20 de gener de 2018
el món de la salut la teva aliança
arxiu de notícies d'aliança

 

17 de novembre de 2013

FIRA DEL COMERÇ DE SABADELL


Durant els dies 16 i 17 de novembre, es va celebrar la segona edició de la Fira del Comerç de Sabadell.

L’Ajuntament de Sabadell i Fira Sabadell amb el suport de les Associacions de Comerciants de Sabadell, organitzen aquesta mostra del comerç local, en la qual més de 60 establiments van exposar les darreres novetats dels seus productes i serveis.

El públic assistent va tenir la possibilitat de beneficiar-se de promocions especials i sortejos per les compres efectuades en el marc de la fira. L’Aliança no va voler perdre’s l’ocasió de poder presentar la seva oferta asseguradora a tots els visitants.

 

10 de novembre de 2013

DeNuvis EN FIRA LLEIDA

La Fira De Nuvis, que també és coneguda com el Saló d’Equipaments i Serveis per a Celebracions, repeteix l’èxit d’edicions anteriors en número d’expositors i activitats, i tanca les portes amb un balanç de 20.000 visitants.

L’Aliança va ser-hi present per acostar la seva oferta asseguradora a la població, i va despertar un gran interès, especialment per l’assegurança de salut.

 

26 d'octubre de 2013

CARRERA 10K “TAST DE LA MITJA” DE GRANOLLERS


Gran èxit d'aquesta prova, que ja s'ha instal·lat per mèrits propis en el calendari atlètic català. Va néixer a la calor de la popular Mitja Marató de Granollers, com una alternativa per als corredors amb menys experiència i, amb aquest propòsit, el Tast de la Mitja manté unes senyes d'identitat que donen com a resultat una cursa oberta a tothom, però especialment preparada ser el baptisme en l'asfalt de bona part dels participants.

El traçat de 10 km que va transcórrer en línia recta en la seva pràctica totalitat, començant a la Garriga i fixant el seu punt d'arribada en les pistes d'atletisme de Granollers. A aquesta absència de corbes es va sumar la peculiar altimetria de la prova, caracteritzada per un pendent continu des de la línia de sortida fins al moment de creuar la meta.

 

20 d'octubre de 2013

GRAN ÈXIT DE LA MARATÓ DEL MEDITERRÀNI DEL CIRCUIT ALIANÇA


Gairebé 5.000 persones van participar a la cinquena prova del Circuit Aliança, la IX Marató del Mediterrani, que enguany incloïa tres modalitats: una Cursa Open 10k, una Mitja Marató i la Marató del Mediterrani o mitja per parelles (resultat de la suma dels temps de la mitja marató que corrien, junts, els dos integrants dels equips participants), reunint runners de totes les condicions. I tot això en un traçat en què el Passeig Marítim de Gavà a Castelldefels va ser el gran protagonista, permetent als participants buscar les seves millors marques a pocs metres de la sorra.

Aquest escenari d'excepció formava part d'un traçat pràcticament pla en el qual al costat del gran tram de costa, destacava la recta final al Canal Olímpic. Una entrada a meta que fer rememorar als corredors l'esperit de Barcelona '92, tancant amb brillantor una prova que convidava a gaudir d'un ambient de competició i complicitat entre atletes.

 

 

3 d'octubre de 2013

L'ALIANÇA, MUTUALITAT LÍDER DESPRÉS DE LA FUSIÓ AMB DIVINA PASTORA SEGUROS

Culmina la fusió amb Divina Pastora Seguros, després del vistiplau del Ministeri d'Economia i Competitivitat.
En els propers dies s'aixecaran les mesures de control especial i l'Administració Única Provisional per part de la Generalitat.

L'Aliança s'ha convertit en la mutualitat més gran de l'Estat després de la fusió amb Divina Pastora Seguros. L'operació, autoritzada per Ordre del Ministeri d'Economia i Competitivitat dilluns passat, uneix la mutualitat catalana amb una de les asseguradores més solvents d'Espanya. La nova entitat sorgida d'aquest procés operarà a Catalunya amb el nom de L'Aliança.
La fusió permet mantenir viva una marca històrica i amb gran arrelament a Catalunya, convertida al llarg dels seus 109 anys d'història en un referent en el sector de la salut que ara es veurà reforçada amb els nous productes de Divina Pastora Seguros.
D'aquesta manera, L'Aliança inicia una nova etapa marcada per la fortalesa i la seguretat. Amb gairebé 450.000 socis, el grup resultant comptarà amb una facturació que rondarà els 250 milions d'euros i més de 60 oficines repartides per tot Espanya.
A més, el vistiplau de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP) i de la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor (DGPFST) de la Generalitat a la fusió de les dues mutualitats suposa l'inici de la nova etapa com a entitat única.
En els propers dies, s'aixecaran les mesures de control especial i l'Administració Única Provisional sobre l'entitat per part del Departament d'Economia de la Generalitat, en vigor des de maig de 2012 .
Armando Nieto, president de la nova entitat, destaca la ferma aposta per la mutualitat catalana: "Entenem que el mutualisme català s'ha de veure enfortit. La nostra aposta és reforçar L'Aliança, mantenir la marca i restaurar la seva posició històrica en la societat catalana".
Roger Guasch, per la seva banda, queda desvinculat de L'Aliança després de dos anys com a administrador provisional. Sobre el seu paper al capdavant de la mateixa i durant el període de fusió amb Divina Pastora Seguros, Nieto ha assenyalat que "la seva actuació ha estat clau en tot el procés i li agraïm encaridament el treball i la dedicació per arribar fins a aquest punt tan satisfactori per a tots".
Sobre el període de treball i tràmits previs a la fusió efectiva, Armando Nieto destaca: "L'afinitat entre els equips ha estat total i des del primer moment hi ha hagut col·laboració i entesa plenes".
L'Aliança, amb una àmplia xarxa d'oficines repartides per tot el territori català, oferirà als mutualistes una variada gamma d'assegurances entre els quals destaquen Multirisc Personal, Llar, Plans d'Estalvi i Decessos que se sumaran als característics productes de Salut de l'entitat.

 

1 de setembre de 2013

El 2000 DE SANTS


El passat 1 de setembre es va celebrar la IV Cursa Atlètica de Festa Major “El 2000 de Sants”, que va ser un èxit de participació.

Aliança, conscient de la importància de l’esport com a eina per mantenir un estil de vida saludable, va ser present a la cita i va poder acostar la seva oferta asseguradora de salut a tots els participants.

 

30 de juliol de 2013

PREMI PEL TALLER DE DIBUIX “ESPORT EN FAMÍLIA” DE BARNASUD

A punt per a les vacances!

El dia 30 de juliol es va lliurar el premi a la guanyadora del sorteig del taller de dibuix que es va dur a terme al Centre Comercial Barnasud de Gavà, durant el període d’inscripció a la cursa Gavà Nit Run, integrant del Circuit Aliança.

En va resultar guanyadora Nicole Subira, i esperem que pugui gaudir-ne molt durant aquestes vacances.


L’agent Genevieve Cuisance va lliurar el premi a la guanyadora del taller, Nicole Subira, que ens ensenya el seu dibuix en companyia del seu pare.

 

4 de juliol de 2013

UN PREMI SOBRE RODES

Taller de dibuix “Esport en família” de La Maquinista

El passat 15 de juliol es va lliurar el premi a la guanyadora del sorteig del taller de dibuix que es va dur a terme al Centre Comercial La Maquinista, durant el període d’inscripció a la cursa integrant del Circuit Aliança.

En va resultar guanyadora Mariona Fuster, de 5 anys. La Mariona estava tan contenta amb el seu premi, que no va voler esperar per emprovar-se’l!


Mariona Fuster, i la seva mare Lilian Gómez, van rebre el premi de mans de l’agent Fabiana Rotela.

 

4 de juliol de 2013

DIADA DE L'ATLETISME CATALÀ

Reconeixement de la Federació a Aliança

El passat dijous 4 de juliol, es va celebrar la Diada de l'Atletisme Català a la Sala d'Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat, amb la presència dels representats de les institucions, Gerard Figueras, director del Consell Català de l'Esport, Xavier Amador, director de relacions institucionals de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Sans, director esportiu i relacions institucionals de la UFEC, Noemí Llorens, directora comercial, màrqueting i atenció al soci de l'Aliança, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme. Va ser una jornada plena d’emocions on la Federació Catalana d'Atletisme i tota la gran família atlètica catalana van fer la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de reconeixement públic.

Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2012 van ser per la Beatriz Pascual i en Carles Castillejo. També es van lliurar els premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya.

Per últim, destacar que la Federació Catalana d'Atletisme també va fer un reconeixement públic d’agraïment a Aliança, pel nostre suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.


Noemí Llorens recull de mans de Joan Villuendas el guardó commemoratiu, en reconeixement del suport d’Aliança a l’atletisme català.

 

30 de juny de 2013

CURSA VILA OLÍMPICA. L’ESPERIT DEL 92 TORNA AL CIRCUIT ALIANÇA

Més de 5.200 participants van marcar un nou rècord de participació en una prova acompanyada pel record de les Olimpíades de Barcelona 92

Ara fa 21 anys que Barcelona encenia la flama olímpica, convertint-se en la capital del món gràcies als Jocs Olímpics de 1992 que van transformar la ciutat i van deixar un renovat barri marítim, la Vila Olímpica. Aquest marc privilegiat va acollir la nova parada del Circuit Aliança, en una cursa amb més de 5.000 participants.

Amb vint-i-tres anys a l'esquena, la Cursa Vila Olímpica de Barcelona és un clàssic de les curses populars, i el seu poder de convocatòria ha experimentat un notable augment en els últims anys. El record de l'olimpisme va comptar, en aquesta ocasió, amb un representant d'excepció: Antonio Rebollo, l'arquer que amb la seva fletxa va marcar l'espectacular començament dels Jocs Olímpics de Barcelona dues dècades enrere.

La Cursa Vila Olímpica va tornar a ser el punt de trobada entre aficionats al running i corredors d'elit, mantenint els elements que la converteixen en una de les cites més atractives de l'atletisme popular català: el traçat 10k més pla del calendari, vistes al mar en gran part del recorregut i la possibilitat de compartir asfalt amb competidors professionals de gran nivell.

 

14 de juny de 2013

ESPORT EN FAMILIA

Mariona Fuster, de cinc anys, ha estat la guanyadora del taller infantil de dibuix "Esport en família", que es va realitzar a l’estand d’Aliança al centre comercial La Maquinista de Barcelona, durant els caps de setmana del 17 de maig a l’1 de juny. La Mariona podrà gaudir de l'estiu amb la bicicleta, els patins i l'equip de proteccions que li regala Aliança.

Li donem l'enhorabona i li desitgem un feliç estiu practicant esport en família.

 

8 de juny de 2013

MOSTRA DE COMERÇ ECNE I ENTITATS ECNE 2013

Aliança va ser present a la Mostra de Comerç i Entitats del barri de la Nova Esquerra de l’Eixample de Barcelona que, a més, va coincidir amb la Festa de la Primavera, per la qual cosa va comptar amb una gran afluència de públic.

La Mostra es va ubicar en dos espais: als Jardins Montserrat a l’illa dels carrers Còrsega, Rocafort i Rosselló, i al carrer Rosselló entre Rocafort i Calàbria.

La Mostra va estar amenitzada amb diferents activitats per al públic, com animació musical, jocs infantils, tallers, espectacles, etc.

Aliança va poder acostar la seva oferta asseguradora a tota la població, i va despertar un gran interès, especialment per l’assegurança de salut.

 

31 maig de 2013

ALIANÇA I PIMECO SIGNEN UN ACORD DE COL.LABORACIÓ

Els membres de l'associació de comerciants es beneficiaran d'una assegurança de salut completa a preus competitius

Palma de Mallorca, 31 maig de 2013. La mútua de salut Aliança va signar un acord de col·laboració amb PIMECO, Associació Empresarial del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca, la Patronal de les empreses minoristes del sector comercial. És una organització independent, referent per al comerç de proximitat i pionera del sector a Mallorca.

Gràcies a aquest conveni, signat per Bernat Coll i Fiol, president de PIMECO i empresari de comerç, i Cristina Reig, directora de l'oficina d'Aliança a Mallorca, els empleats dels comerços associats es podran beneficiar d'una cobertura mèdica completa per un preu molt competitiu.

Aliança, la primera mutualitat de previsió social de Catalunya, té un ampli catàleg de productes asseguradors i cobertures especialment dirigides a autònoms i empreses a uns preus molt avantatjosos, amb l'objectiu de facilitar la contractació d'una assegurança de salut privada de màxima qualitat.


Bernat Coll, president de PIMECO, i Cristina Reig, directora de l'oficina d'Aliança, en el moment de formalitzar l'acord.

 

24 i 25 de maig de 2013

Expobages

Aliança va ser present al 33è aniversari d’EXPOBAGES, la fira multisectorial punt de referència de la Catalunya Central. Al llarg de la seva trajectòria, Expobages ha fet d'aparador de l'activitat econòmica de Manresa i el Bages, i ha tingut un paper destacat en la dinamització econòmica i comercial al conjunt de la Catalunya Central.

 

21, 24 i 25 de maig de 2013

MercaMollet

Per tal d’apropar l’oferta asseguradora d’Aliança a tots els públics, l’oficina de Sabadell va ser present al mercat municipal de Mollet del Vallès, MercaMollet, on es van presentar les últimes novetats de l’entitat.

 

18 de maig de 2013

Festa infantil a Tàrrega

L’oficina de Lleida d’Aliança va organitzar a la localitat de Tàrrega una festa infantil amb inflables i activitat per als més menuts.
Malgrat que el temps semblava que no seria el més favorable, va acabar sortint el sol i van ser moltes les famílies que van poder gaudir de l’animació.

 

17, 18 i 19 de maig de 2013

Fires de maig de Vilafranca del Penedès

Aliança va ser present a les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès, que és la fira multisectorial més gran de la comarca, amb una àmplia representació de múltiples sectors: automoció, maquinària agrícola, comerç, serveis, indústria, gastronomia, vins, equipament de la llar, enoturisme, associacions i entitats, artesania, alimentació, etc.

 

17 maig de 2013

EL CIRCUIT ALIANÇA SORTEJA UN VIATGE A LA 10K DE ROMA

Els corredors que completin almenys dues curses del Circuit Aliança entraran a formar part d'un sorteig que inclou la participació en la 10K de Roma.

Per a qualsevol runner l'esforç té la seva recompensa, i en aquesta ocasió es tracta d'una cita amb la Ciutat Eterna. Aliança premia la constància dels corredors donant-los la possibilitat de guanyar un cap de setmana a Roma on, a més de gaudir de l'ambient i La història de la capital italiana, podran competir en els seus carrers empedrats, participant en la 10k Roma 2014. Una recompensa a la constància a l'abast dels corredors que participin en almenys dues de les sis curses del Circuit Aliança. Només per complir aquest requisit s'inclourà els corredors de forma directa i gratuïta al sorteig del viatge.

El guanyador d'aquest premi gaudirà d'una estada de dos dies a l'antiga capital de l'imperi romà per a ell i un acompanyant. El viatge inclou dos dorsals per prendre la sortida en l'atractiva 10k de Roma. D'aquesta manera, als corredors més fidels al Circuit Aliança els espera un cita amb la cultura, l'oci i l'esport en una experiència molt especial, en la qual córrer al costat de la Fontana di Trevi o admirar la Piazza Navona és només una petita part de tot el que aquesta gran capital europea ofereix als visitants.

Consulta les bases del sorteig clicant aquí.

I perquè els nens comencin a fer esport, també sortegem un equip de bicicleta, patins i proteccions entre els que participin en el taller de dibuix al Centre Comercial “La Maquinista”.

Consulta les bases del taller de dibuix clicant aquí.

 

1 de maig de 2013

Cursa popular de Tortosa

El passat dimecres dia 1 de maig es va celebrar la XIV Cursa Popular i X Caminada Ciutat de Tortosa.

La prova esportiva va comptar amb un total de 858 participants, que van recórrer un circuit urbà amb sortida i arribada davant del Parc Municipal.

La cursa, organitzada per l'Ajuntament de Tortosa, Tortosasport, el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l'Ebre, va comptar amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Tarragona i d'Aliança.

Aliança va ser-hi present per donar el seu suport a l’esport de base, com una eina essencial per a la promoció de l’esport i el manteniment d’un estil de vida saludable.

 

Maig i juny de 2013

LA MAQUINISTA PER LA INTEGRACIÓ

Durant els caps de setmana de maig i juny, Aliança ha estat present al centre comercial La Maquinista per promoure la inscripció a la 6a Cursa de La Maquinista per la Integració, segona prova del Circuit Aliança.

Els visitants de l’estand d’Aliança al CC La Maquinista van poder gaudir, a més, de diferents avantatges, com participar en el sorteig d’un viatge a Roma, que inclou la participació en la 10K d’aquesta capital, informar-se dels productes Aliança, i fer-se diagnòstics ràpids, com glucosa o tensió arterial. També els més petits van tenir un espai pensat per a ells: un taller de dibuix en el qual podien demostrar les seves habilitats artístiques i guanyar molts premis.

Finalment, la cursa es va celebrar el 9 de juny, amb més de 3.000 participants i 400 atletes discapacitats, que es van sumar a aquesta matinal atlètica. Es tractava d’una cursa solidària en un doble sentit: d’una banda, la inscripció era gratuïta per als discapacitats, i de l’altra, una part de la recaptació s’ha destinat a les activitats de la Fundació Johan Cruyff, que treballa amb nens discapacitats mitjançant activitats esportives.


