29 de agost del 2014
el món de la salut la teva aliança
notícies d'aliança

 

13 de febrer de 2014

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL SORTEIG “TABLET”


El passat 15 de gener de 2014 es van celebrar els sorteigs “Tablet”, en les modalitats de participació on-line i assistents a fires, i en van resultar guanyadors Júlia Felip Brugues i Jordi Ortiz Ballesteros, respectivament. Esperem que gaudeixin del seu premi!


Júlia Felip Brugues rep el seu tablet de mans de Joana Márquez, Directora de l’Oficina de Mataró.


Jordi Ortiz Ballesteros, després de rebre el seu tablet a l’oficina de Sabadell.

 

23 de gener de 2014

L’Aliança reforça la seva aposta per l’atletisme popular


Superar els 53.000 corredors en un total de 12 proves. Aquest és l’objectiu del Circuit L’Aliança 2014 que enguany, en la seva segona edició, compta amb quatre carreres més que el 2013. Amb aquest patrocini evidenciem de nou la nostra aposta per l’atletisme popular i pel foment de l’esport i uns hàbits de vida saludables.

Ahir es va presentar oficialment el Circuit L’Aliança 2014, el calendari i les proves que el conformen, en un acte al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona.

El Circuit L’Aliança 2014, que consta de 12 carreres, va arrencar el passat 12 de gener amb la “XXXI Mitja Marató de Sitges L’Aliança”, en què es van donar cita més de 3.500 corredors. La propera prova serà el 2 de febrer amb la “Mitja de Granollers” (5k i 21k).

Aquest acte també va servir per lliurar els premis de l’edició passada, formada per vuit carreres, en què van participar un total de 29.300 corredors.

En categoria absoluta masculina 10k, el guanyador ha estat Andrés Acuña Acuña, el segon lloc ha recaigut en Juan Manuel Álvarez Ramos i ha completat el podi Radouane Nour.

Pel que fa a la categoria absoluta femenina 10k, la vencedora ha estat Montserrat Carazo Argemí, mentre que el segon i tercer lloc han estat per Fatima Aouaj i Susanna Ballester Fernández, respectivament.


De esquerra a dreta: Daniel Laga, coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona; Noemí Llorens, subdirectora general Comercial de L’Aliança; Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l’àrea de Qualitat de vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona y Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme.

 

26 d'octubre de 2013

CARRERA 10K “TAST DE LA MITJA” DE GRANOLLERS


Gran èxit d'aquesta prova, que ja s'ha instal·lat per mèrits propis en el calendari atlètic català. Va néixer a la calor de la popular Mitja Marató de Granollers, com una alternativa per als corredors amb menys experiència i, amb aquest propòsit, el Tast de la Mitja manté unes senyes d'identitat que donen com a resultat una cursa oberta a tothom, però especialment preparada ser el baptisme en l'asfalt de bona part dels participants.

El traçat de 10 km que va transcórrer en línia recta en la seva pràctica totalitat, començant a la Garriga i fixant el seu punt d'arribada en les pistes d'atletisme de Granollers. A aquesta absència de corbes es va sumar la peculiar altimetria de la prova, caracteritzada per un pendent continu des de la línia de sortida fins al moment de creuar la meta.

 

20 d'octubre de 2013

GRAN ÈXIT DE LA MARATÓ DEL MEDITERRÀNI DEL CIRCUIT ALIANÇA


Gairebé 5.000 persones van participar a la cinquena prova del Circuit Aliança, la IX Marató del Mediterrani, que enguany incloïa tres modalitats: una Cursa Open 10k, una Mitja Marató i la Marató del Mediterrani o mitja per parelles (resultat de la suma dels temps de la mitja marató que corrien, junts, els dos integrants dels equips participants), reunint runners de totes les condicions. I tot això en un traçat en què el Passeig Marítim de Gavà a Castelldefels va ser el gran protagonista, permetent als participants buscar les seves millors marques a pocs metres de la sorra.

Aquest escenari d'excepció formava part d'un traçat pràcticament pla en el qual al costat del gran tram de costa, destacava la recta final al Canal Olímpic. Una entrada a meta que fer rememorar als corredors l'esperit de Barcelona '92, tancant amb brillantor una prova que convidava a gaudir d'un ambient de competició i complicitat entre atletes.

 

 

3 d'octubre de 2013

L'ALIANÇA, MUTUALITAT LÍDER DESPRÉS DE LA FUSIÓ AMB DIVINA PASTORA SEGUROS

Culmina la fusió amb Divina Pastora Seguros, després del vistiplau del Ministeri d'Economia i Competitivitat.
En els propers dies s'aixecaran les mesures de control especial i l'Administració Única Provisional per part de la Generalitat.

