aliança
22 de desembre del 2014
el món de la salut la teva aliança
serveis per els socis la salut més completa

A L’Aliança pensem que la salut és molt més que no estar malalt. Amb la Guia Serveis Exclusius Soci, podràs gaudir d’avantatges exclusius en teràpies i tècniques complementàries a la medicina tradicional i molts altres serveis relacionats amb la salut.

Serveis gratuïts

Mostrar tots els serveis Ocultar

atenció mèdica telefònica 24 hores
Aquest servei és atès exclusivament per metges altament qualificats que t’oferiran orientació sobre qualsevol dubte mèdic (diagnòstics, símptomes, medicació) o relatiu a l’atenció (centres d’urgències, especialistes).

902 365 363
Més informació
resposta gent gran
Assessorament a persones grans i a dependents.
Davant d’un problema sociosanitari o social relacionat amb l’edat o amb persones dependents, les nostres treballadores socials faran un diagnòstic social totalment gratuït i et recomanaran la millor solució.

902 380 390
Més informació
atenció jurídica telefònica
Assessorament jurídic telefònic, atès per advocats, que resoldran les teves consultes en matèries de caràcter civil, penal, laboral, fiscal i administratiu, etc.

902 380 390
Més informació
assistència en viatges a l’estranger
En cas d’accident o malaltia durant un viatge a l’estranger, podràs gaudir gratuïtament d’informació sobre metges i hospitals del lloc on siguis, consulta mèdica telefònica, algunes despeses mèdiques, etc.

0034 932 287 632
Més informació
Condicions generals
assistència a la llar
Serveis gratuïts: informació, pressupostos i 3 hores per urgències en electricitat, serralleria i lampisteria. Altres reparacions i reformes a la llar a preus especials.

902 380 390
Més informació

 

Serveis amb descomptes

Mostrar tots els serveis Ocultar

cirurgia i tractaments especials
Et permet accedir a tractaments de cirurgia plàstica, cirurgia refractiva, reproducció assistida, etc. a preus especials.

medicina preventiva
La medicina preventiva s’encarrega de la prevenció de les malalties basada en un conjunt d’actuacions i de consells mèdics amb l’objectiu de promoure, protegir, detectar i tractar precoçment el desenvolupament de malalties.

medicina natural / naturopatia
Aquest capítol engloba els següents serveis, dels quals et podràs beneficiar en condicions avantatjoses.

medicina integrativa
Enfocament mèdic que combina teràpies de la medicina convencional i les medicines alternatives o complementàries validades científicament.

serveis de salut
Logopèdia, psicologia, podologia, dietètica i moltes altres especialitats amb els avantatges exclusius per als socis d’Aliança.

serveis per a les persones grans
L’increment de l’esperança de vida fa necessaris serveis especialitzats i de qualitat per a la gent gran com centres sociosanitaris, residencials o unitats d’estades diürnes.

serveis del nou benestar
La societat evoluciona i sorgeixen nous problemes de salut que cal atendre a centres especialitzats. En aquest capítol t’oferim descomptes especials en aquestes especialitats:

productes per a la salut
En la salut i el benestar també és necessari l’adquisició d’accessoris que milloren la qualitat de vida, com ara aparells per a la sordesa, ulleres, etc. Com a soci d’Aliança, et proposem uns descomptes especials.