Foto JJ Vico

 

27 d'abril de 2013

El I Circuit Aliança engega amb la Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet

El Circuit Aliança es va inaugurar amb un recorregut nocturn impregnat de solidaritat i amb molt sabor festiu. La Cursa Nocturna Ciutat de L’Hospitalet, que s’ha consolidat com una de les proves de referència en el calendari català, va comptar amb una gran acollida tant entre els corredors com entre la multitud de públic que cada any gaudeix amb aquesta autèntica celebració de l’esport.

La 4a Cursa Nocturna de L’Hospitalet va unir la passió per l’atletisme dels seus 6.000 participants i va ser un esdeveniment solidari i compromès, gràcies a la donació d’una part del que es recapti amb les inscripcions que l’Ajuntament de L’Hospitalet realitzarà a la fundació Step by Step, entitat sense ànim de lucre dedicada a la rehabilitació de persones afectades per patologies neurològiques amb afectació del sistema nerviós.


 

23 d'abril de 2013

ALIANÇA CELEBRA SANT JORDI

Aliança s’ha volgut sumar a la celebració de la diada de Sant Jordi.
Per això, des de les nostres oficines hem ofert roses a totes les persones que s’hi han acostat per demanar informació.


Oficina de Sant Boi de Llobregat


Equip comercial de Sant Sadurní d’Anoia


Oficina de Vilafranca del Penedès

 

6 i 7 d'abril de 2013

Aliança a la fira Bebés y Mamás

Un any més Aliança ha estat present a la fira especialitzada en maternitat i puericultura Bebés y Mamás, que s’ha convertit en una cita ineludible per a totes les famílies que estan esperant un bebè, o acaben de tenir-lo.

Aliança va ser-hi present per acostar la seva oferta d’assegurances de salut a tots els assistents, ja que poder gaudir d’atenció mèdica privada és una de les principals inquietuds per a moltes famílies.


 

4 al 6 d'abril de 2013

Presència d’aliança al Centre Comercial Paddock Bulevard de Sabadell

Aliança va voler acostar la seva oferta asseguradora a la població de Sabadell i, per aquesta raó, va ser present al Centre Comercial Paddock Bulevard de Sabadell, situat en un enclavament estratègic de la capital vallesana.

Els visitants del centre van mostrar molt interès per l’oferta assistencial d’Aliança, especialment pel nou producte Pla Suma que, des de només 28 euros al mes, ofereix la possibilitat de gaudir d’atenció mèdica privada en les necessitats del dia a dia.


 

16-19 de març de 2013

Aliança va ser present a la 141 Fira de Sant Josep de Mollerussa

La Fira de Sant Josep de Mollerussa, que es va celebrar del 16 al 19 de març, va comptar amb 290 expositors que ocupaven una superfície neta de més de 23.000 m2.

El president de Fira de Mollerussa, entitat organitzadora del certamen, i alcalde de la ciutat, Marc Solsona, va fer una valoració molt positiva del que ha estat aquesta 141 Fira de Sant Josep, la qual va tancar amb 161.000 visitants.

L’estand d’Aliança va estar molt concorregut i els visitants van mostrar molt interès pel nou Pla Suma que l’entitat va presentar l’any passat.


 

11 de febrer de 2013

Aliança assisteix a la fira de la candelera de Molins de Rei

Aliança va ser present a la 162a edició de la Fira de la Candelera, que se celebra el primer dissabte i diumenge del mes de febrer, i que a dia d'avui ja és cita obligada. Molins de Rei és una vila amb més de vuit-cents anys d'història que ofereix una de les mostres agrícoles, comercials, industrials, culturals i lúdiques més arrelades a la comarca del Baix Llobregat i al nostre país.

Enguany, la Fira de la Candelera va comptar amb més de 900 expositors i un elevat nombre de visitants que van gaudir de l’ampli ventall de propostes que els oferia la fira, com l’oferta en assegurances d’alta qualitat d’Aliança.


 

Barcelona, 15 de gener de 2013

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL SORTEIG “TABLET”

El passat 15 de gener de 2013 es van celebrar els sorteigs “Tablet”, en les modalitats de participació on-line i assistents a fires, i en van resultar guanyadors Jordi Astals Bota i Maria del Mar Márquez Henares, respectivament. Esperem que gaudeixin del seu premi!


Jordi Astals Bota (esquerra) rep el seu tablet de mans de Jordi Puigpelat, Cap d’Equip de l'oficina de Lleida.

 


Maria del Mar Márquez (esquerra) rep el seu tablet de mans de Maite López, Assessora Exclusiva de l'oficina de Barcelona.

 

Barcelona, 26 de novembre de 2012

L’ASSEMBLEA DE L’ALIANÇA APROVA PER UNANIMITAT LA FUSIÓ AMB DIVINA PASTORA

L’assemblea extraordinària de L’Aliança ha aprovat aquest dissabte per unanimitat la fusió amb la valenciana Divina Pastora, així com el manteniment de la marca L'Aliança a Catalunya.

Després de l’aprovació per part dels assembleistes de L’Aliança i de Divina Pastora, que també hi han votat a favor aquest dilluns, es requereix l’aprovació per part de la Dirección General de Seguros (DGS) i del Servicio de la Competencia; i l’aixecament de la intervenció sobre la mutualitat per part de la Generalitat. Després d’aquests tràmits, l’operació ja es podrà inscriure al registre.

La fusió, que es farà efectiva a mitjans de 2013, es va aprovar amb tots els vots a favor i sense abstencions. A més, els assembleistes van ratificar el balanç de la gestió que va presentar el director general de L’Aliança, Roger Guasch.
Roger Guasch ha liderat, en l’últim any, un procés de reestructuració per tal d’evitar la liquidació de la mutualitat i ha dut a terme la segregació del negoci assegurador de l’assistencial, amb la venda de centres hospitalaris. En aquest sentit, L’Aliança s’ha anat desprenent progressivament dels centres hospitalaris per a centrar-se en el negoci assegurador.

L'Aliança, intervinguda per la generalitat des del mes de maig passat, preveu tancar el 2012 amb uns beneficis de 3,6 milions d’euros, davant de les pèrdues de 20,4 milions el 2011.

 

Barcelona, 1 d'octubre de 2012

L'ESPORT CATALÀ UNIVERSITARI PREMIA ALIANÇA PER LA SEVA IMPLICACIÓ EN LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT UNIVERSITARI

Aliança ha rebut un guardó com a Patrocinadora dels campionats 2011/12 de l’Esport Català Universitari (ECU). Marga Giol, del Departament de Màrqueting d'Aliança, ha recollit el premi de mans de, Juan José Moreso, rector de la Universitat Pompeu Fabra.

Amb aquest patrocini, Aliança aposta per l'esport de base per fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 29 de febrer de 2012

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL SORTEIG "TABLET"

El 3 d'octubre de 2011 i el 6 de febrer de 2012 es van celebrar els sorteigs “Tablet”, en les modalitats de participació on-line i assistents a fires, respectivament, i en van resultar guanyadors Maria Antònia Amengual i Àlex Esteve, respectivament. Esperem que gaudeixin del seu premi!

Àlex Esteve rep el seu tablet de mans de Ramón Cruz, director de l'oficina de Villarroel.

Maria Antònia Amengual rep el seu tablet de mans de Cristina Reig, directora de l'oficina de Palma de Mallorca.

 

Barcelona, 13 d'octubre de 2011

ALIANÇA EN L'ESTRENA DE LA NOVA TEMPORADA DEL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) estrena temporada. I ho fa per la porta gran recuperant una de les millors obres de Joan Maragall: "El comte Arnau". Aliança en la seva aposta per la cultura catalana, s'ha implicat en la inauguració i el desenvolupament d'una nova temporada carregada de grans propostes.

Durant l'acte d'inauguració, Leo Martínez, director de màrqueting d'Aliança, i Sergi Belbel, director del TNC, van compartir impressions sobre la nova temporada i van coincidir a destacar la importància del retorn a la societat que implica, d'una banda, la inversió en cultura d'una empresa amb un model socialment responsable com és el d'Aliança, i, d'altra, el retorn econòmic per a la ciutat del desenvolupament i visionat d'una obra de teatre.

Aliança patrocina el TNC i s'involucra en el seu projecte per apropar el teatre a tots els públics. I, a més, TNC i Aliança són entitats involucrades en la responsabilitat social corporativa amb especial sensibilitat per a les persones més desprotegides i amb risc d'exclusió social. Per això, les dues entitats participen en campanyes específiques per acostar la cultura a aquest col·lectiu.

 

Barcelona, 10 d'octubre de 2011

ALIANÇA PARTICIPA EN LA "NIT DEL BÀSQUET CATALÀ"

Aliança participa en la "Nit del Bàsquet Català" celebrada a La Salle de Barcelona, ​​durant la qual es van atorgar les tradicionals distincions, premis, medalles i reconeixements a entitats i persones relacionades amb el Bàsquet Català.

L'esdeveniment, presidit per primera vegada per Joan Fa, president de la Federació Catalana de Bàsquet, va comptar amb la participació d'Albert Marc, director del Consell Català de l'Esport, Maite Fandos, 4 ª tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Jordi Subirana, de la Diputació de Barcelona, ​​Eduard Portela, president de l'ACB i Joan Ricart, representant de la UFEC. A més, van assistir Aliança, El Corte Inglés, Viatges Bétulo i EFA.

Durant la jornada, que aquest any celebrava la seva 30a edició, es van donar diferents premis a persones estretament vinculades al Bàsquet a Catalunya, així com ensenyes, medalles o reconeixements a altres personalitats o entitats. A més, durant l'esdeveniment es van sortejar diferents obsequis entre els assistents, que van lliurar els representants dels diferents patrocinadors de la Federació Catalana de Bàsquet. En nom d'Aliança, va lliurar el premi Joaquín Gómez, director comercial de la mutualitat.

Malgrat el context econòmic, el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, va ressaltar que l'entitat segueix creixent en nombre de federats i que treballa per a oferir-los el millor servei en el seu desenvolupament esportiu.

La participació en aquest esdeveniment, així com el patrocini de la Federació Catalana de Bàsquet mostren, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor forma de fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 3 d'octubre de 2011

ALIANÇA I L'ASSOCIACIÓ DE FUTBOL BASE DE VINARÒS SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança i l'Associació de Futbol Base de Vinaròs signen un acord de col·laboració per a treballar conjuntament per l'esport de base. El conveni inclou, entre altres, la cobertura dels accidents esportius per als federats amb Aliança, i un compromís de la mutualitat per donar suport a les activitats de l'Escola.

A la signatura de l'acord hi han assistit el president de l'Associació de Futbol Base, Juan José Mir, i el director de l'oficina de Tortosa d'Aliança, Josep Garcia Caudet. Tots dos han expressat la seva satisfacció per aquest acord que donarà cobertura als 17 equips i més de 300 jugadors que conformen l'Associació.

Aquest acord mostra, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor forma de fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 26 de setembre de 2011

L'ESPORT CATALÀ UNIVERSITARI PREMIA ALIANÇA PER LA SEVA IMPLICACIÓ EN LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT

Aliança rep el premi al reconeixement durant la clausura dels campionats 2011 del Esport Català Universitari (ECU, per les sigles). Leo Martínez, director de Màrqueting d'Aliança ha estat l'encarregat de recollir el premi de les mans d'Emma Rodero, vicerectora d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, la qual serà la coordinadora dels campionats del curs actual. A Rodero l'acompanyaven Josep Romero, vicerector de la Universitat de Lleida i actual coordinador, i el regidor d'esports de l'Ajuntament de Lleida, Txema Alonso.

Aliança cobreix tots els participants en els campionats universitaris de Catalunya amb una assegurança mèdica pioner que garanteix un tracte personal i de màxima qualitat. En aquest context, la mutualitat i l'ECU han dut a terme diferents jornades sobre la salut en l'esport, per iniciativa d'Aliança, per respondre a les inquietuds de les diferents entitats esportives catalanes entorn a les malalties i els accidents en la pràctica esportiva.

Durant aquestes trobades, representants de les dues entitats van intercanviar impressions sobre la importància d'apostar per l'esport de base per fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 19 de setembre de 2011

ALIANÇA SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ CATALANA D'HANDBOL

Aliança i la Federació Catalana d'Handbol signen un acord de col·laboració per a treballar conjuntament en la difusió d'aquest esport. El conveni inclou, entre altres, la cobertura dels accidents esportius per als federats amb Aliança, i un compromís de la mutualitat per a donar suport a les activitats de la federació.

A la signatura de l'acord, que s'ha realitzat a la seu de Cerdanyola del Vallès de la federació, han assistit el president de l'entitat esportiva, Tomàs Moral García, i el director Comercial i de Màrqueting d'Aliança, Joaquín Gómez. Aquest ha expressat la seva satisfacció per incorporar una nova federació a Aliança, que ja compta amb 29 entitats esportives, i consolida la seva posició de lideratge com a mútua de l'esport català. Per la seva banda, Moral destaca les negociacions cordials i positives amb Aliança, i les possibilitats que aquest acord ofereix a ambdues entitats.

L'assegurança d'accidents d'Aliança cobrirà a més de 5.800 federats que es podran beneficiar de totes les avantatges que ofereix la mútua. A més, Aliança serà present en els diferents esdeveniments organitzats per la Federació.

Aquest acord mostra, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor forma de fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 1 d'agost de 2011

ALIANÇA PARTICIPA AL REPORTATGE ESPECIAL SOBRE SALUT DE MEDIARIO, QUE ÉS LA PUBLICACIÓ OFICIAL DEL COL·LEGI DE MEDIADORS D'ASSEGURANCES DE BARCELONA

A continuació pots llegir l’article complet.

 

Barcelona, 22 de juliol de 2011

ALIANÇA PATROCINA LA 2A EDICIÓ DE FEM PINYA PER CONTRIBUIR EN LA PREVENCIÓ DEL RISC EN LA PRÀCTICA CASTELLERA

La cura i protecció dels castellers és l’objectiu principal d’Aliança, abans, durant i després de la pràctica castellera. La mútua de salut, que ha renovat un any més el seu acord de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, treballa per oferir el millor servei, posant especial èmfasi en la prevenció. I en aquest context, conscient que el risc depèn en bona part del que es fa i com es fa, Aliança ha volgut participar en la reedició de Fem Pinya, la guia de bones pràctiques castelleres.
La recent inclusió dels castells en la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco, suposa un reconeixement important, però al mateix temps compromet a tot el col·lectiu a vetllar més que mai per reduir el risc al mínim. Fem Pinya vol contribuir a fomentar aquesta prevenció i dóna instruccions sobre la millor manera de participar en un castell: posicions, espais, control del cos, elements accessoris, etc.
La guia remarca la importància de la pinya com a element primordial en el castell, ja que és l’element que dóna estabilitat al castell i protegeix els participants en cas de caiguda. Per això, els components del castell que fan pinya, han de tenir en compte les seves característiques físiques, la manera d’entrar per fer una bona base, els complements com el mocador al cap o la faixa per protegir l’esquena, etc.
Aliança distribuirà Fem Pinya directament a les colles castelleres perquè la posin a disposició dels seus castellers. A més, es pot sol·licitar trucant directament a la mutualitat a través del telèfon 902 380 390, o contactant amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya a l’adreça de correu electrònic  coordinadora@cccc.cat.

 

 

Barcelona, 16 de juliol de 2011

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ D'EMPRESARIS DE BADALONA I MONTGAT

Aliança i la Federació d’Empresaris de Badalona i Montgat (FEB) signen un acord de col·laboració per tal de potenciar les activitats conjuntes i oferir a socis i familiars adherits una pòlissa de salut amb avantatges exclusius i un preu molt competitiu.

A la signatura del conveni, que es va realitzar a les oficines de la FEB, van participar el President de la Federació, Joaquín Padrós, i el director de l’Oficina de Barcelona Nord d’Aliança, David Roig. Les dues entitats destaquen la importància d’aquest acord per començar a treballar plegats per millorar la salut dels associats i que aquests tinguin accés a una pòlissa de salut amb unes condicions especials.

 

Barcelona, 7 de juliol de 2011

ALIANÇA I LA COORDINADORA DE COLLES CASTELLERES DE CATALUNYA RENOVEN EL SEU ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya renoven el seu acord de col·laboració, pel qual continuaran treballant juntes per la protecció dels castellers i la promoció de la pràctica castellera. Així, les dues entitats potenciaran durant aquest 2011 les activitats conjuntes que van iniciar ara fa 16 anys, per tenir cura de les persones.
A la firma de l’acord, que s’ha signat a les oficines d’Aliança, hi han assistit la Presidenta de la Coordinadora, Anna Guasch, i el Director Comercial i de Marketing d’Aliança, Joaquín Gómez. La mutualitat catalana dóna cobertura de salut a totes les colles castelleres i, en cas d’accident, cobreix les despeses mèdiques i respon amb una prestació econòmica en cas de baixa per accident.
Més enllà d’aquestes prestacions, Aliança vol continuar treballant molt en matèria de prevenció. D’aquesta manera, s’establirà una comissió mensual de seguiment i avaluació de la sinistralitat que es registra a les diferents colles castelleres, a partir de la qual es realitzaran estudis i s’extrauran conclusions que ajudin a trobar mesures preventives, tant genèriques com específiques per a cada colla. A més, la mutualitat ofereix a tots els castellers la possibilitat de contractar una pòlissa personal de salut a preus excepcionals.

El patrocini d’Aliança mostra, una vegada més, l’aposta de l’entitat, primera mutualitat de Catalunya, per la cultura catalana, conscient que aquesta és la millor manera de promocionar les tradicions.

 

Barcelona, 16 de juny de 2011

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL GREMI DE JARDINERS DE CATALUNYA

Aliança signa un acord de col·laboració amb el Gremi de Jardiners de Catalunya per treballar conjuntament en benefici dels seus treballadors.