L'Aliança s'ha convertit en la mutualitat més gran de l'Estat després de la fusió amb Divina Pastora Seguros. L'operació, autoritzada per Ordre del Ministeri d'Economia i Competitivitat dilluns passat, uneix la mutualitat catalana amb una de les asseguradores més solvents d'Espanya. La nova entitat sorgida d'aquest procés operarà a Catalunya amb el nom de L'Aliança.
La fusió permet mantenir viva una marca històrica i amb gran arrelament a Catalunya, convertida al llarg dels seus 109 anys d'història en un referent en el sector de la salut que ara es veurà reforçada amb els nous productes de Divina Pastora Seguros.
D'aquesta manera, L'Aliança inicia una nova etapa marcada per la fortalesa i la seguretat. Amb gairebé 450.000 socis, el grup resultant comptarà amb una facturació que rondarà els 250 milions d'euros i més de 60 oficines repartides per tot Espanya.
A més, el vistiplau de la Direcció General d'Assegurances i Fons de Pensions (DGSFP) i de la Direcció General de Política Financera, Assegurances i Tresor (DGPFST) de la Generalitat a la fusió de les dues mutualitats suposa l'inici de la nova etapa com a entitat única.
En els propers dies, s'aixecaran les mesures de control especial i l'Administració Única Provisional sobre l'entitat per part del Departament d'Economia de la Generalitat, en vigor des de maig de 2012 .
Armando Nieto, president de la nova entitat, destaca la ferma aposta per la mutualitat catalana: "Entenem que el mutualisme català s'ha de veure enfortit. La nostra aposta és reforçar L'Aliança, mantenir la marca i restaurar la seva posició històrica en la societat catalana".
Roger Guasch, per la seva banda, queda desvinculat de L'Aliança després de dos anys com a administrador provisional. Sobre el seu paper al capdavant de la mateixa i durant el període de fusió amb Divina Pastora Seguros, Nieto ha assenyalat que "la seva actuació ha estat clau en tot el procés i li agraïm encaridament el treball i la dedicació per arribar fins a aquest punt tan satisfactori per a tots".
Sobre el període de treball i tràmits previs a la fusió efectiva, Armando Nieto destaca: "L'afinitat entre els equips ha estat total i des del primer moment hi ha hagut col·laboració i entesa plenes".
L'Aliança, amb una àmplia xarxa d'oficines repartides per tot el territori català, oferirà als mutualistes una variada gamma d'assegurances entre els quals destaquen Multirisc Personal, Llar, Plans d'Estalvi i Decessos que se sumaran als característics productes de Salut de l'entitat.

 

30 de juliol de 2013

PREMI PEL TALLER DE DIBUIX “ESPORT EN FAMÍLIA” DE BARNASUD

A punt per a les vacances!

El dia 30 de juliol es va lliurar el premi a la guanyadora del sorteig del taller de dibuix que es va dur a terme al Centre Comercial Barnasud de Gavà, durant el període d’inscripció a la cursa Gavà Nit Run, integrant del Circuit Aliança.

En va resultar guanyadora Nicole Subira, i esperem que pugui gaudir-ne molt durant aquestes vacances.


L’agent Genevieve Cuisance va lliurar el premi a la guanyadora del taller, Nicole Subira, que ens ensenya el seu dibuix en companyia del seu pare.

 

4 de juliol de 2013

UN PREMI SOBRE RODES

Taller de dibuix “Esport en família” de La Maquinista

El passat 15 de juliol es va lliurar el premi a la guanyadora del sorteig del taller de dibuix que es va dur a terme al Centre Comercial La Maquinista, durant el període d’inscripció a la cursa integrant del Circuit Aliança.

En va resultar guanyadora Mariona Fuster, de 5 anys. La Mariona estava tan contenta amb el seu premi, que no va voler esperar per emprovar-se’l!


Mariona Fuster, i la seva mare Lilian Gómez, van rebre el premi de mans de l’agent Fabiana Rotela.

 

4 de juliol de 2013

DIADA DE L'ATLETISME CATALÀ

Reconeixement de la Federació a Aliança

El passat dijous 4 de juliol, es va celebrar la Diada de l'Atletisme Català a la Sala d'Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat, amb la presència dels representats de les institucions, Gerard Figueras, director del Consell Català de l'Esport, Xavier Amador, director de relacions institucionals de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Sans, director esportiu i relacions institucionals de la UFEC, Noemí Llorens, directora comercial, màrqueting i atenció al soci de l'Aliança, i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme. Va ser una jornada plena d’emocions on la Federació Catalana d'Atletisme i tota la gran família atlètica catalana van fer la concessió de premis i guardons a les persones i entitats que han estat mereixedores de reconeixement públic.

Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2012 van ser per la Beatriz Pascual i en Carles Castillejo. També es van lliurar els premis als millors atletes catalans en totes les categories, als entrenadors dels atletes guardonats, i als atletes que han batut un rècord de Catalunya.

Per últim, destacar que la Federació Catalana d'Atletisme també va fer un reconeixement públic d’agraïment a Aliança, pel nostre suport a la Federació Catalana i a l’atletisme en general.


Noemí Llorens recull de mans de Joan Villuendas el guardó commemoratiu, en reconeixement del suport d’Aliança a l’atletisme català.

 

30 de juny de 2013

CURSA VILA OLÍMPICA. L’ESPERIT DEL 92 TORNA AL CIRCUIT ALIANÇA

Més de 5.200 participants van marcar un nou rècord de participació en una prova acompanyada pel record de les Olimpíades de Barcelona 92

Ara fa 21 anys que Barcelona encenia la flama olímpica, convertint-se en la capital del món gràcies als Jocs Olímpics de 1992 que van transformar la ciutat i van deixar un renovat barri marítim, la Vila Olímpica. Aquest marc privilegiat va acollir la nova parada del Circuit Aliança, en una cursa amb més de 5.000 participants.

Amb vint-i-tres anys a l'esquena, la Cursa Vila Olímpica de Barcelona és un clàssic de les curses populars, i el seu poder de convocatòria ha experimentat un notable augment en els últims anys. El record de l'olimpisme va comptar, en aquesta ocasió, amb un representant d'excepció: Antonio Rebollo, l'arquer que amb la seva fletxa va marcar l'espectacular començament dels Jocs Olímpics de Barcelona dues dècades enrere.

La Cursa Vila Olímpica va tornar a ser el punt de trobada entre aficionats al running i corredors d'elit, mantenint els elements que la converteixen en una de les cites més atractives de l'atletisme popular català: el traçat 10k més pla del calendari, vistes al mar en gran part del recorregut i la possibilitat de compartir asfalt amb competidors professionals de gran nivell.

 

14 de juny de 2013

ESPORT EN FAMILIA

Mariona Fuster, de cinc anys, ha estat la guanyadora del taller infantil de dibuix "Esport en família", que es va realitzar a l’estand d’Aliança al centre comercial La Maquinista de Barcelona, durant els caps de setmana del 17 de maig a l’1 de juny. La Mariona podrà gaudir de l'estiu amb la bicicleta, els patins i l'equip de proteccions que li regala Aliança.

Li donem l'enhorabona i li desitgem un feliç estiu practicant esport en família.

31 maig de 2013

ALIANÇA I PIMECO SIGNEN UN ACORD DE COL.LABORACIÓ

Els membres de l'associació de comerciants es beneficiaran d'una assegurança de salut completa a preus competitius

Palma de Mallorca, 31 maig de 2013. La mútua de salut Aliança va signar un acord de col·laboració amb PIMECO, Associació Empresarial del Petit i Mitjà Comerç de Mallorca, la Patronal de les empreses minoristes del sector comercial. És una organització independent, referent per al comerç de proximitat i pionera del sector a Mallorca.

Gràcies a aquest conveni, signat per Bernat Coll i Fiol, president de PIMECO i empresari de comerç, i Cristina Reig, directora de l'oficina d'Aliança a Mallorca, els empleats dels comerços associats es podran beneficiar d'una cobertura mèdica completa per un preu molt competitiu.

Aliança, la primera mutualitat de previsió social de Catalunya, té un ampli catàleg de productes asseguradors i cobertures especialment dirigides a autònoms i empreses a uns preus molt avantatjosos, amb l'objectiu de facilitar la contractació d'una assegurança de salut privada de màxima qualitat.


Bernat Coll, president de PIMECO, i Cristina Reig, directora de l'oficina d'Aliança, en el moment de formalitzar l'acord.

 

17 maig de 2013

EL CIRCUIT ALIANÇA SORTEJA UN VIATGE A LA 10K DE ROMA

Els corredors que completin almenys dues curses del Circuit Aliança entraran a formar part d'un sorteig que inclou la participació en la 10K de Roma.

Per a qualsevol runner l'esforç té la seva recompensa, i en aquesta ocasió es tracta d'una cita amb la Ciutat Eterna. Aliança premia la constància dels corredors donant-los la possibilitat de guanyar un cap de setmana a Roma on, a més de gaudir de l'ambient i La història de la capital italiana, podran competir en els seus carrers empedrats, participant en la 10k Roma 2014. Una recompensa a la constància a l'abast dels corredors que participin en almenys dues de les sis curses del Circuit Aliança. Només per complir aquest requisit s'inclourà els corredors de forma directa i gratuïta al sorteig del viatge.

El guanyador d'aquest premi gaudirà d'una estada de dos dies a l'antiga capital de l'imperi romà per a ell i un acompanyant. El viatge inclou dos dorsals per prendre la sortida en l'atractiva 10k de Roma. D'aquesta manera, als corredors més fidels al Circuit Aliança els espera un cita amb la cultura, l'oci i l'esport en una experiència molt especial, en la qual córrer al costat de la Fontana di Trevi o admirar la Piazza Navona és només una petita part de tot el que aquesta gran capital europea ofereix als visitants.

Consulta les bases del sorteig clicant aquí.

I perquè els nens comencin a fer esport, també sortegem un equip de bicicleta, patins i proteccions entre els que participin en el taller de dibuix al Centre Comercial “La Maquinista”.

Consulta les bases del taller de dibuix clicant aquí.

 

23 d'abril de 2013

ALIANÇA CELEBRA SANT JORDI

Aliança s’ha volgut sumar a la celebració de la diada de Sant Jordi.
Per això, des de les nostres oficines hem ofert roses a totes les persones que s’hi han acostat per demanar informació.


Oficina de Sant Boi de Llobregat


Equip comercial de Sant Sadurní d’Anoia


Oficina de Vilafranca del Penedès

 

Barcelona, 15 de gener de 2013

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL SORTEIG “TABLET”

El passat 15 de gener de 2013 es van celebrar els sorteigs “Tablet”, en les modalitats de participació on-line i assistents a fires, i en van resultar guanyadors Jordi Astals Bota i Maria del Mar Márquez Henares, respectivament. Esperem que gaudeixin del seu premi!


Jordi Astals Bota (esquerra) rep el seu tablet de mans de Jordi Puigpelat, Cap d’Equip de l'oficina de Lleida.

 


Maria del Mar Márquez (esquerra) rep el seu tablet de mans de Maite López, Assessora Exclusiva de l'oficina de Barcelona.

 

Barcelona, 26 de novembre de 2012

L’ASSEMBLEA DE L’ALIANÇA APROVA PER UNANIMITAT LA FUSIÓ AMB DIVINA PASTORA

L’assemblea extraordinària de L’Aliança ha aprovat aquest dissabte per unanimitat la fusió amb la valenciana Divina Pastora, així com el manteniment de la marca L'Aliança a Catalunya.

Després de l’aprovació per part dels assembleistes de L’Aliança i de Divina Pastora, que també hi han votat a favor aquest dilluns, es requereix l’aprovació per part de la Dirección General de Seguros (DGS) i del Servicio de la Competencia; i l’aixecament de la intervenció sobre la mutualitat per part de la Generalitat. Després d’aquests tràmits, l’operació ja es podrà inscriure al registre.