A la signatura, que es va realitzar a la seu del Gremi, van assistir Eudald Morera, president del Gremi de Jardiners i Joaquín Gómez i Josep Maria Pons, director comercial i de màrqueting i director de l'oficina de Sabadell d'Aliança, respectivament. Gómez va destacar la importància d'aquest conveni, tant per la filosofia i la catalanitat de les dues entitats, com l'interès d'Aliança de col·laborar amb els actes que realitzi el Gremi i aportar la seva experiència per a la millora de la prevenció i la salut dels associats .

Per la seva banda, Morera va valorar molt positivament l'acord i la intenció de tenir una llarga relació amb la mutualitat per poder col·laborar en diferents accions i millorar el servei que s'ofereix als associats.

 

Barcelona, 3 de juny de 2011

ALIANÇA I EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE GIRONA RENOVEN EL SEU ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança renova el seu acord de col·laboració amb el Col·legi de Mediadors de Girona amb l'objectiu de continuar treballant conjuntament en benefici dels mediadors col·legiats i els seus clients.

A la signatura, realitzada a la seu del Col·legi, han assistit Joaquín Gómez, Joan Ferrer i Miriam Cabello com a director comercial i màrqueting, director de la Xarxa de Mediadors i directora de l'oficina de Girona d'Aliança; i Antoni Godoy i Josep Maria Torres, president i gerent del Col·legi de Mediadors de Girona. Des d'Aliança han destacat que, a més de la renovació de l'acord, la relació amb el Col·legi busca millorar les expectatives de creixement de les dues entitats per al pròxim exercici.

Durant la reunió, Joaquín Gómez va proposar una trobada per en què es presenti la mutualitat als nous talents de la mediació. Amb aquesta jornada es pretén donar suport a les accions dels mediadors, analitzar la situació actual i aportar idees per potenciar i rendibilitzar les seves carteres de clients.

A més, les dues entitats han valorat l'esforç de la mutualitat per oferir productes adaptats a les necessitats dels mediadors. En aquest sentit, Aliança vol incrementar la distribució dels seus productes per a aquest canal, pel que està desenvolupant un pla que permeti als corredors aprofitar la seva cartera per introduir-se en el ram de salut.

 

Barcelona, 25 de maig de 2011

ALIANÇA ASSAJA AMB EL COR JOVE DE L'ORFEÓ CATALÀ

Aliança juntament amb alguns dels seus agents exclusius i membres del personal participen en l’assaig del Cor Jove de l’Orfeó Català i es converteixen en cantaires per una tarda. Així, sota la direcció de Esteve Nabona, director del Cor Jove i de l’Escola Coral, els treballadors d’Aliança han interpretat diferents peces acompanyant als nois i noies del Cor Jove.
Entre les peces interpretades hi han estat presents Cànon de la Pau, de Francis Teral, Moon River, de Henry Mancini, Va Pensiero, de Giuseppe Verdi, Les Djinns Compositor de Gabriel Fauré, etc.
La jornada ha estat un èxit i molt valorada tant pels treballadors de la mutualitat com per als responsables del Cor Jove. Així, Nabona destaca que “hem quedat molt contents amb l’experiència. He gaudit moltíssim i, tot i que no era el més important, el resultat final ha estat sensacional i sorprenent”, i afegeix que “és una fórmula que cal explotar” perquè en aquest tipus de col·laboracions s’obté una visió molt diferent del què és un cor i es trenquen les barreres que hi ha entre intèrprets i públic.

Des d’Aliança també es destaquen els vincles entre les persones que estableixen aquets moments i que segur que els treballadors i agents exclusius ho recordaran durant molt de temps. Com també valora el director del Cor Jove, “Al final em va venir gent molt emocionada i alguns que no havien cantat mai en un cor i no s’esperaven que fos tan divertit”.

 

Barcelona, 17 de maig de 2011

ALIANÇA ATORGA EL PREMI A LA TRAJECTÒRIA DE MARCEL·LI GÜIXENS PEL SEU TREBALL AMB ELS NENS DEL VENDRELL

Aliança participa en la V Nit de Castells atorgant el premi a la trajectòria de Marcel·li Güixens, membre dels Nens del Vendrell, per treballar per la colla des de 1946. La Nit, celebrada a Mataró, va reunir al Tecnologia Campus a més de 300 persones, representants de 47 colles castelleres, institucions i patrocinadors per fer el lliurament de premis.

A part del premi que va lliurar Aliança, la revista Castells va premiar als Castellers de Lo Prado, colla xilena que encapçalada per Lluís Carrasco i apadrinada pels Castellers de Vilafranca, van aconseguir el seu primer castell de 7 la temporada passada.

La Unesco també va rebre el premi a l'ambaixador dels Castells, per la seva tasca d'internacionalització al declarar, els Castells, Patrimoni de la Humanitat. A més, la revista va concedir una beca de 3.000 euros a la iniciativa social per promoure el món casteller als Castellers de Badalona pel seu projecte "Tots fem castells” de creació de la nomenclatura castellera en llenguatge de signes.

La Nit de Castells està organitzada per la revista Castells i patrocinada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, Aliança, Grup Damm i Endesa.

 

Barcelona, 4 de maig de 2011

L'ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE LES COMARQUES DE L'EBRE PREMIA LA RESPONSABILITAT CORPORATIVA D'ALIANÇA

Aliança, mútua de salut, ha rebut el reconeixement de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) pel seu treball en Responsabilitat Social Corporativa. Així, durant la 4a Nit de l’Empresari, l’Associació ha volgut destacar la implicació de les empreses en el territori i el seu treball en innovació, desenvolupament i RSC.
Joaquín Gómez, director Comercial i de Marketing d’Aliança, ha estat l’encarregat de recollir el diploma atorgat per l’Associació, acompanyat de Josep Garcia, director de l’oficina de Tortosa. L’AECE ha volgut primar la iniciativa empresarial i recolzar-la, de manera que s’avanci en trobar solucions per sortir de la crisi.
En aquest context, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va destacar a l’acte el “valor” del món empresarial. “Aquells que tenen ganes d'aventurar-se a crear una empresa cal ajudar-los, perquè és l'única sortida que tenim per intentar crear més riquesa i llocs de treball, ja que no vindran de l'administració publica”, va manifestar el president. A més, es va comprometre a reduir els tràmits i normatives que han de superar les empreses abans del mes d'agost.

Després de quatre anys sense celebrar la nit de la patronal ebrenca, l'AECE ha recuperat enguany la trobada empresarial guardonant l'activitat de 24 empreses i gremis de les Terres de l'Ebre.

 

Barcelona, 15 d'abril de 2011

DEIXA DE FUMAR I "CANVIA D'AIRES" AMB ALIANÇA I PFIZER

Aliança, mútua de salut, i laboratoris Pfizer col·laboren en la jornada "Canvia d'aires" per ajudar a deixar de fumar a aquelles persones interessades. Durant tot el dia, tres oficines d'Aliança han estat obertes al públic per a realitzar les proves necessàries per diagnosticar l'estat del pacient i assessorar en la millor manera per trencar amb el tabac.

 Les oficines de Barcelona Nord, Barcelona Sud i Girona han estat les seus d'aquesta jornada i han acollit els especialistes mèdics per realitzar el "Test del fumador". Aquestes proves inclouen un test d'addicció, una cooximetria, un examen de l'edat pulmonar i un simulador de l'envelliment que patirà la cara. Un cop analitzats els resultats, es facilita l'interessat un resum de les seves dades i una orientació sobre la millor manera per deixar de fumar definitivament.

En total, unes 80 persones han participat en la jornada "Canvia d'aires, als quals Aliança ha obsequiat amb una samarreta i consells per seguir hàbits de vida saludable.

Si vols veure totes les fotos de la jornada, visita http://www.facebook.com/aliancat.

Barcelona, 11 d'abril de 2011

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL SINDICAT PROFESSIONAL DE POLICIES MUNICIPALS

Aliança i el Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya i Catalunya (SPPME-CAT) tanquen un acord de col·laboració a partir del qual la mutualitat ofereix als socis del sindicat una oferta especial en les seves pòlisses de salut.

 A la signatura, realitzada a la seu del Sindicat, van acudir Daniel Bel, secretari general del SPPME-CAT, i Josep Maria Pons, director de l'Oficina Comercial de Sabadell d'Aliança. Ambdues institucions destaquen el benefici d'aquest acord per millorar l'accés dels socis del sindicat a una pòlissa de salut amb avantatges exclusius i a un preu ajustat.

 

Barcelona, 8 d'abril de 2011

ALIANÇA REP RECONEIXEMENT A LA SEVA COL·LABORACIÓ I SUPORT A L'ATLETISME CATALÀ

Aliança participa en la 20 edició de la "Nit de l'Atletisme Català", en la qual s'han reunit els representants del món de l'atletisme català i s'han concedit premis i guardons a les persones i entitats que han promogut aquest esport durant 2010.

Entre els premis lliurats, Aliança ha rebut un reconeixement a la col·laboració i el suport permanent a l'Atletisme Català. Romà Cuyàs, President de la Federació d'Atletisme, ha estat el responsable de lliurar la distinció a Genís Garcia, director general d'Assegurances de la mútua. Han acompanyat Genís García Noemí Llorens, Directora de l'Àrea d'Atenció al Soci, Joan Ferrer, director de la Xarxa de Mediadors, i Francisco Jiménez, Cap del Departament de Prestacions i Accidents.

Per la seva banda, els premis als millors atletes catalans de la temporada 2010 han estat per Ayad Lamdassem i Natàlia Rodríguez. També s'han lliurat premis als millors atletes catalans en totes les categories, els entrenadors i els rècords de Catalunya, així com a les diferents administracions i empreses protagonistes del progrés de l'atletisme català. En aquest context, Ivan Tibau, Secretari General d'Esports de la Generalitat, i José María Odriozola, president de la Federació Espanyola d'Atletisme, van destacar el bon posicionament de l'atletisme català i van donar suport a la tasca del President de la Federació Catalana i el seu equip.

 

Barcelona, 4 d'abril de 2011

ALIANÇA S'UNEIX A LA "CORRESPONSABILITAT: CAP A UNA RESPONSABILITAT SOCIAL COMPARTIDA"

La mútua de salut Aliança, en la seva aposta pel servei a les persones i la societat, s'adhereix al manifest per la "Corresponsabilitat: Cap a una Responsabilitat Social Compartida". Aquesta iniciativa, posada en marxa per la Fundació Corresponsables, creada per l'editorial MediaResponsable, sorgeix amb l'objectiu d'aportar, tant en l'àmbit personal com professional, un gra de sorra per convertir el món en "un lloc més just, respectuós, cohesionat , solidari, responsable i sostenible ".
Durant la XXI Jornada Corresponsables, el director general d'Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, Xavier López, i el responsable de RSE de la Direcció General d'Empresa de la Comissió Europea, Thomas Dodd, van fer lliurament dels diplomes acreditatius als signants institucionals del Manifest. Per part d'Aliança va recollir el diploma Joaquín Gómez, director Comercial i de Màrqueting de l'entitat.
Aliança, com mútua de previsió social arrelada al territori i amb més de cent anys d'història, s'uneix a la proposta de MediaResponsable amb la voluntat de potenciar els punts que el Manifest proposa:

 1. Compartir i contribuir a la construcció d'un món més just, sostenible i solidari, posant en valor conceptes com la responsabilitat, la solidaritat, la tolerància, el respecte, l'esforç o el benefici compartit.
 2. Exercir la corresponsabilitat amb el nostre entorn, comprometent-nos amb el seu desenvolupament, impulsant l'equitat social, la no discriminació per gènere, religió, raça o cultura, el respecte al medi ambient i defensant els drets humans i el diàleg i debat permanent, demostrant que actuar és la millor manera de contribuir al progrés de la societat.
 3. Reconèixer la necessària corresponsabilitat de tot tipus d'organitzacions i col·lectius. Tots formen part d'aquest compromís i tots poden ser la solució, deixant de banda els interessos particulars per buscar el bé comú.
 4. Apropar la Responsabilitat Social a la societat, als ciutadans del carrer, a les generacions presents i també a les futures, a través de la formació i la sensibilització, perquè tots actuïn responsablement en els seus comportaments diaris.
 5. Fomentar i difondre la cultura de la Coresponsabilitat i estendre en el seu entorn, entre tot tipus d'organitzacions, col·lectius i ciutadans.

 

Barcelona, 31 de març de 2011

ALIANÇA RENOVA L'ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE LES ILLES BALEARS

AAliança i el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de les Illes Balears signen un acord que consolida la col·laboració entre ambdues empreses, iniciada el 2009. A més del patrocini i la participació en la comunicació del Col·legi, Aliança organitzarà jornades específiques per als corredors.

A la signatura, realitzada a la seu del Col·legi de Mediadors, van assistir Gabriel Abraham, president del Col·legi, Joaquín Gómez, director comercial i de Màrqueting d'Aliança i Cristina Reig, directora de l'oficina de Mallorca. La mutualitat patrocinarà les XVII Jornades de l'assegurança Balear el mes de novembre i participarà en actes organitzats pel Col·legi. A més, la imatge d'Aliança s'inclourà a la web i les publicacions del Col·legi de Mediadors.

 

Barcelona, 24 de març de 2011

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB UTOPIA GLOBAL

Aliança, mútua de salut, en la seva aposta per la cultura catalana, signa un conveni de col·laboració amb Utopia Global, empresa de comunicació i cultura relacionada amb el món casteller.

A la signatura, que s'ha realitzat a les oficines de l’asseguradora, van assistir Pere Ribalta, responsable de màrqueting de la firma editorial, i Joaquín Gómez, director comercial i de màrqueting d'Aliança. Ribalta va destacar que aquest acord "ens ajuda a donar-li més credibilitat a un projecte com el nostre, la Revista Castells, una publicació especialitzada del món casteller”. Utopia publicitarà Aliança a la seva revista, així com en els seus estands i punts d'informació instal·lats a les diferents jornades castelleres.

Per Aliança, aquest conveni servirà per difondre la mutualitat en el món casteller i consolidar com a responsable de tenir cura dels integrants de les colles. Aliança, que és la mútua dels castellers des de fa 15 anys, proposa una oferta amb interessants avantatges en les seves pòlisses de salut.

 

Barcelona, 17 de març de 2011

ALIANÇA RENOVA EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL

Aliança i la Federació Catalana de Pàdel han renovat el seu acord per continuar treballant conjuntament en la difusió d'aquest esport. El conveni inclou, entre altres, la cobertura dels accidents esportius per als federats amb Aliança, i un patrocini de l'entitat en benefici de les activitats de la Federació.

A la signatura de l'acord, que s'ha realitzat a la seu de la Federació, han assistit el president de l'entitat esportiva, Cristóbal Malet, i el director de Màrqueting d'Aliança, Leo Martínez. A més de cobrir els accidents, Aliança introduirà una secció de salut i esport en l'Anuari de la Federació i dissenyarà els nous carnets oficials. D'altra banda, la Federació organitzarà un campionat ProAm entre treballadors i clients d'Aliança i dissenyarà un circuit especial per als socis de la mutualitat.

Tot i ser una entitat molt jove, la Federació compta actualment amb uns 7.750 esportistes amb llicència i 110 clubs federats. L'any 2010 més de 13.000 jugadors es van inscriure en competicions oficials, i es preveu un fort creixement durant els propers anys.

Aquest acord mostra, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor manera de fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 11 de març de 2011

ALIANÇA PATROCINA EL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

Aliança, mútua de salut, en la seva aposta per la cultura catalana, signa un conveni de patrocini amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i s’involucra en el seu projecte per apropar el teatre a tots els públics durant tot l’any 2011.

A la signatura, que es va realitzar a la seu del TNC, van assistir el President del Consell d’Administració, Romà Cuyàs, i  l’Administrador General del TNC, Alfred Fort, juntament amb Joaquín Gómez, director Comercial i de Màrqueting d’Aliança. Cuyàs i Fort van traslladar el seu agraïment “pel reconeixement social que dóna al teatre el patrocini d’una entitat civil com Aliança”.

Els representants del TNC destaquen que el públic del teatre té una mitjana d’edat de 45 a 55 anys. Per això, consideren que és important treballar amb nous valors pedagògics i des de fa 12 temporades realitza un programa que inclou  activitats escolars. L’objectiu és conscienciar al públic més jove sobre que el teatre també és per a ells. “Aquest any han passat pel TNC més de 360 centres de tot Catalunya amb més de 36.000 escolars”, comenta Cuyàs, qui explica que a banda de visitar les instal·lacions, els alumnes assisteixen a una representació juntament al públic habitual del Teatre i fan un treball abans i després de la visita.

A més, TNC i Aliança són entitats involucrades en la responsabilitat social corporativa amb especial sensibilitat per les persones més desprotegides i amb risc d’exclusió social. Per això, les dues entitats participen en campanyes específiques per apropar la cultura a aquest col·lectiu.

 

Barcelona, 10 de març de 2011

ALIANÇA CONSOLIDA LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB L'ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE LES COMARQUES DE L'EBRE

Aliança, mútua de salut, i l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) celebren dos anys d’acord amb una valoració molt positiva de la seva col·laboració. En una trobada a la seu de l’AECE a Tortosa, representants de les dues entitats han destacat el treball de la mutualitat per consolidar la seva xarxa comercial amb les diferents associacions de professionals i la millora dels serveis que posa a disposició d’aquestes.

D’aquesta manera, Joaquin Gómez, director Comercial i de Màrqueting d’Aliança, i Josep Garcia, director de l’oficina de Tortosa i encarregat d’impulsar i fer seguiment del conveni, han fet balanç de l’activitat que s’ha portat a terme amb AECE des de 2008, juntament amb el seu President, Emilio Castellà, i el tresorer de l’entitat, Mario Abelló. La conclusió és un resultat molt positiu en relació a les prestacions sanitàries rebudes, tant a Catalunya com a la resta del territori espanyol.

Destaquen l’estabilitat del preu del producte d’Aliança en el temps, que ha sofert únicament els increments anuals per sota de l’IPC. Un altre avantatge per als socis de la mutualitat es la seva renuncia a anular la cobertura per edat o sinistralitat. En aquest sentit, durant la trobada s’han remarcat també els valors solidaris d’Aliança, que aplica increments menors en les primes per a majors de 60 anys (que representen el 40% dels seus mutualistes).

 

Barcelona, 8 de març de 2011

ALIANÇA, UNA APOSTA PER LA IGUALTAT

Aliança, mútua de salut, es preocupa i treballa per a tots els seus socis per  igual. Per això no discrimina per sexe, edat o territori i manté els preus en totes les seves pòlisses, ampliant els seus serveis constantment. D'aquesta manera, Aliança és l'única mutualitat que compleix ja amb la nova normativa del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que prohibeix tenir en compte el sexe de l'assegurat com a factor de risc en els seus contractes.

Precisament l'aposta d'Aliança per la igualtat fa que més del 50% de la cartera de salut estigui formada per dones. D'aquestes, el grup majoritari té entre 30 i 60 (un 55%), seguit pel menor de 14 anys (24%) i el d'entre 15 i 29 anys(18%).

Aliança, a més d'oferir cobertures de salut amb accés a més de 18.000 metges en 570 centres, ha incorporat la pòlissa vitalícia als seus serveis, renunciant a la possibilitat de rescindir qualsevol cobertura per qüestions d'edat o sinistralitat, pràctica que la mutualitat porta a terme des de fa anys. Mostra d'això és que més del 40% dels socis d'Aliança tenen més de 60 anys.

 

Barcelona, 24 de febrer de 2011

ALIANÇA I LA FEDERACIÓ CATALANA DE RUGBY PROMOCIONEN LA MODALITAT TOUCH

Aliança, mútua de salut, i la Federació Catalana de Rugby analitzen l’evolució i el futur del rugby en una nova jornada sobre la salut en l’esport, iniciativa de la mutualitat per respondre a les inquietuds de les diferents entitats esportives catalanes entorn de les malalties i els accidents en la pràctica esportiva. Durant la trobada, celebrada a les instal·lacions de la Federació, representants de les dues entitats van intercanviar impressions sobre el treball conjunt que s’ha realitzat durant l’últim any i la necessitat de continuar apostant per l’esport de base per fomentar els hàbits de vida saludables.
Joaquín Gómez, director Comercial i de Màrqueting d’Aliança, Ignasi Planas, President de la Federació Catalana de Rugby, i Àlex Miró, del departament de màrqueting de la UFEC, van destacar la promoció d’una nova modalitat de rugby, el Touch Rugby, més accessible al públic general pel seu menor risc de lesions.
“Aquesta és una modalitat més social perquè només amb que et toquin has de deixar anar la pilota, pel que no es fan placatges. A més, la pràctica d’aquesta modalitat de rugby es podrà promocionar a les escoles, ja que no calen camps de gespa per esmorteir els cops”, destaca Ignasi Planas. Joaquín Gómez afegeix que “des d’Aliança incidirem en la promoció d’aquesta nova modalitat i alhora tindrem cura de tots els seus adeptes”.    

La Federació Catalana de Rugby i l’Associació Catalana de Touch, presidida per Olivier Guitart, ja ha començat a promocionar aquesta modalitat i compta amb 300 esportistes. A més, ja s’ha constituït la selecció catalana que participarà en la propera Copa del Món d’Edinburg.

 

Barcelona, 22 de febrer de 2011

ALIANÇA I SEAE SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança, mútua de salut, continua treballant per incorporar els serveis de salut en l’àmbit esportiu. En aquest context, la mutualitat signa un acord de col·laboració amb Servei d’Ensenyament i Assessorament Esportiu (SEAE), entitat que representa els interessos de més de 23 empreses, 24 centres esportius i més de 25.000 socis en centres de gestió integral.

El conveni el van signar Joaquín Gómez, Director Comercial i de Màrqueting d’Aliança, i Guillermo Burguete, Conseller delegat de SEAE. Ambdós van destacar que gràcies a aquest acord, els treballadors de les empreses associades, els abonats i l’equip directiu podran beneficiar-se d’ofertes en les pòlisses de salut i assegurances per accidents per esportistes no federats. Aliança també durà a terme accions de Sponsoring vinculades a la targeta d’accés als centres de SEAE.

SEAE és una empresa privada de serveis i productes que actua en l’àmbit de l’esport municipal, l’oci i la salut. A més, aquesta entitat ofereix quatre línies d’actuació molt ben diferenciades: la gestió d’instal·lacions esportives, l’organització, planificació i assessorament; la formació i l’equipament integral d’instal·lacions esportives.

 

Barcelona, 15 de febrer de 2011

ALIANÇA I L'ESPORT CATALÀ UNIVERSITARI REPRENEN LES JORNADES SOBRE LA SALUT EN L'ESPORT

Aliança, mútua de salut, i l’Esport Català Universitari (ECU), organitzadora dels Campionats de Catalunya Universitaris, reprenen les jornades sobre la salut en l’esport, iniciativa de la mutualitat per respondre a les inquietuds de les diferents entitats esportives catalanes entorn de les malalties i els accidents en la pràctica esportiva. Durant aquesta primera trobada, celebrada a la Universitat de Lleida (UdL), representants de les dues entitats van intercanviar impressions sobre la importància d’apostar per l’esport de base per fomentar els hàbits de vida saludables.

En aquest sentit, Joaquín Gómez i Leo Martínez, directors Comercial i de Màrketing d’Aliança, i Josep Romero, Coordinador Esports UdL, de l’ECU, van obrir el debat sobre les dificultats que suposa la reforma universitària per la pràctica esportiva de competició. “Els graus són menys flexibles que les diplomatures o llicenciatures del sistema anterior. Aquesta exigència en el compliment d’hores lectives fa que els alumnes tinguin menys opcions de participar en competicions esportives que requereixen temps d’entrenament”, explica Joaquín Gómez.

Aliança cobreix tots els participants als Campionats de Catalunya Universitaris amb una assegurança mèdica pionera a Catalunya que garanteix un tracte personal i de màxima qualitat. A més, la mutualitat patrocina les samarretes oficials del campionat.

 

Barcelona, 27 de gener de 2011

ALIANÇA PROTEGEIX MÉS DE 85.000 ESPORTISTES FEDERATS

La pràctica de l’esport és fonamental per mantenir hàbits de vida saludables. Sota aquesta premissa, la mútua de salut Aliança emfatitza la seva aposta per l’esport com la millor via per apropar les diferents pràctiques esportives a la població. Aquesta aposta es materialitza actualment en la col·laboració amb 22 federacions catalanes i la protecció dels seus 85.000 federats.

A més de protegir als diferents esportistes en cas d’accident, Aliança ha tancat acords amb les diferents Federacions per col·laborar en la difusió de les diferents pràctiques esportives, els hàbits de vida saludable i la prevenció. Així, entre altres, Aliança ha col·laborat amb la Federació Catalana de Bàsquet al Saló de la Infància i la Joventut de Barcelona per promoure aquest esport entre els més petits, o amb la Federació d’Atletisme en la 11a edició de la Milla Urbana d’Almacelles o en El 2000 de Sants.

A més de la Federació Catalana de Bàsquet i de la Federació d’Atletisme, Aliança cobreix la salut dels federats de les següents entitats:

 • Hockey
 • Pàdel
 • Tennis Taula
 • Patinatge
 • Bàdminton
 • Bàsquet
 • Gimnàstica
 • Bitlles i Bowling
 • Karate
 • Carreres d’orientació
 • Beisbol i Softbol
 • Rem
 • Pilota
 • Vela
 • Rugby
 • Vòlei
 • Aèria Catalana
 • Ball Esportiu
 • Twirling
 • Esquaix i Raquetbol
 • Lluita

 

 

Barcelona, 25 de gener de 2011

ALIANÇA INCORPORA LA CONTRACTACIÓ ELECTRÒNICA

Aliança, mútua de salut, ha incorporat la possibilitat de contractar una pòlissa a través de la seva web. De manera fàcil i ràpida, l’usuari pot accedir a l’apartat de contractació electrònica i descobrir totes les opcions que Aliança li ofereix per adaptar l’assegurança de salut a les seves necessitats.

A www.aliança.es s’ha incorporat una nova eina que dirigeix l’usuari a un apartat en el que trobarà informació sobre les assegurances de salut, subsidis, decessos, accidents o vida que ofereix la mútua. A banda de les característiques i cobertures de les diferents assegurances, la web possibilita el càlcul del pressupost de les pòlisses adaptades a cada usuari, segons les seves necessitats.

Un cop recopilada la informació, l’usuari pot contractar la seva assegurança a través de la web, sense que li porti molt de temps, sense moure’s de casa i sense necessitat de trucar per telèfon.

Per facilitar encara més la contractació al client, Aliança està treballant en un sistema per confirmar les condicions de salut via telefònica. Amb aquest procés, el mutualista podrà tancar la seva pòlissa a partir d’una trucada telefònica gravada i no haurà de preocupar-se per tornar a l’entitat la documentació signada.

 

Barcelona, 13 de gener de 2011

ALIANÇA COL·LABORA AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE BÀSQUET AL SALÓ DE LA INFÀNCIA I LA JUVENTUT

Aliança, primera mutualitat de salut de Catalunya, ha participat juntament amb la Federació Catalana de Bàsquet al Saló de la Infància i la Joventut de Barcelona. La mútua, que cobreix els accidents de tots els federats en la pràctica del bàsquet, segueix apostant per l'esport de base com una eina per mantenir hàbits de vida saludable. Durant la primera col·laboració amb la Federació, Aliança ha volgut apropar-se als més petits en un Saló especialment dedicat a ells. De la mà de l'entitat esportiva, s'han ofert tot tipus d'activitats relacionades amb aquest esport: bàsquet 3x3, mini bàsquet, videoconsoles, etc. Durant el Saló, Joan Fa Busquets, president de la Federació Catalana de Bàsquet, i Joaquín Gómez, director comercial d'Aliança, van intercanviar impressions sobre la importància de fomentar l'esport entre els més petits per millorar la seva salut per una banda, y la salut de l'esport català del futur per l'altra.

 

Barcelona, 15 de desembre de 2010

ALIANÇA I LA FEDERACIÓ CATALANA DE VOLEIBOL SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança, mútua de salut, i la Federació Catalana de Voleibol tanquen un acord de col·laboració que inclou, entre altres, la cobertura dels accidents esportius per als federats amb Aliança.

A la signatura de l'acord, que es va dur terme a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), van assistir Joaquín Gómez, director de màrqueting de l'Aliança, i María Isabel Zamora, presidenta de l'Federació Catana de Voleibol. Els van acompanyar Leo Martínez i Joan Ferrer, director de màrqueting i director de la xarxa de corredors d'Aliança, respectivament, i Joan Bertran, director comercial de l'UFEC.

La Federació, que reuneix clubs, associacions i entitats esportives dedicades a la pràctica del volei, compta actualment amb 1.800 federats. Tot i que la majoria de federats són dones, és un esport que a poc a poc va guanyant adeptes.


Aquest acord mostra, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor manera de fomentar els hàbits de vida saludables. 

 

Barcelona, 14 de novembre de 2010

ALIANÇA INAUGURA UNA NOVA OFICINA A GIRONA

Aliança, mútua de salut, obre a Girona una nova oficina a la que concentra tots els serveis que fins ara estaven repartits en els dos locals que tenia a la ciutat. Aquestes noves instal·lacions, que doblen l'espai d'atenció al públic i socis, estan situades al carrer de la Creu, 45. Amb motiu de la inauguració, Aliança va fer una jornada de portes obertes amb activitats al voltant de la salut i els hàbits saludables. 

L'acte oficial el va encapçalar la directora de l'oficina de Girona, Míriam Cabello, acompanyada pel director general de l'asseguradora, Genís García, i el director comercial, Joaquim Gómez, a més d'altres directius i personal de la mutualitat. 

Aliança compta amb 16.000 socis a la demarcació de Girona, el que suposa un 9% de la facturació global de la companyia.

El director general d'Aliança, Dr. Genís García; la directora de l'oficina de Girona, Miriam Cabello i el director comercial, Joaquín Gómez durant la inauguració.

 

Barcelona, 15 d'octubre de 2010

ALIANÇA REP EL RECONEIXEMENT DE LA PATRONAL CATALANA A L'EMPRESA CENTENÀRIA

Aliança, mútua de salut, ha rebut un Reconeixement Especial Cecot com a empresa centenària. El premi, que es va entregar durant la Nit de l’Empresari, destaca el llarg recorregut de l’entitat, l’aposta per les persones i la seva vinculació al territori.

Leo Martínez, Director de Màrqueting, va recollir el premi de la mà del President de la Generalitat, José Montilla, i del President de la Cecot, Antoni Abad. Martínez va assegurar que “és un reconeixement per a tots els treballadors d’Aliança que busquen l’excel·lència i l’eficiència en el servei. Són valors que durant tota la nostra història hem anat heretant i que els volem mantenir, aprofundir i transmetre com a mostra del que som capaços de fer: unir tradició amb progrés i adaptar-nos al context que vivim”.

El Director de Màrqueting d’Aliança va afegir que “si recordem el rànquing de les 100 millors empreses a nivell mundial dels anys 80, veiem que 15 d’elles ja no existeixen. Que Aliança mantingui el lideratge del sector salut a Catalunya durant 106 anys és un indicador de que hem fet i fem bé la nostra feina”.

Més de 100 anys d’història

El Grup Aliança sorgeix de l’evolució de Quinta de Salut l’Aliança, Mutualitat de Previsió Social, que s’origina a partir de l’antiga Germandat de Cambrers de Barcelona. Aquesta entitat va promoure, l’any 1904, l’obertura d’una petita clínica amb l’objectiu de procurar assistència mèdica als treballadors de Barcelona, que no tenien una atenció adequada.

Per atendre aquestes necessitats de la societat en l’àmbit de l’atenció sanitària, Aliança va anar ampliant la seva xarxa assistencial, inexistent fins llavors, per tota la geografia catalana. Actualment està a Catalunya i Balears, amb 20 oficines, i compta amb la confiança de 120.000 socis.

 

Barcelona, 14 d'octubre de 2010

ALIANÇA PATROCINA ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA UNIVERSITARIS LLEIDA

L’Aliança, mútua de salut, juntament amb Unifedesport, la corredoria d’assegurances de la UFEC, asseguren un any més l’Esport Català Universitari (ECU). L’ECU és l’organitzadora dels Campionats de Catalunya Universitaris que comencen el proper 25 d’octubre i en el que participen les diferents universitats de tot el territori català. Durant aquests campionats, Aliança cobrirà tots els participants amb una assegurança mèdica pionera a Catalunya que garanteix un tracte personal i de màxima qualitat.

Aliança patrocina, a més, les samarretes oficials del campionat. A l’acte de lliurament de l’equipament, celebrat a la Universitat de Lleida, coordinadora dels campionats d’aquest any, van assistir Leo Martínez i Joan Manuel Royo, director de màrqueting  i director de l’oficina de Lleida d’Aliança respectivament, Joan Bertran, director comercial d’Unifedesport, Jose Romero, coordinador de serveis de l’Esport Universitat de Lleida i Jaume Barrull, vicerector de la UdL.

Leo Martínez destaca l’aposta d’Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l’esport de base, conscients que aquesta és la millor manera de fomentar els hàbits de vida saludables en els joves universitaris.

 

Tarragona, 2 d'octubre de 2010

ALIANÇA PREMIA LA COLLA CASTELLERA MÉS SEGURA

Aliança, mútua de salut dels Castellers amb els que té un acord de col·laboració, atorga el premi a la colla més segura del Concurs de Castells de Tarragona als Castellers de Vilafranca. Aquest premi reconeix la feina realitzada en temes de prevenció i de treball en equip per garantir la seguretat de tots els integrants de la colla. Joaquin Gómez, director comercial de l'entitat, va ser l'encarregat de donar el premi i va valorar positivament la col•laboració d'Aliança amb les colles per millorar la prevenció en la pràctica castellera i fer d'aquesta una activitat segura .

Barcelona, 2 de juliol de 2010

ALIANÇA I EL CENTRE DE VIDA INDEPENDENT, JUNTS A LA FIRA AVANTE

Aliança va ser present al II Saló per a l’Autonomia Personal i la Qualitat de Vida Avante. Enguany la fira va rebre més de 7.000 visitants només en tres dies, entre el 2 i el 4 de juny. Aliança va participar-hi amb el Centre de Vida Independent (CVI) i va donar suport unint-se a la sensibilització de la problemàtica que pateixen tant els cuidadors com les persones dependents.

El CVI és un espai real de valoració, configurat com una llar digital accessible, on un equip humà interdisciplinari dóna assistència personalitzada a persones dependents o discapacitades i on es duen a terme activitats de recerca per trobar noves solucions que permetin millorar la independència d’aquestes persones. És un servei creat per resoldre les dificultats que la manca d’autonomia personal comporta en situacions concretes de dependència o discapacitat.

La Fira Avante també va ser un punt de trobada per a més d’un miler d’especialistes de 23 països que van posar en marxa la presentació de les noves tecnologies assistencials per a persones amb discapacitat o en situació de dependència.

El saló va presentar 19 projectes tecnològics en fase de proves, com sensors instal·lats a la roba per controlar les constants vitals, i mòbils que llegiran les indicacions dels medicaments. Prototips que milloraran l’equilibri i moviment dels usuaris per fer un seguiment a distància de les seves activitats, alimentació i medicació.