La fusió, que es farà efectiva a mitjans de 2013, es va aprovar amb tots els vots a favor i sense abstencions. A més, els assembleistes van ratificar el balanç de la gestió que va presentar el director general de L’Aliança, Roger Guasch.
Roger Guasch ha liderat, en l’últim any, un procés de reestructuració per tal d’evitar la liquidació de la mutualitat i ha dut a terme la segregació del negoci assegurador de l’assistencial, amb la venda de centres hospitalaris. En aquest sentit, L’Aliança s’ha anat desprenent progressivament dels centres hospitalaris per a centrar-se en el negoci assegurador.

L'Aliança, intervinguda per la generalitat des del mes de maig passat, preveu tancar el 2012 amb uns beneficis de 3,6 milions d’euros, davant de les pèrdues de 20,4 milions el 2011.

 

Barcelona, 1 d'octubre de 2012

L'ESPORT CATALÀ UNIVERSITARI PREMIA ALIANÇA PER LA SEVA IMPLICACIÓ EN LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT UNIVERSITARI

Aliança ha rebut un guardó com a Patrocinadora dels campionats 2011/12 de l’Esport Català Universitari (ECU). Marga Giol, del Departament de Màrqueting d'Aliança, ha recollit el premi de mans de, Juan José Moreso, rector de la Universitat Pompeu Fabra.

Amb aquest patrocini, Aliança aposta per l'esport de base per fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 29 de febrer de 2012

LLIURAMENT DELS PREMIS DEL SORTEIG "TABLET"

El 3 d'octubre de 2011 i el 6 de febrer de 2012 es van celebrar els sorteigs “Tablet”, en les modalitats de participació on-line i assistents a fires, respectivament, i en van resultar guanyadors Maria Antònia Amengual i Àlex Esteve, respectivament. Esperem que gaudeixin del seu premi!

Àlex Esteve rep el seu tablet de mans de Ramón Cruz, director de l'oficina de Villarroel.

Maria Antònia Amengual rep el seu tablet de mans de Cristina Reig, directora de l'oficina de Palma de Mallorca.

 

Barcelona, 13 d'octubre de 2011

ALIANÇA EN L'ESTRENA DE LA NOVA TEMPORADA DEL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) estrena temporada. I ho fa per la porta gran recuperant una de les millors obres de Joan Maragall: "El comte Arnau". Aliança en la seva aposta per la cultura catalana, s'ha implicat en la inauguració i el desenvolupament d'una nova temporada carregada de grans propostes.

Durant l'acte d'inauguració, Leo Martínez, director de màrqueting d'Aliança, i Sergi Belbel, director del TNC, van compartir impressions sobre la nova temporada i van coincidir a destacar la importància del retorn a la societat que implica, d'una banda, la inversió en cultura d'una empresa amb un model socialment responsable com és el d'Aliança, i, d'altra, el retorn econòmic per a la ciutat del desenvolupament i visionat d'una obra de teatre.

Aliança patrocina el TNC i s'involucra en el seu projecte per apropar el teatre a tots els públics. I, a més, TNC i Aliança són entitats involucrades en la responsabilitat social corporativa amb especial sensibilitat per a les persones més desprotegides i amb risc d'exclusió social. Per això, les dues entitats participen en campanyes específiques per acostar la cultura a aquest col·lectiu.

 

Barcelona, 10 d'octubre de 2011

ALIANÇA PARTICIPA EN LA "NIT DEL BÀSQUET CATALÀ"

Aliança participa en la "Nit del Bàsquet Català" celebrada a La Salle de Barcelona, ​​durant la qual es van atorgar les tradicionals distincions, premis, medalles i reconeixements a entitats i persones relacionades amb el Bàsquet Català.

L'esdeveniment, presidit per primera vegada per Joan Fa, president de la Federació Catalana de Bàsquet, va comptar amb la participació d'Albert Marc, director del Consell Català de l'Esport, Maite Fandos, 4 ª tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, ​​Jordi Subirana, de la Diputació de Barcelona, ​​Eduard Portela, president de l'ACB i Joan Ricart, representant de la UFEC. A més, van assistir Aliança, El Corte Inglés, Viatges Bétulo i EFA.

Durant la jornada, que aquest any celebrava la seva 30a edició, es van donar diferents premis a persones estretament vinculades al Bàsquet a Catalunya, així com ensenyes, medalles o reconeixements a altres personalitats o entitats. A més, durant l'esdeveniment es van sortejar diferents obsequis entre els assistents, que van lliurar els representants dels diferents patrocinadors de la Federació Catalana de Bàsquet. En nom d'Aliança, va lliurar el premi Joaquín Gómez, director comercial de la mutualitat.

Malgrat el context econòmic, el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Joan Fa, va ressaltar que l'entitat segueix creixent en nombre de federats i que treballa per a oferir-los el millor servei en el seu desenvolupament esportiu.

La participació en aquest esdeveniment, així com el patrocini de la Federació Catalana de Bàsquet mostren, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor forma de fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 3 d'octubre de 2011

ALIANÇA I L'ASSOCIACIÓ DE FUTBOL BASE DE VINARÒS SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança i l'Associació de Futbol Base de Vinaròs signen un acord de col·laboració per a treballar conjuntament per l'esport de base. El conveni inclou, entre altres, la cobertura dels accidents esportius per als federats amb Aliança, i un compromís de la mutualitat per donar suport a les activitats de l'Escola.

A la signatura de l'acord hi han assistit el president de l'Associació de Futbol Base, Juan José Mir, i el director de l'oficina de Tortosa d'Aliança, Josep Garcia Caudet. Tots dos han expressat la seva satisfacció per aquest acord que donarà cobertura als 17 equips i més de 300 jugadors que conformen l'Associació.