 

Barcelona, 11 de juny de 2010

ALIANÇA NOMENA NOVA DIRECTORA PER L’ÀREA ASSISTENCIAL

Aliança, mútua de salut, ha nomenat a Isabel Iglesias nova directora per l’Àrea Assistencial de l’entitat. Iglesias, fins ara subdirectora d’aquesta mateixa àrea, és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialitzada en direcció d’institucions d’Assistència Sanitària per l’IESE i diplomada en gestió hospitalària per ESADE.

Laboralment, Iglesias va començar la seva carrera com a metgessa assistencial a consultes de Barcelona i al 1989 va entrar a DKV com a directora mèdica per Catalunya, Balears i Andorra. Més tard, va col·laborar amb el Dr. Costa Vila com a directora de projectes per al seu grup d’empreses d’oftalmologia, fins que al 2009 va entrar a treballar a l’Àrea Assistencial d’Aliança.

Com a nova directora de l’Àrea Assistencial, Isabel Iglesias serà l’encarregada de mantenir la xarxa assistencial de la mutualitat i el control de la sinistralitat. A més, valorarà la incorporació de noves prestacions per millorar dia a dia els serveis que ofereix Aliança als seus negocis.

 

Barcelona, 1 de juny de 2010

ALIANÇA Y LA FEDERACIÓN CATALANA DE CICLISMO TRABAJAN POR MEJORAR LAS COBERTURAS

Aliança, mútua de salut, i la Federació Catalana de Ciclisme, en el marc de les jornades sobre la “Salut en l’Esport”, han advocat per fomentar que tant ciclistes professionals com aficionats es federin. D’aquesta manera, es millorarà en la cobertura dels seus accidents, durant les competicions o entrenaments, així com en la pràctica de l’esport en el temps lliure.

Durant aquesta segona trobada, celebrada al restaurant Mirador del Palau de la Música, representants de les dues entitats van expressar la seva voluntat per treballar plegats i potenciar l’esport de base, actualment inexistent en aquesta modalitat. Per això, van recordar que els beneficis que té un ciclista federat inclouen l’assegurança de responsabilitat civil, obligatòria per llei, la cobertura d’accidents i l’assistència mèdica i sanitària, així com la llicència per participar en curses d’àmbit nacional i l’accés a ofertes i descomptes exclusius per a federats.

En aquest sentit, Aliança ha iniciat la seva col·laboració amb la Federació Catalana de Ciclisme patrocinant les plaques de les bicicletes, tant de carretera com de BTT, i ofereix descomptes especials en dos sentits: als socis d’Aliança per federar-se i als federats per a contractar un Pla Complet a la mutualitat.

 

Barcelona, 31 de maig de 2010

NOVA OFICINA D’ALIANÇA A SANT BOI DE LLOBREGAT

Aliança, mútua de salut, ha inaugurat avui una nova seu a Sant Boi de Llobregat, amb una jornada de portes obertes que ha servit per apropar l’entitat i els seus serveis als ciutadans. Així, durant tot el dia, la mutualitat ha ofert, en col·laboració amb diferents entitats locals, serveis de massatge, dietètica, estètica natural, diagnòstics ràpids i controls de visió, entre d’altres.

Aquesta nova obertura s’inclou dins del pla estratègic d’Aliança, que té com un dels valors principals la proximitat al soci. Per això, ningú ha volgut perdre l’oportunitat de participar en la inauguració i l’acte ha comptat amb la presència del director general del Grup Aliança, Salvador Soler, i el director general de l’Asseguradora, Dr. Genís García, que han presentat el nou director a Sant Boi, David Martínez. Els representants de la mutualitat van destacar Aliança com una mútua centenària que no deixa mai de treballar per satisfer les necessitats de les persones en la seva salut.

Diverses entitats locals també s’han involucrat en la jornada amb Aliança i, a més de participar en activitats relacionades amb la salut, s’han apropat a l’acte oficial d’inauguració la tinent d’alcalde de serveis generals de l’Ajuntament de Sant Boi, Antònia Barragán, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals.

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Sant Boi va agrair la valentia d’Aliança per obrir una oficina al municipi en el context econòmic actual, el que suposa “un orgull i un privilegi per a Sant Boi”. A més, va destacar que el municipi aposta, igual que ho fa la mutualitat, per la gent jove, l’esport i la cura de les persones, pel que va voler fer un brindis pel futur d’Aliança i la col·laboració amb Sant Boi.

 

Barcelona, 20 de maig de 2010

ALIANÇA I LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL INAUGUREN LES JORNADES “LA SALUT EN L’ESPORT”

Aliança, mútua de salut, i la Federació Catalana de Pàdel obren les jornades sobre la salut en l’esport, iniciativa de la mutualitat per respondre a les inquietuds de les diferents federacions catalanes entorn de les malalties i els accidents en la pràctica esportiva.

Durant aquesta primera trobada, celebrada al restaurant Mirador del Palau de la Música, representants de les dues entitats van posar sobre la taula el fet que en esports com el pàdel, el número de professionals és baix però que, com a esport de moda, la massa de participants no federats s’està incrementant molt. Per això, des de la Federació Catalana de Pàdel es va posar de manifest que s’han de buscar mecanismes perquè els esportistes es federin i complir amb el nou decret de les Entitats Esportives de Catalunya, que a principis de mes va aprovar la Generalitat, i que obliga a disposar d’una llicència oficial que cobreixi la responsabilitat civil i garanteixi el bon estat físic per a la pràctica de l’esport. Segons càlculs de la pròpia federació, per cada esportista federat n’hi ha cinc que participen en campionats socials sense llicència.

Aliança, per la seva banda, es va comprometre a col·laborar amb els esportistes de base que practiquen aquest esport i valorarà diferents opcions de patrocini, com el del campionat de clubs femení, en el qual participen 32 centres i més de 600 dones. A més, Aliança ja disposa d’una oferta especial per als federats, que els permet contractar un Pla Complet en la mutualitat a un preu molt competitiu.

 

Barcelona, 20 de maig de 2010

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL COL·LEGI DE MEDIADORS D’ASSEGURANCES DE BALEARS

Aliança, mútua de salut, i el Col·legi de Mediadors de Balears han signat un acord de col·laboració, amb el qual l’entitat asseguradora reforça la seva aposta per la mediació.

L’acord, signat per Joan Ferrer, director de la Xarxa de Corredories d’Aliança, i Gabriel Abraham, president del Col·legi de Mediadors de Balears, consolida la relació entre ambdues entitats i contribueix a millorar la distribució dels nostres productes, ja que el mediador té la confiança incondicional dels seus clients, factor fonamental en assegurances personals com les de salut.

A més, Ferrer va una crida al Col·legi de Mediadors de Balears a reforçar el seu suport a l’entitat, primera mútua de previsió social de Catalunya, per millorar el seu arrelament al territori balear.

Per posar de manifest el seu compromís amb els mediadors, Aliança continua oferint el seu Pla Complet Corredories, que ofereix a col·legiats i treballadors d’aquestes una assegurança de salut completa, que inclou homeopatia, acupuntura i cobertura dental, per només 33 euros al mes sense copagaments ni despeses addicionals.

 

Barcelona, 14 de maig de 2010

ALIANÇA SIGNA UN ACORD AMB EADA PER A LA FORMACIÓ DELS SEUS TREBALLADORS

Aliança, mútua de salut, i EADA, prestigiosa escola de negocis, signen un acord de col·laboració per a la formació dels treballadors de la mutualitat. D’aquesta manera, Aliança destaca la seva aposta pel talent intern i la promoció dels seus empleats.

Joaquín Gómez, Director Comercial i de Màrqueting d’Aliança, i Miquel Espinosa, Director General d’EADA, han estat els responsables de la signatura del conveni, que s’ha realitzat a la seu de l’escola de negocis. Gómez ha destacat la bona sintonia d’Aliança amb EADA i ha elogiat la gran orientació al client que té l’escola, ja que “ha demostrat una gran capacitat d’adaptar els cursos a les necessitats d’Aliança”.

Per la seva part, Miquel Espinosa ha recordat que EADA ha estat una escola de negocis pionera en el management orientat a la gestió sanitària, sector en el qual segueixen sent líders. En aquest sentit, ambdós directius han establert molts paral·lelismes entre les entitats i la facilitat d’alinear les companyies entorn de la salut.

L’acord recull diversos programes formatius que inclouen cursos biennals adreçats als directors d’oficina i el Projecte Futura, també biennal, que busca fomentar el talent intern i formar futurs directius entre el personal actual.

La mútua catalana, fidel al seu compromís amb les persones de l’organització, és conscient que la professionalització dels seus col·laboradors és un dels pilars per garantir la màxima qualitat dels seus serveis i la millor orientació en la relació amb els seus mutualistes.

 

Barcelona, 22 d'abril de 2010

ALIANÇA I PREVICAT ESTABLEIXEN LES BASES DE LA SEVA COL·LABORACIÓ

Aliança, mútua de salut, i PREVICAT, corredoria d'assegurances, han establert un acord de distribució i col·laboració amb l’objectiu que ambdues entitats es complementin territorialment, facilitant les sinergies entre elles.

A la reunió, celebrada a les oficines centrals de la corredoria a Sabadell, van ser-hi presents tots els delegats de PREVICAT i, per part d’Aliança, hi van assistir Joan Ferrer, director de la Xarxa de Corredories, i Leo Martínez, Director de Màrqueting de l'entitat.

Mitjançant l'acord, Aliança busca reforçar la distribució dels seus serveis de salut, així com d’altres serveis oferts per l'entitat, apostant per un creixement lligat a la distribució mitjançant les corredories. Aliança dóna servei a un significatiu nombre d’associats en aquelles poblacions on PREVICAT té presència, que al seu torn gaudeix de més de 30 anys d’experiència al sector assegurador i d’una xarxa de 12 oficines a Catalunya.

 

Barcelona, 21 d'abril de 2010

ALIANÇA, GUARDONADA DURANT LA CELEBRACIÓ DE LA NIT DE L’ATLETISME CATALÀ

El passat dia 16 d’abril es va celebrar la XIXª Nit de l’Atletisme Català a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona. Aliança, mútua de salut, hi va assistir com a patrocinadora de la Federació Catalana d’Atletisme. Durant la celebració de l’acte, l’entitat va ser guardonada per la Federació en reconeixement a la seva tasca en suport de l’atletisme català des de fa 10 anys, acord que va ser renovat el mes de novembre de 2009. Romà Cuyàs, President de la Federació, va fer el lliurament del guardó a Joaquín Gómez, Director Comercial i de Màrqueting d’Aliança.

En el marc de l’esmentat acord, Aliança ofereix atenció mèdica als prop de 4.000 federats, mitjançant una pòlissa d’assistència mèdica per accident, així com un patrocini i altres avantatges per als federats. Durant l’últim any, l’entitat va dur a terme més de 2.000 serveis d’atenció mèdica, en una aposta ferma per una pràctica esportiva cada cop més popular entre la població.

A l’esdeveniment es van lliurar també diversos premis relacionats amb diferents competicions i campionats. Es van fer entrega dels guardons als millors atletes catalans, entre els qui va destacar la presència de Jesús Ángel García Bragado, especialista en marxa atlètica participant en cinc Jocs Olímpics i quart classificat als Jocs de Pekín 2008, i Natalia Rodríguez Martínez, posseïdora de la plusmarca espanyola en 1.500 metres i medalla de plata al Campionat Mundial d’Atletisme en Pista Coberta 2010, celebrat a Qatar.

 

Barcelona, 19 d'abril de 2010

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ DE PÀDEL

Aliança, mútua de salut, i la Federació de Pàdel han tancat un acord per a començar a treballar conjuntament en la difusió d’aquest esport. El conveni inclou, entre altres, la cobertura d’accidents esportius per als federats amb Aliança i un patrocini de l’entitat que inclou una dotació econòmica en benefici de les activitats de la Federació.

L’acord, es va signar a la seu de la Federació pel president de la l’entitat esportiva, Cristóbal Malet, i el director Comercial i de Màrqueting d’Aliança, Joaquín Gómez.

Tot i ser una entitat molt jove, la Federació compta actualment amb uns 7.000 esportistes amb llicència i 100 clubs federats. L’any 2009 més d’11.000 jugadors van participar en competicions oficials, i preveu un fort creixement durant els propers anys, tant per l’increment de la seva popularitat, com per la construcció de noves instal·lacions esportives, ja que actualment Catalunya compta amb unes 1.000 pistes de pàdel, mentre que a Madrid, per exemple, n’existeixen unes 10.000.

Aquest acord mostra, una vegada més, l’aposta d’Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l’esport de base, conscient que aquesta és la millor manera de fomentar els hàbits de vida saludable.

 

Barcelona, 12 d'abril de 2010

ALIANÇA I EL CONSORCI HOSPITALARI DE VIC SIGNEN UN PROTOCOL DE COL·LABORACIÓ PER MILLORAR L’ATENCIÓ SANITÀRIA DELS MUTUALISTES

Amb 15.000 socis, Aliança és la mútua privada amb més assegurats en la zona d’influència

La mútua de salut Aliança ha signat un protocol de col·laboració amb el Consorci Hospitalari de Vic per tal de millorar els serveis a què tenen dret els socis de l’entitat.

La Clínica de Vic, que anteriorment havia pertanyut al Grup Aliança, es va integrar al Consorci Hospitalari de Vic. Fruit del desig d’ambdues entitats, amb la firma d’aquest conveni es resolen determinats circuits d’actuació per tal d’agilitzar els tràmits administratius i garantir la correcta actuació i atenció dels socis.

En aquest sentit, s’estableix que els assegurats que desitgin ser atesos per la via privada, hauran d’adreçar-se exclusivament a la Clínica de Vic. En aquesta instal·lació podran beneficiar-se de les cobertures que l’assegurança els ofereix per a urgències, consultes externes i hospitalització. Únicament quan el cas ho requereixi, des de la Clínica se’ls remetrà a les instal·lacions de l’Hospital General de Vic.

Aliança i el Consorci Hospitalari de Vic engegaran diverses accions de comunicació per clarificar el nou procediment d’actuació a tots els mutualistes, així com per donar a conèixer a la població de les comarques d’Osona i el Ripollès l’abast d’aquest conveni.

 

Barcelona, 7 d'abril de 2010

ALIANÇA FACILITA UNA NOVA TARGETA IDENTIFICATIVA ALS ATLETES FEDERATS

Aliança, mútua de salut, entrega una nova targeta identificativa als atletes federats per tal de facilitar el seu accés als serveis de la mutualitat. Aliança ofereix des de 1999 la seva cobertura de salut als atletes federats en cas d’accident. La mutualitat, al llarg d’aquests 11 anys, ha recolzat la Federació Catalana d’Atletisme i ha confirmat el seu compromís amb aquesta pràctica esportiva.

En aquest sentit, Aliança renova el seu acord de patrocini amb la Federació i des del Campionat de Catalunya Absolut de Vilafranca tots els atletes porten dorsals amb el logotip de l’entitat mutualista.

Aquestes noves accions conjuntes amb la Federació Catalana d’Atletisme mostren l’aposta d’Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l’esport de base, conscient que aquesta és la millor manera de fomentar els hàbits de vida saludable.

 

Barcelona, 23 de març de 2010

ALIANÇA AMPLIA LA SEVA WEB DE GESTIÓ COMERCIAL ESPECÍFICA A LA XARXA DE MEDIADORS EXTERNS

Aliança, mútua de salut, millora les seves eines informàtiques específiques i facilita l’accès a la xarxa de gestió comercial a les corredories per agilitzar els tràmits de la producció i la gestió de la seva cartera de clients. La iniciativa, que respon a l’aposta de l’entitat mutualista pel canal de mediadors, permetrà també consultar els rebuts pendents i les liquidacions.

El nou accés a la web ha estat presentat pel responsables de la Xarxa de Corredories, Joan Ferrer, qui ha destacat la voluntat d’Aliança per col·laborar amb aquesta xarxa per millorar el servei als clients, ja que “gràcies a aquesta eina la xarxa de mediadors tindrà un tracte més proper amb el mutualista” i dóna resposta immediata a les seves necessitats coneixent en tot moment les seves pòlisses i prestacions.

Aquesta nova aplicació continua la línia iniciada per la direcció Comercial i de Màrqueting, liderada per Joaquín Gómez, de potenciar les noves tecnologies. “Els sistemes d’informació són essencials per a les xarxes comercials, per millorar la seva gestió de cartera i obtenir un coneixement en profunditat dels seus clients”, amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial.

 

Barcelona, 12 de març de 2010

ALIANÇA RENOVA EL SEU ACORD AMB EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE LLEIDA

Aliança, mútua de salut, i el Col·legi de Mediadors de Lleida han renovat el seu acord de col·laboració amb el qual l’entitat asseguradora reforça la seva aposta per la mediació i la continuïtat del treball conjunt iniciat durant el 2009.

La renovació de l’acord va ser signada a la seu del Col·legi per Joan Miquel Vicente i Antonieta Castells, president i gerent d’aquesta entitat, i Joan Ferrer i Joan Manuel Royo, director del Xarxa de Corredories i director de l’oficina de Lleida d’Aliança, respectivament.

Aliança remarca l’elevada quota de mercat que té l’asseguradora a la província de Lleida, que arriba fins al 23%, així com l’elevada notorietat de marca que li atorga el fet que el Grup Aliança és propietari de la Clínica de Ponent. No obstant, els responsables de l’entitat van constatar la dificultat de distribuir els seus productes a través de la xarxa de corredories i van expressar la seva confiança en millorar la col·laboració entre ambdues entitats.

Per la seva part, el Col·legi de Mediadors de Lleida es va mostrar molt receptiu a qualsevol proposta d’Aliança. “És el meu desig que les entitats col·laboradores formulin tantes propostes com considerin necessàries”, va assegurar Joan Miquel Vicente.

 

Barcelona, 12 de març de 2010

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE PATROCINI AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME

Aliança, mútua de salut, i la Federació Catalana de Ciclisme, han signat un acord de col·laboració, a través del qual, els ciclistes federats tindran reconeixements mèdics a mida i accés a una pòlissa de salut completa amb un preu especial de 42 euros. Els federats, per la seva part, portaran els dorsals de les bicicletes d’Aliança.