Aquest acord mostra, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor forma de fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 26 de setembre de 2011

L'ESPORT CATALÀ UNIVERSITARI PREMIA ALIANÇA PER LA SEVA IMPLICACIÓ EN LA PROMOCIÓ DE L'ESPORT

Aliança rep el premi al reconeixement durant la clausura dels campionats 2011 del Esport Català Universitari (ECU, per les sigles). Leo Martínez, director de Màrqueting d'Aliança ha estat l'encarregat de recollir el premi de les mans d'Emma Rodero, vicerectora d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra, la qual serà la coordinadora dels campionats del curs actual. A Rodero l'acompanyaven Josep Romero, vicerector de la Universitat de Lleida i actual coordinador, i el regidor d'esports de l'Ajuntament de Lleida, Txema Alonso.

Aliança cobreix tots els participants en els campionats universitaris de Catalunya amb una assegurança mèdica pioner que garanteix un tracte personal i de màxima qualitat. En aquest context, la mutualitat i l'ECU han dut a terme diferents jornades sobre la salut en l'esport, per iniciativa d'Aliança, per respondre a les inquietuds de les diferents entitats esportives catalanes entorn a les malalties i els accidents en la pràctica esportiva.

Durant aquestes trobades, representants de les dues entitats van intercanviar impressions sobre la importància d'apostar per l'esport de base per fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 19 de setembre de 2011

ALIANÇA SIGNA UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ CATALANA D'HANDBOL

Aliança i la Federació Catalana d'Handbol signen un acord de col·laboració per a treballar conjuntament en la difusió d'aquest esport. El conveni inclou, entre altres, la cobertura dels accidents esportius per als federats amb Aliança, i un compromís de la mutualitat per a donar suport a les activitats de la federació.

A la signatura de l'acord, que s'ha realitzat a la seu de Cerdanyola del Vallès de la federació, han assistit el president de l'entitat esportiva, Tomàs Moral García, i el director Comercial i de Màrqueting d'Aliança, Joaquín Gómez. Aquest ha expressat la seva satisfacció per incorporar una nova federació a Aliança, que ja compta amb 29 entitats esportives, i consolida la seva posició de lideratge com a mútua de l'esport català. Per la seva banda, Moral destaca les negociacions cordials i positives amb Aliança, i les possibilitats que aquest acord ofereix a ambdues entitats.

L'assegurança d'accidents d'Aliança cobrirà a més de 5.800 federats que es podran beneficiar de totes les avantatges que ofereix la mútua. A més, Aliança serà present en els diferents esdeveniments organitzats per la Federació.

Aquest acord mostra, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor forma de fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 1 d'agost de 2011

ALIANÇA PARTICIPA AL REPORTATGE ESPECIAL SOBRE SALUT DE MEDIARIO, QUE ÉS LA PUBLICACIÓ OFICIAL DEL COL·LEGI DE MEDIADORS D'ASSEGURANCES DE BARCELONA

A continuació pots llegir l’article complet.

 

Barcelona, 22 de juliol de 2011

ALIANÇA PATROCINA LA 2A EDICIÓ DE FEM PINYA PER CONTRIBUIR EN LA PREVENCIÓ DEL RISC EN LA PRÀCTICA CASTELLERA

La cura i protecció dels castellers és l’objectiu principal d’Aliança, abans, durant i després de la pràctica castellera. La mútua de salut, que ha renovat un any més el seu acord de col·laboració amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, treballa per oferir el millor servei, posant especial èmfasi en la prevenció. I en aquest context, conscient que el risc depèn en bona part del que es fa i com es fa, Aliança ha volgut participar en la reedició de Fem Pinya, la guia de bones pràctiques castelleres.
La recent inclusió dels castells en la Llista Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco, suposa un reconeixement important, però al mateix temps compromet a tot el col·lectiu a vetllar més que mai per reduir el risc al mínim. Fem Pinya vol contribuir a fomentar aquesta prevenció i dóna instruccions sobre la millor manera de participar en un castell: posicions, espais, control del cos, elements accessoris, etc.
La guia remarca la importància de la pinya com a element primordial en el castell, ja que és l’element que dóna estabilitat al castell i protegeix els participants en cas de caiguda. Per això, els components del castell que fan pinya, han de tenir en compte les seves característiques físiques, la manera d’entrar per fer una bona base, els complements com el mocador al cap o la faixa per protegir l’esquena, etc.
Aliança distribuirà Fem Pinya directament a les colles castelleres perquè la posin a disposició dels seus castellers. A més, es pot sol·licitar trucant directament a la mutualitat a través del telèfon 902 380 390, o contactant amb la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya a l’adreça de correu electrònic  coordinadora@cccc.cat.

 

 

Barcelona, 16 de juliol de 2011

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ D'EMPRESARIS DE BADALONA I MONTGAT

Aliança i la Federació d’Empresaris de Badalona i Montgat (FEB) signen un acord de col·laboració per tal de potenciar les activitats conjuntes i oferir a socis i familiars adherits una pòlissa de salut amb avantatges exclusius i un preu molt competitiu.

A la signatura del conveni, que es va realitzar a les oficines de la FEB, van participar el President de la Federació, Joaquín Padrós, i el director de l’Oficina de Barcelona Nord d’Aliança, David Roig. Les dues entitats destaquen la importància d’aquest acord per començar a treballar plegats per millorar la salut dels associats i que aquests tinguin accés a una pòlissa de salut amb unes condicions especials.

 

Barcelona, 7 de juliol de 2011

ALIANÇA I LA COORDINADORA DE COLLES CASTELLERES DE CATALUNYA RENOVEN EL SEU ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya renoven el seu acord de col·laboració, pel qual continuaran treballant juntes per la protecció dels castellers i la promoció de la pràctica castellera. Així, les dues entitats potenciaran durant aquest 2011 les activitats conjuntes que van iniciar ara fa 16 anys, per tenir cura de les persones.
A la firma de l’acord, que s’ha signat a les oficines d’Aliança, hi han assistit la Presidenta de la Coordinadora, Anna Guasch, i el Director Comercial i de Marketing d’Aliança, Joaquín Gómez. La mutualitat catalana dóna cobertura de salut a totes les colles castelleres i, en cas d’accident, cobreix les despeses mèdiques i respon amb una prestació econòmica en cas de baixa per accident.
Més enllà d’aquestes prestacions, Aliança vol continuar treballant molt en matèria de prevenció. D’aquesta manera, s’establirà una comissió mensual de seguiment i avaluació de la sinistralitat que es registra a les diferents colles castelleres, a partir de la qual es realitzaran estudis i s’extrauran conclusions que ajudin a trobar mesures preventives, tant genèriques com específiques per a cada colla. A més, la mutualitat ofereix a tots els castellers la possibilitat de contractar una pòlissa personal de salut a preus excepcionals.

El patrocini d’Aliança mostra, una vegada més, l’aposta de l’entitat, primera mutualitat de Catalunya, per la cultura catalana, conscient que aquesta és la millor manera de promocionar les tradicions.

 

Barcelona, 16 de juny de 2011

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL GREMI DE JARDINERS DE CATALUNYA

Aliança signa un acord de col·laboració amb el Gremi de Jardiners de Catalunya per treballar conjuntament en benefici dels seus treballadors.

A la signatura, que es va realitzar a la seu del Gremi, van assistir Eudald Morera, president del Gremi de Jardiners i Joaquín Gómez i Josep Maria Pons, director comercial i de màrqueting i director de l'oficina de Sabadell d'Aliança, respectivament. Gómez va destacar la importància d'aquest conveni, tant per la filosofia i la catalanitat de les dues entitats, com l'interès d'Aliança de col·laborar amb els actes que realitzi el Gremi i aportar la seva experiència per a la millora de la prevenció i la salut dels associats .

Per la seva banda, Morera va valorar molt positivament l'acord i la intenció de tenir una llarga relació amb la mutualitat per poder col·laborar en diferents accions i millorar el servei que s'ofereix als associats.

 

Barcelona, 3 de juny de 2011

ALIANÇA I EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE GIRONA RENOVEN EL SEU ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança renova el seu acord de col·laboració amb el Col·legi de Mediadors de Girona amb l'objectiu de continuar treballant conjuntament en benefici dels mediadors col·legiats i els seus clients.

A la signatura, realitzada a la seu del Col·legi, han assistit Joaquín Gómez, Joan Ferrer i Miriam Cabello com a director comercial i màrqueting, director de la Xarxa de Mediadors i directora de l'oficina de Girona d'Aliança; i Antoni Godoy i Josep Maria Torres, president i gerent del Col·legi de Mediadors de Girona. Des d'Aliança han destacat que, a més de la renovació de l'acord, la relació amb el Col·legi busca millorar les expectatives de creixement de les dues entitats per al pròxim exercici.

Durant la reunió, Joaquín Gómez va proposar una trobada per en què es presenti la mutualitat als nous talents de la mediació. Amb aquesta jornada es pretén donar suport a les accions dels mediadors, analitzar la situació actual i aportar idees per potenciar i rendibilitzar les seves carteres de clients.

A més, les dues entitats han valorat l'esforç de la mutualitat per oferir productes adaptats a les necessitats dels mediadors. En aquest sentit, Aliança vol incrementar la distribució dels seus productes per a aquest canal, pel que està desenvolupant un pla que permeti als corredors aprofitar la seva cartera per introduir-se en el ram de salut.

 

Barcelona, 25 de maig de 2011

ALIANÇA ASSAJA AMB EL COR JOVE DE L'ORFEÓ CATALÀ

Aliança juntament amb alguns dels seus agents exclusius i membres del personal participen en l’assaig del Cor Jove de l’Orfeó Català i es converteixen en cantaires per una tarda. Així, sota la direcció de Esteve Nabona, director del Cor Jove i de l’Escola Coral, els treballadors d’Aliança han interpretat diferents peces acompanyant als nois i noies del Cor Jove.
Entre les peces interpretades hi han estat presents Cànon de la Pau, de Francis Teral, Moon River, de Henry Mancini, Va Pensiero, de Giuseppe Verdi, Les Djinns Compositor de Gabriel Fauré, etc.
La jornada ha estat un èxit i molt valorada tant pels treballadors de la mutualitat com per als responsables del Cor Jove. Així, Nabona destaca que “hem quedat molt contents amb l’experiència. He gaudit moltíssim i, tot i que no era el més important, el resultat final ha estat sensacional i sorprenent”, i afegeix que “és una fórmula que cal explotar” perquè en aquest tipus de col·laboracions s’obté una visió molt diferent del què és un cor i es trenquen les barreres que hi ha entre intèrprets i públic.

Des d’Aliança també es destaquen els vincles entre les persones que estableixen aquets moments i que segur que els treballadors i agents exclusius ho recordaran durant molt de temps. Com també valora el director del Cor Jove, “Al final em va venir gent molt emocionada i alguns que no havien cantat mai en un cor i no s’esperaven que fos tan divertit”.