El conveni, tancat després de l’èxit de la primera acció conjunta al Festival de la Infància, es va signar a la seu de la Federació Catalana de Ciclisme. A l’acte van participar Carme Mas i José Manuel Narváez, presidenta i secretari de la Federació, respectivament, i Joaquín Gómez, Joan Ferrer i Leo Martínez, director Comercial i Màrqueting, director del canal Corredories i director de Màrqueting d’Aliança, i Àlex Miró, representant d’Unifedesport.

Els ciclistes federats ja poden gaudir de la oferta d’Aliança des de la web de la seva Federació. Actualment, aquesta entitat compta amb més de 16.000 federats i gestiona activitats tant per als més professionals com per als futurs ciclistes, amb xerrades i activitats a les escoles.

Aliança, com a mútua de l’esport català que dóna cobertura a diverses federacions, ha mostrat la seva voluntat de donar també cobertura assistencial per accident a tots els federats de ciclisme.

 

Barcelona, 2 de març de 2010

ALIANÇA AGILITZA ELS TRÀMITS PER OBTENIR AUTORITZACIONS

Aliança, mútua de salut, ha implementat una nova normativa respecte a les autoritzacions, que agilitza les gestions que els socis havien de fer fins ara.

En aquest sentit, Aliança ha modificat els circuits interns que seguien les autoritzacions per tal que, en un termini màxim de 24-48 hores des que es rep la petició, els socis obtinguin una resposta. L'entitat mutualista rep més de 47.000 sol·licituds d'aquest tipus anualment.

La nova normativa té més rellevància en les autoritzacions de tractaments de rehabilitació, ja que a partir d'ara es realitzarà una única autorització a l'inici del tractament i el propi centre de rehabilitació gestionarà tot el procés.

 

Barcelona, 23 de febrer de 2010

ALIANÇA ES CONVERTEIX EN LA NOVA MÚTUA DE SALUT DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE RUGBY

Aliança, mútua de salut, i la Federació Catalana de Rugby, han signat un acord de col·laboració pel qual l’entitat mutualista es converteix en la nova asseguradora dels federats en cas d’accident esportiu. Tot, amb la mediació d’Unifedesport, corredoria de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

El conveni signat per les dues entitats ofereix als federats de rugby una assegurança de salut complert per només 38 euros al mes sense copagaments ni despeses addicionals.

Joaquín Gómez, director comercial i de màrqueting d’Aliança, i Ignasi Planas, president de la Federació Catalana de Rugby, van ser els encarregats de signar l’acord. L’acte, que va coincidir amb la presentació del nou equipament de la selecció catalana, va ser celebrat a la seu de la UFEC, i durant el mateix Aliança va entregar farmacioles per als 30 clubs de rugby federats.

La Federació Catalana de Rugby compta amb gairebé 90 anys d’història i va ser una de les fundadores de la Federació Internacional de Rugby Amateur. Després del ràpid creixement experimentat en els últims anys, actualment té més de 1.600 federats.

 

Barcelona, 22 de febrer de 2010

ALIANÇA I FUNDACIÓ LA RODA CREEN ESPAIS PER COMPARTIR CULTURA I EDUCACIÓ

 • “Aliança als barris” apropa l’art a les zones amb menys recursos
 • Les activitats reben una gran afluència de públic i bones crítiques

El balanç del projecte “Aliança als barris” 2009 ha estat molt positiu. L’acord de col·laboració signat el juliol de 2009 entre la mútua de salut Aliança i la Fundació La Roda ha complert els seus objectius i s’ha consolidat com a eina de dinamització cultural.

La iniciativa va néixer amb la voluntat de millorar l’oci infantil i juvenil, particularment en les àrees amb menys recursos, afavorint la relació intergeneracional i intercultural, mitjançant l’art i la cultura i transformant l’espai públic en espai de trobada per compartir cultura i educació.

Durant el segon semestre de 2009, Fundació La Roda va programar 14 activitats, totes amb elevats índex de participació, que incloïen des de sessions de màgia fins a espais de jocs fets amb residus, passant per espectacles de pallassos, titelles, animació, escuma, circ, etc. Les activitats s’organitzen en el marc de les festes populars dels barris i amb la participació dels millors grups catalans.

Les dues entitats valoren molt satisfactòriament el seu acord de col·laboració. Així, des de Fundació La Roda asseguren que “hem pogut compartir amb una entitat que com la nostra prové de la societat civil, el treball per aportar eines d’educació i de participació a les nostres entitats i als nostres barris”. Des d’Aliança aposten per continuar amb la col·laboració i “ja hem començat a plantejar activitats per dur a terme aquest any”.

 

Barcelona, 17 de febrer de 2010

ALIANÇA RENOVA EL SEU ACORD AMB EL COL·LEGI DE MEDIADORS D’ASSEGURANCES DE GIRONA

Aliança, mútua de salut, i el Col·legi de Mediadors de Girona han renovat el seu acord de col·laboració, amb el que l’entitat asseguradora reforça la seva aposta per la mediació i dóna continuïtat als projectes engegats conjuntament durant l’any 2009.

La renovació de l’acord, signada per Joan Ferrer, director del Canal Corredories d’Aliança, i Antoni Godoy, president del Col·legi de Mediadors de Girona, consolida la relació entre ambdues entitats i contribueix, com apunta Ferrer, a “millorar la distribució dels nostres productes, ja que el mediador té la confiança incondicional dels seus clients, factor fonamental en assegurances personals com les de salut”.

A més, Ferrer fa una crida al Col·legi d’Assegurances de Girona a reforçar el seu recolzament amb l’entitat, primera mútua de previsió social de Catalunya, amb un fort arrelament al territori català.

Per posar de manifest el seu compromís amb els mediadors, Aliança continua oferint el seu Pla Complet Corredories, que ofereix a col·legiats i treballadors d’aquestes una assegurança de salut completa, que inclou homeopatia, acupuntura i cobertura dental, per només 33 euros al mes sense copagaments ni despeses addicionals.

 

Barcelona, 28 de gener de 2010

ALIANÇA PARTICIPA EN LA JORNADA DEDICADA A LES TIC ORGANITZADA PER LA FEDERACIÓ DE MUTUALITATS DE CATALUNYA

Aliança es va unir a la jornada "Internet i les TIC al servei de la Salut i la Dependència" organitzada per la Federació de Mutualitats de Catalunya. La sessió va ser presentada per Eduard Spagnolo, president del Consell d'Administració d’Aliança, i Joan Munt, president de la mútua del Col·legi d'Enginyers de Catalunya,

Xavier Martín, director de Sistemes del Grup Aliança, va exposar el cas de la Clínica del Vallès, a la qual tots els sistemes de la informació s'han orientat a convertir-la en una clínica sense paper, gràcies a eines com els expedients mèdics informatitzats que s'actualitzen automàticament amb les constants vitals del pacient, que són enviades directament des dels capçals dels llits.

Rafael Barba, director general de Clíniques de Catalunya, empresa que pertany al Grup Aliança, va posar l'èmfasi en el problema de la dependència com a necessitat immediata de la societat. És necessari definir de forma clara el problema, la seva dimensió i les diverses implicacions per al sector salut com a primer pas per valorar com s’hi pot contribuir des de diversos àmbits i, en particular, des de l'àmbit de les TIC.

La conferència va comptar amb representants d'altres institucions sanitàries i empreses de desenvolupament de software al servei de la salut, que van exposar les seves experiències sobre com les TIC i Internet són la base per al desenvolupament de nous serveis, que al cap i a la fi es convertiran en una millor atenció a l'usuari i en un increment de la productivitat. Les TIC seran una part rellevant de la solució de problemes com són la dependència, la prevenció de la salut o el suport a malalts crònics.

 

Barcelona, 27 de gener de 2010

ALIANÇA APOSTA PEL TALENT AMB UN AMBICIÓS PROGRAMA FORMATIU

La mútua de salut Aliança ha posat en marxa un ambiciós programa formatiu per als seus empleats, destinat a identificar aquells que volen assumir llocs de responsabilitat en el futur.

Gràcies a aquesta iniciativa de la Direcció Comercial i Màrqueting, Aliança aposta pel talent intern i promou un programa anomenat Projecte Futura, gràcies al qual col·laboradors de les diferents àrees podran accedir a una formació qualificada que haurà de permetre accedir a càrrecs directius quan l'entitat ho requereixi.

La mútua catalana segueix fidel al seu compromís amb les persones de l'organització, conscient que la professionalització dels seus col·laboradors és un dels pilars per garantir la màxima qualitat dels seus serveis i la millor orientació en la relació amb els seus mutualistes.

 

Barcelona, 22 de gener de 2010

ELS EMPLEATS D’ALIANÇA COL·LABOREN AMB AFGANISTAN I HAITÍ

Els empleats de la mútua de salut Aliança van realitzar una donació econòmica en resposta a la crida humanitària del Dr. Ignacio Casellas que, en paral·lel la seva activitat en Aliança, va estar destinat a l'Afganistan com a membre de l'OTAN en missió de pau.

Amb els fons recaptats es van construir dos pous d'aigua potable a Zaman Zai i Shouz, el que va permetre l'abastament d'una població de 400 habitants, dels quals 250 són nens. També va poder adquirir divers material ortopèdic per a nens amb necessitats especials.

Després de la construcció d'aquests pous, va tenir lloc la catàstrofe haitiana, davant la qual cosa els fons restants van ser transferits a un compte de suport a la població d'Haití, clarament necessitada.

 

Barcelona, 19 de gener de 2010

ALIANÇA INCREMENTA LES VENDES UN 45% EL 2009 LA MÚTUA VA FER BALANÇ DEL PASSAT EXERCICI I VA PRESENTAR EL PLA D'ACCIÓ PER A 2010

Barcelona, 19 de gener de 2010. La mútua de salut Aliança va convocar a la seva xarxa comercial per fer balanç del passat exercici 2009, que va tancar amb un increment del 45% en primes, tot i la crisi econòmica. Aquestes dades posen de manifest l'èxit del model implantat fa un any amb la incorporació de Joaquín Gómez com a Director Comercial i Màrqueting, que va apostar per una estratègia comercial basada en canals de distribució i segmentació de clients.

Aquesta estratègia es va materialitzar en la creació dels canals d'Oficines, Agents Exclusius, Corredors i Pimes. Tots ells han incrementat el seu volum de vendes, especialment els de Corredors i Oficines, encara que el canal d'Agents Exclusius segueix aglutinant el 80% del negoci de l'entitat.

Pel que fa als rams comercialitzats per la mútua, Salut continua sent el producte més venut de l'entitat, representant més del 80% del total de les vendes efectuades. No obstant això, Aliança segueix apostant per la venda creuada amb altres productes, el que ha suposat un increment notable en altres rams, especialment el de decessos.

Pel que fa al Pla d'Acció 2010 la mútua de salut vol incrementar les vendes un 35%, sent la retenció de clients un altre objectiu prioritari. L'abandonament de clients a Aliança és inferior a la mitjana del sector, però l'entitat aposta per "reinventar" determinats processos que permetin reduir al mínim aquest ràtio. Com a novetat en les condicions econòmiques comercials, destaca la incorporació d'objectius qualitatius, que valoren altres aspectes de l'activitat comercial estricta.

A més dels objectius comercials destacar, d'una banda, la presentació d'un programa formatiu de 2 anys orientat als Directors d'Oficina, i que es realitzarà de la mà d'una escola de negocis, i per altra la posada en marxa de nous recursos a tecnològics com una web destinada a les xarxes comercials i una intranet per a empleats.

 

Barcelona, 7 de gener de 2010

ALIANÇA VA PARTICIPAR AL FESTIVAL DE LA INFÀNCIA AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE CICLISME

La mútua de salut Aliança va ser present al Festival de la Infància de Barcelona amb la Federació Catalana de Ciclisme. La fira es va celebrar entre els dies 27 de desembre i 4 de gener i, igual que en les edicions anteriors, va ser un èxit de públic.

Sota el lema "Junts per la teva salut", Aliança va regalar revisions als federats que es van acostar a l'estand conjunt, en què els més petits van gaudir del circuit de ciclisme que va instal·lar la Federació. Aquests reconeixements es van poder fer en els consultoris A Mèdics del Grup Aliança.

Així mateix, la mútua ha arribat a un acord amb la federació pel qual els esportistes podran realitzar els reconeixements mèdics necessaris per federar-se en aquests centres, en unes condicions econòmiques molt avantatjoses.

La mútua se segueix vinculant, d'aquesta manera, a l'esport conscient que aquesta és la millor manera de fomentar hàbits de vida saludable i mantenir un estat de salut òptim.

Actualment, Aliança és la primera mutualitat de Catalunya. L'àrea assegurada compta amb la confiança de més de 150.000 socis i amb un quadre mèdic de més 18.000 facultatius concertats a tot Espanya. A més, és el primer grup hospitalari privat català amb 5 hospitals propis i 10 consultoris A Mèdics.

 

Barcelona, 17 de desembre de 2009

ALIANÇA FA BALANÇ DEL 2009 DAVANT ELS SEUS EMPLEATS

La mútua de salut Aliança va presentar davant els seus empleats les fites assolides per l'entitat durant el present exercici 2009. A més, durant el mateix acte, celebrat al World Trade Center de Barcelona, es va aprofitar per explicar els futurs reptes que haurà d'afrontar la mútua Aliança al llarg del 2010.

Genís García, de Direcció General, va destacar la nova organització de l'entitat i va presentar els organigrames de les diferents àrees que s'han confeccionat fruit del Pla de Gestió 2012. També va destacar la creació d'una nova Àrea d'Atenció al Mutualista, que té com objectiu garantir una atenció integral al client basada en l'excel·lència.

Per la seva banda, Lluís Gutiérrez, Director d'Operacions, va destacar l'increment de l'activitat de la seva àrea com a conseqüència del creixement de Aliança durant el 2009. La directora de l'Àrea Assistencial, Dolors Paredes, va posar de manifest la importància de controlar la despesa des del mateix moment de la contractació, mitjançant una adequada selecció del risc, fins a l'anàlisi final mitjançant un correcte seguiment.

Va finalitzar l'acte amb la intervenció de Joaquín Gómez, Director Comercial i Màrqueting, que va destacar els bons resultats aconseguits malgrat l'actual conjuntura econòmica, gràcies a l'estratègia de distribució per canals. Així mateix, va fer èmfasi en la necessitat d'aconseguir una major fidelització del client amb l'objectiu de frenar la caiguda de cartera. Finalment, va destacar l'aposta de l'entitat pel talent de les persones que en formen part, i va presentar un pla de desenvolupament i promoció interna.

Actualment, Aliança és la primera mutualitat de Catalunya. L'àrea asseguradora compta amb la confiança de més de 150.000 socis i amb un quadre mèdic de més 18.000 facultatius concertats a tot Espanya. A més, és el primer grup hospitalari privat català amb 5 hospitals propis i 10 consultoris A Mèdics.

 

Barcelona, 3 de desembre de 2009

ALIANÇA ES REUNEIX AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE RUGBY

Aliança, primera mutualitat de Catalunya, es va reunir amb la Federació Catalana de Rugby amb l'objectiu de potenciar les relacions entre ambdues entitats.

Per part de Aliança, van assistir a la reunió Leonardo Martínez, Director de Màrqueting, Joan Ferrer, Director del Canal de Corredors, i Carmen Morera i Francisco Jiménez de l'Àrea d'Operacions, així com Juan José Hernández, Gerent de la Federació Catalana de Rugby i Alex Miró, representant de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

La trobada entre ambdues entitats va servir per establir els protocols d'actuació sobre la gestió de sinistres i va finalitzar amb un dinar amb tots els assistents.

La mútua de salut Aliança aposta decididament per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor manera per fomentar hàbits de vida saludables, com a mitjà per mantenir un estat de salut òptim.

 

Barcelona, 3 de desembre de 2009

ALIANÇA FELICITA EL NADAL AMB NADALES DEL CASAL DELS INFANTS DEL RAVAL

La mútua de salut Aliança col·labora amb el Casal dels Infants del Raval, associació que treballa per millorar la qualitat de vida dels nens i les seves famílies, i que estan en situació o en risc d'exclusió social. Aliança, com entitat sense ànim de lucre, reinverteix els seus beneficis no només en la millora del seus serveis, sinó en la societat en el seu conjunt.

 

Barcelona, 1 de desembre de 2009

ALIANÇA DEBAT AMB EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE TARRAGONA LES MESURES ANTICRISI EN LES PÒLISSES DE SALUT

La mútua de salut Aliança s'ha reunit amb el Col·legi de Mediadors de Tarragona, en el marc de l'acord assolit amb esmentat Col·legi el passat mes de març. Durant la trobada va estar present Joan Ferrer, director del Canal Corredories, i Josep García, director de l'oficina Aliança a Tarragona.

La trobada s'ha celebrat amb l'objectiu de donar a conèixer els productes de Aliança, que a més va presentar diferents "solucions anticrisi" tant per als mediadors com per als seus clients. Conscient del perjudici que han suposat per a algunes corredories els elevats increments que certes companyies estan aplicant amb vista al 2010, Aliança posa de manifest el seu comprimís amb aquest canal oferint condicions excepcionals tant a la seva cartera, com a ells mateixos en la seva qualitat de distribuïdors.

L'oferta a corredories es concreta en una assegurança de salut completa amb homeopatia, acupuntura i cobertura dental per només 33 euros al mes sense copagaments ni despeses addicionals, que es manté sense increments per a l'any 2010. Com a novetat, els clients que ja estiguin en cartera podran beneficiar d'aquest mateixa assegurança per 42 euros mensuals.