 

Barcelona, 17 de maig de 2011

ALIANÇA ATORGA EL PREMI A LA TRAJECTÒRIA DE MARCEL·LI GÜIXENS PEL SEU TREBALL AMB ELS NENS DEL VENDRELL

Aliança participa en la V Nit de Castells atorgant el premi a la trajectòria de Marcel·li Güixens, membre dels Nens del Vendrell, per treballar per la colla des de 1946. La Nit, celebrada a Mataró, va reunir al Tecnologia Campus a més de 300 persones, representants de 47 colles castelleres, institucions i patrocinadors per fer el lliurament de premis.

A part del premi que va lliurar Aliança, la revista Castells va premiar als Castellers de Lo Prado, colla xilena que encapçalada per Lluís Carrasco i apadrinada pels Castellers de Vilafranca, van aconseguir el seu primer castell de 7 la temporada passada.

La Unesco també va rebre el premi a l'ambaixador dels Castells, per la seva tasca d'internacionalització al declarar, els Castells, Patrimoni de la Humanitat. A més, la revista va concedir una beca de 3.000 euros a la iniciativa social per promoure el món casteller als Castellers de Badalona pel seu projecte "Tots fem castells” de creació de la nomenclatura castellera en llenguatge de signes.

La Nit de Castells està organitzada per la revista Castells i patrocinada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Mataró, la Diputació de Barcelona, Aliança, Grup Damm i Endesa.

 

Barcelona, 4 de maig de 2011

L'ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE LES COMARQUES DE L'EBRE PREMIA LA RESPONSABILITAT CORPORATIVA D'ALIANÇA

Aliança, mútua de salut, ha rebut el reconeixement de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) pel seu treball en Responsabilitat Social Corporativa. Així, durant la 4a Nit de l’Empresari, l’Associació ha volgut destacar la implicació de les empreses en el territori i el seu treball en innovació, desenvolupament i RSC.
Joaquín Gómez, director Comercial i de Marketing d’Aliança, ha estat l’encarregat de recollir el diploma atorgat per l’Associació, acompanyat de Josep Garcia, director de l’oficina de Tortosa. L’AECE ha volgut primar la iniciativa empresarial i recolzar-la, de manera que s’avanci en trobar solucions per sortir de la crisi.
En aquest context, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va destacar a l’acte el “valor” del món empresarial. “Aquells que tenen ganes d'aventurar-se a crear una empresa cal ajudar-los, perquè és l'única sortida que tenim per intentar crear més riquesa i llocs de treball, ja que no vindran de l'administració publica”, va manifestar el president. A més, es va comprometre a reduir els tràmits i normatives que han de superar les empreses abans del mes d'agost.

Després de quatre anys sense celebrar la nit de la patronal ebrenca, l'AECE ha recuperat enguany la trobada empresarial guardonant l'activitat de 24 empreses i gremis de les Terres de l'Ebre.

 

Barcelona, 15 d'abril de 2011

DEIXA DE FUMAR I "CANVIA D'AIRES" AMB ALIANÇA I PFIZER

Aliança, mútua de salut, i laboratoris Pfizer col·laboren en la jornada "Canvia d'aires" per ajudar a deixar de fumar a aquelles persones interessades. Durant tot el dia, tres oficines d'Aliança han estat obertes al públic per a realitzar les proves necessàries per diagnosticar l'estat del pacient i assessorar en la millor manera per trencar amb el tabac.

 Les oficines de Barcelona Nord, Barcelona Sud i Girona han estat les seus d'aquesta jornada i han acollit els especialistes mèdics per realitzar el "Test del fumador". Aquestes proves inclouen un test d'addicció, una cooximetria, un examen de l'edat pulmonar i un simulador de l'envelliment que patirà la cara. Un cop analitzats els resultats, es facilita l'interessat un resum de les seves dades i una orientació sobre la millor manera per deixar de fumar definitivament.

En total, unes 80 persones han participat en la jornada "Canvia d'aires, als quals Aliança ha obsequiat amb una samarreta i consells per seguir hàbits de vida saludable.

Si vols veure totes les fotos de la jornada, visita http://www.facebook.com/aliancat.

Barcelona, 11 d'abril de 2011

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL SINDICAT PROFESSIONAL DE POLICIES MUNICIPALS

Aliança i el Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya i Catalunya (SPPME-CAT) tanquen un acord de col·laboració a partir del qual la mutualitat ofereix als socis del sindicat una oferta especial en les seves pòlisses de salut.

 A la signatura, realitzada a la seu del Sindicat, van acudir Daniel Bel, secretari general del SPPME-CAT, i Josep Maria Pons, director de l'Oficina Comercial de Sabadell d'Aliança. Ambdues institucions destaquen el benefici d'aquest acord per millorar l'accés dels socis del sindicat a una pòlissa de salut amb avantatges exclusius i a un preu ajustat.

 

Barcelona, 8 d'abril de 2011

ALIANÇA REP RECONEIXEMENT A LA SEVA COL·LABORACIÓ I SUPORT A L'ATLETISME CATALÀ

Aliança participa en la 20 edició de la "Nit de l'Atletisme Català", en la qual s'han reunit els representants del món de l'atletisme català i s'han concedit premis i guardons a les persones i entitats que han promogut aquest esport durant 2010.

Entre els premis lliurats, Aliança ha rebut un reconeixement a la col·laboració i el suport permanent a l'Atletisme Català. Romà Cuyàs, President de la Federació d'Atletisme, ha estat el responsable de lliurar la distinció a Genís Garcia, director general d'Assegurances de la mútua. Han acompanyat Genís García Noemí Llorens, Directora de l'Àrea d'Atenció al Soci, Joan Ferrer, director de la Xarxa de Mediadors, i Francisco Jiménez, Cap del Departament de Prestacions i Accidents.