Aliança, primera mutualitat de Catalunya, segueix ferma en el seu afany per consolidar el canal de mediació, conscient que és una plataforma idònia per donar a conèixer les seves cobertures al client final.

 

Barcelona, 17 de novembre 2009

EL CENTRE DE VIDA INDEPENDENT, DEL QUAL ALIANÇA ÉS MEMBRE, GUANYA EL PREMI ACRA DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE RECURSOS ASSISTENCIALS

El Centre de Vida Independent ha guanyat el Premi ACRA, lliurat per l’Associació Catalana de Recursos Assistencials, gràcies al projecte ”Innovació en l’atenció de la gent gran. Viu a casa teva, beneficia’t de les ajudes tècniques”, impulsat per la mútua de salut Aliança, entre d’altres. El guardó té com objectiu premiar la tasca d’aquelles institucions que treballen dia a dia per la millora del benestar i la qualitat de vida de la gent gran.

El Centre de Vida Independent és un centre liderat per un equip multidisciplinari, que es materialitza en un espai real dissenyat com un llar totalment accessible sense barreres arquitectòniques i que està domotitzat amb els últims avanços tecnològics.

Aliança, la primera mutualitat privada de Catalunya, és membre del patronat de l’Associació per la Vida Independent i amb aquesta adhesió ha volgut plasmar el seu ferm compromís amb la Llei de Dependència, ja que gràcies al seu acord de col·laboració amb d’institució ofereix als seus mutualistes uns descomptes molt especials a la través de la seva Guia de Serveis Soci en la compra dels productes del Centre de Vida Independent.

 

Barcelona, 13 de novembre 2009

ALIANÇA I LA FEDERACIÓ CATALANA D'ATLETISME RENOVEN EL SEU ACORD DE COL·LABORACIÓ

La mútua de salut Aliança va tornar a renovar el seu acord de patrocini amb la Federació Catalana d'Atletisme. Gràcies a aquest conveni entre ambdues entitats, Aliança ofereix des de 1999 la seva cobertura de salut als atletes federats en cas d'accident.

L'acord va ser signat per Salvador Soler, Director General del Grup Aliança i per Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d'Atletisme. Com a representants de la mútua Aliança van assistir Leonardo Martínez, Director de Màrqueting, i Joan Ferrer, Director del Canal Corredors. També va estar present Joan Bertran, Director Comercial de la corredoria Unifedesport, pertanyent a la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

La mutualitat Aliança al llarg d'aquests 10 anys ha donat suport en tot moment a la federació, confirmant el seu ferm compromís amb aquesta pràctica esportiva cada cop més estesa entre la població. Entre d'altres esdeveniments, l'entitat ha estat present en diferents competicions realitzades a tot el territori català com les celebrades a les poblacions de Calella, Amposta, Terrassa i Mollet del Vallès.

Amb la renovació d'aquest acord, Aliança, primera mutualitat de Catalunya, aposta decididament per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor manera per fomentar hàbits de vida saludables, com a mitjà per mantenir un estat de salut òptim

 

Barcelona, 10 de novembre 2009

ALIANÇA I UNIÓ DE BOTIGUERS DE MATARÓ SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

La mútua de salut Aliança va signar un acord de col·laboració amb Unió de Botiguers de Mataró, que representa els interessos de més de 450 comerços.

Gràcies a aquest conveni, els empleats dels comerços associats podran beneficiar d'una cobertura mèdica completa amb pòlissa dental inclosa per només 41 euros al mes.

L'acord va ser signat pel Sr Jordi Vallcorba, president d'Unió de Botiguers de Mataró i la Sra Joana Marquéz, directora de l'oficina d'Aliança a Mataró.

 

Barcelona, 27 d’octubre de 2009

ALIANÇA I L'ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE LES COMARQUES DE L'EBRE SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

La mútua de salut Aliança va signar un acord de col·laboració amb l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre, que representa els interessos de 233 empreses i 9 gremis, que aglutinen 699 empreses agremiades.

Gràcies a aquest conveni, els empleats de les empreses associades podran beneficiar-se d'una cobertura mèdica completa amb pòlissa dental inclosa per només 41 euros al mes.

L'acord va ser signat pel Sr. Emili Castellà Llorca, president de l'Associació d'Empresaris de les Comarques de l'Ebre i pel Sr. Josep García, director de l’oficina d’Aliança a Tortosa.

 

Tarragona, 24 d’octubre de 2009

ALIANÇA ORGANITZA UNA FESTA DEDICADA A LA SALUT

La mútua de salut Aliança va celebrar la segona edició de la Festa de la Salut Aliança dedicada a la promoció i el foment dels costums de vida saludables i la prevenció com a mitjà per mantenir un estat de salut òptim. L’acte va ser inaugurat pel Conseller d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes Rull, que va estar acompanyat pel Director de Marketing de l’entitat, Leonardo Martínez, i la directora de l’oficina de Tarragona.

La festa es va dur a terme durant els dies 24 i 25 d'octubre a la ciutat de Tarragona i va comptar amb la participació de més de 2.000 persones, que van poder assistir a diferents ponències relacionades amb la salut, el benestar corporal i les teràpies alternatives, presentades per professionals de reconegut prestigi.

Entre altres activitats, van destacar la ponència dedicada a la Grip A de la Dra. Montserrat Olona, metge de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, i la ponència sobre "Les competències professionals en temps de crisi" del Sr. Sergio Aragón, delegat del governador del districte per la demarcació de Tarragona de la Fundació Rotary.

A més, els assistents a la Festa de la Salut Aliança van poder conèixer de primera mà els productes i serveis de les 30 institucions i marques col·laboradores de l'esdeveniment, com ara el "Banc de Sang i Teixits", Wii Sports o Europastry, entre d'altres.

 

Barcelona, 16 d’octubre de 2009

ALIANÇA NOU MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ PER LA VIDA INDEPENDENT

La mútua de salut Aliança s’ha incorporat en el patronat de “l’Associació per la Vida Independent”, associació sense afany de lucre creada per promoure l’ús de les ajudes tècniques i les noves tecnologies amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones depenents i discapacitades.

Aquesta associació ha posat en marxa el “Centre de Vida Independent”, un centre liderat per un equip multidisciplinari, que es materialitza en un espai real dissenyat com un llar totalment accessible sense barreres arquitectòniques i que està domotitzat amb els últims avanços tecnològics.

Amb aquesta adhesió, Aliança vol plasmar el seu compromís amb la Llei de Dependència, ja que actualment es calcula que a Catalunya existeixen 322.000 persones dependents i 357.000 persones discapacitades.

Aliança treballa dia a dia per buscar les millors solucions per millorar no només la salut dels seus mutualistes, sinó també la seva qualitat de vida. Per aquesta raó, gràcies a aquest acord, l’entitat oferirà als seus assegurats uns descomptes molt especials a través de la seva Guia de Servei Soci en la compra dels productes del “Centre de Vida Independent”.

 

Barcelona, 15 d’octubre de 2009

ALIANÇA ES REUNEIX AMB LES CORREDORIES MÉS REPRESENTATIVES DEL SECTOR SALUT DE BARCELONA

La mútua de salut Aliança es va reunir amb les 7 corredories més representatives de l’àrea de Salut de Barcelona. L’objectiu d’aquesta trobada va ser donar a conèixer els diferents productes de l’entitat i intercanviar informació amb la finalitat de realitzar un I + D de producte amb les aportacions dels assistents.

L’actual Direcció Comercial i Marketing d’Aliança aposta decididament pels corredors, conscient que la millora de la distribució dels productes de l’entitat passa necessariament per potenciar els vincles amb aquests, ja que gaudeixen de la confiança incondicional dels seus clients.

En el marc d’aquesta reunió, Joaquín Gómez, Director de l’àrea Comercial i Marketing, Leonardo Martínez, Director de Marketing, i Joan Ferrer, Director del canal de Corredors van oferir als assistents una visita guiada pel Palau de la Música i un esmorzar a l’exclusiu restaurant Mirador.

Joaquín Gómez, Director de l’àrea comercial i marketing d’Aliança i membres de les corredories més representatives del sector salut de Barcelona.

 

Barcelona, 9 d’octubre de 2009

ALIANÇA REGALA RECONEIXEMENTS MÈDICS PER PREVENIR LA SALUT

La mútua de salut Aliança ha posat en marxa una campanya amb l’objectiu de prevenir la salut i fomentar costums de vida saludables. L’entitat regala reconeixements mèdics que inclouen la història clínica, una exploració física completa i exploracions complementaries com agudesa visual, espirometria, ECG, audiometria, analítica, etc. Aquestes revisions mèdiques estan valorades, aproximadament, en 150€.

La campanya està enfocada a tots els públics, però especialment als autònoms, ja que aquests estan exposats als mateixos riscos que els treballadors per conta aliena però, per les característiques del seu treball, necessiten poder accedir de forma àgil a l’atenció mèdica en cas de necessitar-ho.

D’altre banda, aquesta campanya també està dirigida a donar a conèixer els serveis de l’entitat als clients potencials, ja que els beneficiaris d’aquest obsequi podran gaudir en primera persona d’atenció mèdica privada sense cues ni llistes d’espera.

Aquests reconeixements mèdics es podran realitzar només a determinats centres mèdics de la xarxa de consultoris A Mèdics, que formen part de la xarxa assistencial més extensa de Catalunya, que pertanyen al Grup Aliança.

 

Barcelona, 7 d’octubre de 2009

ALIANÇA POSA EN MARXA UN PROTOCOL CONTRA LA GRIP A

Aliança ha posat en marxa un pla d’acció contra la grip A amb l’objectiu de prevenir i minimitzar els efectes de l’epidèmia entre els seus mutualistes i treballadors.

El programa d’actuació està format per diversos protocols elaborats per diferents departaments de l’entitat, concretament l’Àrea Mèdica i el Servei de Prevenció de Riscos Laborals d’Aliança.

Entre els diferents procediments establerts, destaca un protocol d’actuació en els cas que aparegués un brot de grip A dins la mateixa entitat, que inclou tant mesures preventives com reactives, i un protocol per atendre les consultes dels mutualistes. En aquest últim document es defineix el virus H1N1 i quins són els seus símptomes, es detallen els grups de risc, així com una sèrie de consells per prevenir el contagi de la grip A, posant de manifest la importància d’anar al metge en cas de dubte.

 

Barcelona, 1 d’octubre de 2009

ALIANÇA I LA FUNDACIÓ LA RODA CELEBREN L’ÈXIT DEL PROJECTE “ALIANÇA ALS BARRIS”

En el marc de l’acord de col·laboració signat entre Aliança i la Fundació La Roda, institució que porta més de 30 anys compromesa amb la difusió de la cultura catalana i la millora del lleure infantil dels barris amb més mancances, les dues entitats van programar al llarg d’aquest estiu diferents espectacles de tots els gèneres a 35 poblacions catalanes. A més, està previst que durant el mes de novembre i en motiu de la Castanyada es realitzin més funcions per a tota la família, especialment pels nens i nenes.

Aquest projecte, anomenat “Aliança als barris” s’ha posat en pràctica als barris del Raval, de Can Vidalet, de Trinitat Nova, entre d’altres, i ha estat molt profitós per tots els nens i nenes, ja que tenia com objectius educar als joves dins uns valors a través de l’art i la cultura, ser una eina de dinamització cultural i estendre el lleure en català.

D’altre banda, a principis del mes d’octubre Marga Giol del Departament de Marketing d’Aliança i Anna Corbella del Departament de Comunicació de la Fundació La Roda es van reunir per analitzar el resultats d’aquest projecte, manifestant la seva satisfacció davant d’aquest projecte que ha permès millorar el lleure infantil en les zones més desfavorides.

Corbella, de Fundació "La Roda" i Margarita Giol, d'Aliança

 

Barcelona, 29 de setembre de 2009

ALIANÇA RECOLZA LES FAMÍLIES MONOPARENTALS

La mútua de salut Aliança ha volgut ser pionera en l’àmbit del reconeixement de les famílies monoparentals, en consonància amb la normativa aprovada per la Generalitat de Catalunya.

L’entitat, conscient de la importància de respondre de la manera més adequada a les necessitats de la societat, ha establert un descompte addicional del 10% en les cobertures de salut per a les famílies monoparentals, que també s’oferien a les famílies nombroses. Aquest descompte se suma als descomptes familiars progressius que s’apliquen ja a les pòlisses familiars i que poden arribar fins a el 33%. En el cas de les famílies monoparentals o nombroses aquest tipus de descompte podria arribar fins al 36%.

 

Barcelona, 7 de setembre de 2009

NOU SERVEI D’ATENCIÓ AL MUTUALISTA D’ALIANÇA

La mútua de salut Aliança inaugura a la planta baixa de l’asseguradora un nou servei d’Atenció al mutualista, amb l’objectiu de donar resposta de forma integral a totes les gestions que els clients puguin necessitar de l’entitat. D’aquesta manera, facilitarà als assegurats l’accés a tots els seus serveis i cobertures, estalviant-los tràmits i desplaçaments innecessaris.

Aquest servei s’ubicarà en una oficina completament adaptada i renovada, que s’ha reestructurat per oferir espais que garanteixin la màxima confidencialitat de les consultes dels socis. Aquesta oficina, de 100 m2, s’ubica a l’emblemàtic edifici del carrer St. Antoni M. Claret, que va ser la primera seu de l’entitat a Barcelona, i que fins a la data havia estat ocupada com a oficina comercial.

María José Fernández, amb més de 20 anys d’experiència a Aliança, serà la responsable del nou servei que, al mateix temps, donarà suport a les altres 22 oficines que Aliança té distribuïdes entre Catalunya i Balears.M. José Fernández i Mónica Espeso són el rostre del nou servei d’Atenció al mutualista.


Barcelona, 27 de juliol de 2009

ALIANÇA APOSTA PER LES ASSOCIACIONS PROFESSIONALS

La mútua de salut Aliança va signar acords de col·laboració amb la Federació d’Empresaris de Comerç de Balears (AFEDECO), l’Associació d’Hidroteràpia i Spas de Balears (HIDROSPA) i l’Agrupació Comerç Zona Centre Tortosa.

D’aquesta manera, l’entitat continua amb la seva política instaurada per Joaquín Gómez que, des de la seva incorporació a Aliança com a Director Comercial i Marketing, està apostant per créixer en col·lectius.

AFEDECO representa els interessos de 43 empreses federades, fet que suposa el 70% de la representació en l’àmbit de les relacions laborals del arxipèlag, i HIDROSPA representa el conjunt de Spas i centres d’hidroteràpia de la comunitat autònoma.

De la seva banda, Comerç Zona Centre Tortosa és una associació de comerciants formada per la majoria de comerços situats en els carrers més cèntrics de la ciutat de Tortosa.

Aquets acords van ser signats per Cristina Reig i Josep García Caudet, directors de les oficines d’Aliança a Mallorca i Tortosa respectivament, i els presidents de les corresponents associacions.

Gràcies a aquest acords, els empleats de les empreses federades i associades podran beneficiar-se del Pla Complet Col·lectiu Obert, que els ofereix una cobertura mèdica en quadre concertat amb la pòlissa dental inclosa per tan sols 41 euros al mes.Sr. Bartolomé Servera, President d’AFEDECO, Cristina Reig, Directora de l’Oficina d’Aliança a Palma de Mallorca, i Sr. Gabriel Nicolau, President d’Hidrospa.M. José Ferré Andreu, Presidenta de l’Associació Comerç Zona Centre Tortosa, i Josep Garcia Caudet, Director de l’Oficina d’Aliança a Tortosa.

 

Barcelona, 21 de juliol de 2009

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB LA FUNDACIÓ LA RODA

Joaquín Gómez, Director Comercial i Marketing d’Aliança, i Lluïsa Celades i Mediavilla, Directora de la Fundació La Roda, van signar un acord de col·laboració entre les dues entitats.

Aquest acord es materialitzarà en el projecte “Aliança als barris” i pretén ser una eina de dinamització cultural. Els seus objectius són millorar el lleure infantil i juvenil, particularment a les zones més desfavorides, i educar al jovent dins uns valors a través de l’art i la cultura.

Aquesta iniciativa s’organitza a través de les entitats educatives i de lleure de cada barri i va dirigida a tots els veïns, especialment als nens i joves. Les activitats s’organitzaran en el marc de les diferents festes populars que se celebrin.

La fundació La Roda és una entitat sense ànim de lucre, que treballa per l’educació, la cultura i el lleure a Catalunya. La fundació es present a 40 poblacions, concretament a les àrees on existeixen menys recursos econòmics, socials i culturals.


 

Barcelona, 17 de juliol de 2009

ALIANÇA TRIPLICA LES VENDES D’INCAPACITAT TEMPORAL EL PRIMER QUADRIMESTRE DE 2009

Gràcies a un concurs de vendes d’Incapacitat Temporal realitzat durant el primer quadrimestre de 2009, la mútua de salut Aliança va aconseguir triplicar les vendes d’aquest producte respecte del mateix període de 2008.

La xarxa exclusiva de l’entitat, més especialitzada en la comercialització d’assegurances de salut, ha complert el propòsit que la mútua perseguia amb aquesta companya d’incentivar la venda d’aquesta modalitat de producte.

Els agents exclusius que van aconseguir assolir els objectius van gaudir d’una jornada durant la qual van visitar la seu central d’Aliança, un dels 11 consultoris A Mèdics i les instal·lacions de l’Hospital Sagrat Cor, que pertanyen al Grup Aliança, que compta amb la xarxa sanitària privada més extensa de Catalunya.

També va tenir lloc un dinar que van compartir els agents guanyador amb el Director Comercial i Marketing, Joaquín Gómez, que va ser l’encarregat de lliurar els primes de l’esmentada campanya de vendes.

Joaquín Gómez en companyia de l’equip comercial guanyador del concurs de vendes d’Incapacitat Temporal

 

Barcelona, 10 de juliol de 2009

ALIANÇA PRESENTA EL SEU PLA DE GESTIÓ 2009-2012

La mutúa Aliança va presentar als seus empleats i a la seva xarxa comercial el Pla de Gestió pels propers tres anys. El Director General d’Aliança, Genís García, i el Director Comercial i Marketing d’Aliança, Joaquín Gómez, van esposar les línies mestres d’aquest pla amb l’objectiu d’aconseguir una major eficiència operativa i racionalització dels costos, millorant, al mateix temps, els processos interns i de gestió de l’entitat.

A la presentació, celebrada al World Trade Center de Barcelona, van assistir més de 130 persones, entre empleats, directors d’oficines comercials i agents exclusius de l’asseguradora.

A més, durant l’acte es va entregar els premis als guanyadors del concurs de naming del Pla de Gestió, convocat entre els empleats i col·laboradors de l’entitat amb la finalitat d’implicar-los en el mateix, que va tenir un gran èxit de participació amb més de 115 propostes de 90 persones o grups diferents.

Loli Fernández, de l’oficina de Manresa, amb “Som la Aliança” (Somos la Aliança) i Elisa Sanjuán, de Palamós,  amb “Aliançat’t” (Aliançate) van ser les propostes guanyadores del concurs.

Per últim, l’esdeveniment va ser clausurat pel President del Grup Aliança, Dr.Eduard Spagnolo, que va manifestar que, tot i que devien millorar-se els costos i els processos de  gestió de l’entitat, es va mostrar satisfet amb l’evolució durant el primer semestre de 2009.

 

Barcelona, 19 de juny de 2009

ALIANÇA PRESENTA ALS COL·LEGIS DE MEDIADORS LA SEVA ESTRATÈGIA COMERCIAL

Al Col·legi de Mediadors de Barcelona van concloure les presentacions que, durant dues setmanes, la mútua Aliança ha realitzat a les seus dels diferents Col·legís de Mediadors de Catalunya i Balears, centrades en la seva estratègia comercial, basada en una estructura organitzada per canals i la reordenació de la seva cartera de productes.

Roman Mestre, Gerent del Col·legi, va inaugurar la jornada, donant pas a la intervenció de Joaquín Gómez, Director Comercial i Marketing d’Aliança, que va presentar una visió global del sector i específica dels productes de salut. En la seva intervenció va insistir en els factors diferencials d’aquests respecte d’altres rams, destacant que el preu, encara que és important, no és una variable tant influent, mentre que la qualitat del servei, la imatge de l’entitat i la seva solvència, han esdevingut factors clau.
 
Gómez va finalitzar la seva exposició presentant les diferents idees per millorar el marge de contribució de les assegurances de salut a les corredories, entre les quals destaquen dimensionar correctament la cartera de salut i analitzar en profunditat el perfil dels clients per facilitar la venda creuada.

De la seva banda, Leonardo Martínez, Director de Marketing, va presentar les conclusions d’un estudi realitzat per IPSOS, en el qual s’evidenciava que els principals motius d’atracció dels diferents clients cap a l’oferta d’Aliança són els seus preus competitius respecte de la competència i la recomanació d’amics i familiars.

Joan Ferrer, responsable del Canal Corredories, va profunditzar en la cartera de productes i en l’oferta especial que Aliança realitza per als mediadors col·legiats, que poden beneficiar-se d’una assegurança de salut, amb la pòlissa dental inclosa, per tant sols 33 euros al mes.

Román Mestre, Gerent del Col·legi de Mediadors de Barcelona, presentant la jornada d’Aliança.

 

Barcelona, 2 de juny de 2009

ALIANÇA I EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE TARRAGONA DEBATEN SOBRE L’ASSEGURANÇA DE SALUT

La mútua Aliança va ser invitada pel Col·legi de Mediadors de Tarragona al tradicional esdeveniment de El Celler, que s’ha consolidat com a punt de trobada entre la mediació i les companyies. L’elecció d’Aliança com a entitat convidada va estar motivada per l’apropament que la mútua ha realitzat als col·legis professionals des de la incorporació de Joaquín Gómez com a Director Comercial i Marketing a finals del passat any.

La vetllada va ser presidida per José María Campabadal, president del Col·legi de Mediadors de Tarragona, que va fer un resum de la situació del sector assegurador a la província. Gómez, de la seva banda, va remarcar que, tot i que quasi el 23% de la població té contractada una assegurança de salut, les carteres de mediadors no reflecteixen aquesta quota existent en el mercat.

El debat entorn a aquesta qüestió va evidenciar que els clients de salut dels mediadors es troben disgregats entre diferents companyies, el que suposa una dificultat a l’hora de calcular el valor de la cartera. Així mateix, la poca especialització en aquesta modalitat de la companyia multiram, ha dificultat el creixement de la mateixa.

La proposta d’Aliança per fer front a aquesta situació consisteix a agrupar les carteres per dotar-les de valor, oferir als mediadors l’especialització necessària des de la companyia, i facilitar la venda creuada com mitjà per aconseguir una major rendibilitat de les mateixes. L’esdeveniment va finalitzar amb el lliurament d’una placa commemorativa de la trobada.

José María Campabadal fent entrega de la placa commemorativa del esdeveniment a Joaquín Gómez.

 

Vilafranca del Penedès (Barcelona), 22 de maig de 2009

ALIANÇA I UNIÓ EMPRESARIAL DE PENEDÈS SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

La mútua Aliança va signar un acord de col·laboració amb la Unió Empresarial del Penedès (UEP), que representa els interessos de més de 400 empreses dels sectors vitícola, industrial, turístic i de serveis. La mútua espera que el pes de la producció en col·lectius arribi al 8% del pressupost de vendes de 2009.

Gràcies a aquest acord, els empleats de les empreses associades podran beneficiar-se del Pla Complet Col·lectiu Obert, que els ofereix cobertura mèdica en quadre concertat amb la pòlissa dental inclosa per tant sols 41 euros al mes.

L’acord el van signar Albert Calzada, President de la UEP, i Xènia Ausín, directora de l’oficina d’Aliança a Vilafranca del Penedès.

Des de gener del present any, Aliança ha reforçat la seva activitat dirigida a col·lectius i ha signat acords amb diferents entitats com l’assolit amb la UEP.

Albert Calzada, President de la UEP, i Xenia Ausín, directora de l’oficina de Aliança en Vilafranca del Penedès, en un moment de la signatura del acord entre ambdues entitats.

 

Barcelona, 18 de maig de 2009

ALIANÇA ESCULL EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE BARCELONA PER FORMAR LA SEVA XARXA COMERCIAL

En el marc dels acords signats entre Aliança i el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona, la Fundació Auditorium està impartint la formació contínua que la Llei de Mediació disposa per als agents exclusius. Amb aquesta acció, la mútua vol augmentar l’eficiència de les seves accions comercials.

El curs va ser inaugurat per Joaquín Gómez, Director Comercial i Marketing de l’asseguradora, que a la seva intervenció va destacar que el fet de haver escollit com a escenari el Col·legi de Mediadors de Barcelona respon a “la voluntat d’Aliança de professionalitzar la seva xarxa, apropant-los  i donant-los  l’oportunitat de conèixer la institució que representa i defensa la seva professió”, remarcant la importància de la formació per “sentir-nos còmodes en el desenvolupament de la nostra activitat professional”.

El curs s’imparteix a 74 agents (assessors, caps d’equips i directors d’oficines comercials), en tres jornades repartides entre l’abril i el juny, i se centra en la realització d’un Pla de Dinamització Comercial enfocat en l’increment del nombre d’entrevistes realitzades. 

Al llarg de tres sessions s’aprofundirà en l’ús de les capacitats creatives, d’aprenentatge i de diàleg dels assessors. Fins ara, s’ha treballat específicament sobre la prospecció i la qualificació de possibles clients, i en el desenvolupament d’iniciatives i eines adequades per a la seva captació. Les properes jornades se centraran en la concertació telefònica, mitjançant diversos mecanismes de comunicació i elaboració de guions específics.

D’aquesta manera, Aliança respon tant al compliment de la normativa legal dirigida al sector assegurador com a les necessitats de l’organització, que té com a objectiu incrementar l’eficiència de les accions comercials aportant la millor formació possible als agents.

Jornada inaugural de la formació dels agents d’Aliança en el Col·legi de Mediadors de Barcelona, el 29 d’abril de 2009.

 

Barcelona, 31 de març de 2009

ALIANÇA REFORÇA ELS SEUS LLIGAMS AMB ELS COL·LEGIS DE MEDIADORS

En el termini d’una setmana, la mútua Aliança ha signat acords de col·laboració amb els Col·legis de Mediadors d’Assegurances de Lleida, Girona i Balears, després de fer-ho amb el de Barcelona fa dues setmanes, conscients que aquestes institucions són la plataforma de difusió idònia per arribar als col·legiats.

Amb la incorporació de Joaquín Gómez al desembre de 2008, l’estratègia comercial es va reorganitzar en canals de distribució, adquirint major importància la xarxa de mediació. Per aquesta raó, s’estan signant acords amb els diferents Col·legis dins el seu àmbit d’actuació, que en aquests moments se centra a Catalunya i Balears.

Amb aquestes aliances la mútua vol posar fi a la situació que s’ha perllongat tant de temps, durant el qual la relació amb els Col·legis ha estat pràcticament nul·la. Gómez afirma que “millorar la distribució dels nostres productes passa necessàriament per la tasca de la mediació, que gaudeix de la confiança incondicional dels seus clients, factor fonamental en assegurances personals com les de salut o malaltia”.

Per posar de manifest el seu compromís amb els mediadors, l’asseguradora ha llançat un Pla Complet Corredories, que ofereix als col·legiats i als empleats de corredories una assegurança de salut completa, que inclou homeopatia, acupuntura i cobertura dental, per tan sols 33 euros als mes, sense copagaments ni despeses addicionals.


Col·legi de Balears


Col·legi de Girona


Col·legi de Lleida

 

Barcelona, 19 de març de 2009

ALIANÇA SIGNA UN ACORD AMB EL COL•LEGI DE MEDIADORS D’ASSEGURANCES DE BARCELONA

La mútua de salut Aliança va signar un acord de col·laboració amb el Col·legi de Mediadors d’Assegurances de Barcelona, pel qual es compromet amb la formació dels seus professionals, participant en el programa de la Fundació Auditórium del Col·legi. Aquest acord va ser signat per Joaquín Gómez, Director Comercial i Marketing d’Aliança, i Lluís Ferrer, President de la Fundació.

Des de la seva incorporació el passat mes de desembre, Joaquin Gómez ha fixat entre els seus objectius el de potenciar al màxim la distribució a través de la mediació, ja que “aquest canal ofereix una major professionalitat i una proximitat única amb el client”.

Amb aquest acord, Aliança dóna un pas més en la seva aposta per la mediació. La companyia està planificant diferents accions per apropar-se als seus professionals, entre les quals es troben el llançament d’un producte de salut a un preu altament competitiu i presentacions per donar a conèixer les novetats dels seus productes i condicions contractuals.

En les properes setmanes Aliança té previst signar acords similars amb la resta de Col·legis de Mediació en el seu àmbit d’actuació.

 

Barcelona, 5 de febrer de 2009

ALIANÇA CANVIA LA SEVA ESTRATÈGIA COMERCIAL AMB UN AMBICIÓS PLA PER AL 2009

La mútua va presentar el seu Pla d’Acció Comercial a la seva xarxa

Els dies 29 i 30 de gener, la mútua Aliança va convocar a la seva xarxa comercial per presentar el seu Pla d’Acció Comercial, que guiarà la seva gestió durant el present any i que té com principal objectiu incrementar les vendes en un 60%. Per això, es requereix potenciar el producte d’Incapacitat Temporal, en el qual es preveu quadruplicar la producció amb una facturació d’un milió d’euros.

Amb l’arribada de Joaquín Gómez al desembre de 2008, Aliança va apostar per una nova estratègia basada en la veda per canals de distribució. Això va exigir reforçar l’estructura comercial amb la incorporació d’Antoni Pie com a Responsable de Xarxa Exclusiva i, al mateix temps, es van potenciar les figures de Joan Ferrer, com a Responsable de Corredories, i de Yolanda Corrales com a Responsable de Venda per Oficina.

D’altra banda, també es va apostar per un Marketing fortament orientat a la venda, de la mà de Lleonard Martínez, que ocupa el càrrec de Director de Marketing des del passat mes de gener.

La jornada també va comptar amb la presència de Genís García de Direcció General, Lluís Gutiérrez, Director d’Operacions, i Dolors Paredes, Directora Mèdica.

 

Barcelona, 3 de desembre de 2008

ALIANÇA NOMENA JOAQUÍN GÓMEZ DIRECTOR COMERCIAL I MARKETING

La mútua catalana es reforça comercialment

Joaquín Gómez va ser nomenat Director Comercial i Marketing de la mútua Aliança. Gómez s’incorpora amb l’objectiu d’ampliar i consolidar la xarxa de la Venda Directa pròpia de l’asseguradora i potenciar el canal de Mediació. Els seus objectius en quant a producció s’encaminaran a créixer en col·lectius, així com la potenciació dels productes de prestacions econòmiques.

Joaquín Gómez compta amb una trajectòria professional de més de vint anys d’experiència en el sector assegurador, havent ocupat al llarg de la seva carrera càrrecs de màxima responsabilitat.

Amb aquesta incorporació l’entitat aposta decididament per una activitat comercial altament professionalitzada i d’acord amb les tendències actuals del sector assegurador.

 

Barcelona, 14 de junio de 2008

L’ALIANÇA REORGANITZA EL SEU GRUP PER OPTIMITZAR LA SEVA ACTIVITAT I CRÉIXER EN EL MERCAT


Els assembleistes de l’Aliança, reunits aquest matí al Palau de la Música Catalana, han aprovat els resultats econòmics i la memòria de 2007, que reflecteixen l’increment de l’activitat en totes les línies de negoci i la reorganització del seu grup d’empreses. Després d’una primera fase de reequilibrament econòmic, l’Aliança inicia una segona etapa amb la millora dels factors interns per tal de llançar amb força la seva activitat i preparar-se per al nou marc assegurador. Avui també s’ha aprovat el reglament del Consell d’Administració, que recull les normes bàsiques d’organització i de conducta dels seus components, amb l’objectiu de constituir un model de govern social ètic, transparent i eficaç, en interès de la Mutualitat i dels seus socis.

més informació

 

Barcelona, 20 d’octubre de 2007

S’OBRE EL PROCÉS D’ELECCIÓ DELS NOUS ASSEMBLEISTES

En compliment del que assenyalen els Estatuts de Quinta de Salut l’Aliança, MPS, avui s’ha iniciat el procés de renovació de l’Assemblea General que ha de servir per designar els mutualistes que, durant quatre anys, constituiran el màxim òrgan de govern de l’entitat.

D’acord amb els Estatuts, poden ser elegits assembleistes tots els mutualistes majors d’edat i amb més d’un any d’antiguitat.

Fins al 2 de novembre, els mutualistes que desitgin comprovar, modificar o completar les dades que figuren al Cens de socis s’hauran adreçar personalment a qualsevol oficina d’Aliança portant el DNI i la targeta d’associat.

Dintre del mes de novembre tindrà lloc l’elecció dels nous assembleistes mitjançant sorteig davant de notari.

 

Barcelona, 19 d'octubre de 2007

Quinta de Salut l'Aliança, Mutualitat de Previsió Social a quota fixa i variable, posa en coneixement dels seus socis que ha elaborat un Cens de mutualistes en previsió del proper Sorteig per a l’elecció dels nous Assembleistes de la Mutualitat.

El Cens estarà a disposició dels mutualistes a totes les oficines de la Mutualitat fins al dia 2 de novembre a les 14 h, de manera que els mutualistes que ho desitgin podran consultar i, si s'escau, modificar les seves dades que figurin en el Cens, prèvia presentació, a aquest efecte, de la seva targeta de soci i el seu Document Nacional d'Identitat.

Per a més informació al respecte, poden adreçar-se a qualsevol de les nostres oficines.

 

Barcelona, 17 de juny de 2007

L’ALIANÇA JA ES TROBA EN PLE PROCÉS DE DINAMITZACIÓ

Els assembleistes de l’Aliança, reunits en Assemblea General Ordinària, han aprovat els resultats econòmics i la memòria de 2006, que reflecteixen uns resultats positius i un increment de l’activitat en totes les línies de negoci. També han estat informats de la posada en marxa de la Clínica del Vallès (Sabadell) al 2008 i del calendari per a l’obertura de la nova clínica de Lleida.

més informació


Barcelona, 16 de abril de 2007

LA CLÍNICA DE SABADELL TORNARÀ A OBRIR LES PORTES PER ALS SOCIS D’ALIANÇA

El passat 12 d’abril la consellera de Salut, Marina Geli, i l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, van visitar les obres de la clínica de l’Aliança al Vallès, rehabilitada seguint criteris mediambientals.

més informació


Barcelona, 28 de enero de 2007

ALIANÇA INICIA EL SEU PROCÉS DE NORMALITZACIÓ EN UNA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Els assembleistes d’Aliança, reunits aquest matí al Palau de la Música Catalana en Assemblea General Extraordinària, han aprovat la reforma dels seus Estatuts i han nomenat el Consell d’Administració proposat per l’Administrador Provisional nomenat per la Generalitat.

més informació


Barcelona, 28 de desembre de 2006

L’ALIANÇA TORNA A LA NORMALITAT

El Conseller d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells, ha anunciat avui en roda de premsa l’aixecament de les mesures especials de control de la Quinta de Salut l’Aliança, vigents des de març de 2002.

més informació

 

notícies
arxiu de notícies
     2015
     2014
     2013
     2012
     2011
     2010
     2009
     2008
     2007