Per la seva banda, els premis als millors atletes catalans de la temporada 2010 han estat per Ayad Lamdassem i Natàlia Rodríguez. També s'han lliurat premis als millors atletes catalans en totes les categories, els entrenadors i els rècords de Catalunya, així com a les diferents administracions i empreses protagonistes del progrés de l'atletisme català. En aquest context, Ivan Tibau, Secretari General d'Esports de la Generalitat, i José María Odriozola, president de la Federació Espanyola d'Atletisme, van destacar el bon posicionament de l'atletisme català i van donar suport a la tasca del President de la Federació Catalana i el seu equip.

 

Barcelona, 4 d'abril de 2011

ALIANÇA S'UNEIX A LA "CORRESPONSABILITAT: CAP A UNA RESPONSABILITAT SOCIAL COMPARTIDA"

La mútua de salut Aliança, en la seva aposta pel servei a les persones i la societat, s'adhereix al manifest per la "Corresponsabilitat: Cap a una Responsabilitat Social Compartida". Aquesta iniciativa, posada en marxa per la Fundació Corresponsables, creada per l'editorial MediaResponsable, sorgeix amb l'objectiu d'aportar, tant en l'àmbit personal com professional, un gra de sorra per convertir el món en "un lloc més just, respectuós, cohesionat , solidari, responsable i sostenible ".
Durant la XXI Jornada Corresponsables, el director general d'Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat de Catalunya, Xavier López, i el responsable de RSE de la Direcció General d'Empresa de la Comissió Europea, Thomas Dodd, van fer lliurament dels diplomes acreditatius als signants institucionals del Manifest. Per part d'Aliança va recollir el diploma Joaquín Gómez, director Comercial i de Màrqueting de l'entitat.
Aliança, com mútua de previsió social arrelada al territori i amb més de cent anys d'història, s'uneix a la proposta de MediaResponsable amb la voluntat de potenciar els punts que el Manifest proposa:

  1. Compartir i contribuir a la construcció d'un món més just, sostenible i solidari, posant en valor conceptes com la responsabilitat, la solidaritat, la tolerància, el respecte, l'esforç o el benefici compartit.
  2. Exercir la corresponsabilitat amb el nostre entorn, comprometent-nos amb el seu desenvolupament, impulsant l'equitat social, la no discriminació per gènere, religió, raça o cultura, el respecte al medi ambient i defensant els drets humans i el diàleg i debat permanent, demostrant que actuar és la millor manera de contribuir al progrés de la societat.
  3. Reconèixer la necessària corresponsabilitat de tot tipus d'organitzacions i col·lectius. Tots formen part d'aquest compromís i tots poden ser la solució, deixant de banda els interessos particulars per buscar el bé comú.
  4. Apropar la Responsabilitat Social a la societat, als ciutadans del carrer, a les generacions presents i també a les futures, a través de la formació i la sensibilització, perquè tots actuïn responsablement en els seus comportaments diaris.
  5. Fomentar i difondre la cultura de la Coresponsabilitat i estendre en el seu entorn, entre tot tipus d'organitzacions, col·lectius i ciutadans.

 

Barcelona, 31 de març de 2011

ALIANÇA RENOVA L'ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB EL COL·LEGI DE MEDIADORS DE LES ILLES BALEARS

AAliança i el Col·legi de Mediadors d'Assegurances de les Illes Balears signen un acord que consolida la col·laboració entre ambdues empreses, iniciada el 2009. A més del patrocini i la participació en la comunicació del Col·legi, Aliança organitzarà jornades específiques per als corredors.

A la signatura, realitzada a la seu del Col·legi de Mediadors, van assistir Gabriel Abraham, president del Col·legi, Joaquín Gómez, director comercial i de Màrqueting d'Aliança i Cristina Reig, directora de l'oficina de Mallorca. La mutualitat patrocinarà les XVII Jornades de l'assegurança Balear el mes de novembre i participarà en actes organitzats pel Col·legi. A més, la imatge d'Aliança s'inclourà a la web i les publicacions del Col·legi de Mediadors.

 

Barcelona, 24 de març de 2011

ALIANÇA SIGNA UN ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB UTOPIA GLOBAL

Aliança, mútua de salut, en la seva aposta per la cultura catalana, signa un conveni de col·laboració amb Utopia Global, empresa de comunicació i cultura relacionada amb el món casteller.

A la signatura, que s'ha realitzat a les oficines de l’asseguradora, van assistir Pere Ribalta, responsable de màrqueting de la firma editorial, i Joaquín Gómez, director comercial i de màrqueting d'Aliança. Ribalta va destacar que aquest acord "ens ajuda a donar-li més credibilitat a un projecte com el nostre, la Revista Castells, una publicació especialitzada del món casteller”. Utopia publicitarà Aliança a la seva revista, així com en els seus estands i punts d'informació instal·lats a les diferents jornades castelleres.

Per Aliança, aquest conveni servirà per difondre la mutualitat en el món casteller i consolidar com a responsable de tenir cura dels integrants de les colles. Aliança, que és la mútua dels castellers des de fa 15 anys, proposa una oferta amb interessants avantatges en les seves pòlisses de salut.

 

Barcelona, 17 de març de 2011

ALIANÇA RENOVA EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE PÀDEL

Aliança i la Federació Catalana de Pàdel han renovat el seu acord per continuar treballant conjuntament en la difusió d'aquest esport. El conveni inclou, entre altres, la cobertura dels accidents esportius per als federats amb Aliança, i un patrocini de l'entitat en benefici de les activitats de la Federació.

A la signatura de l'acord, que s'ha realitzat a la seu de la Federació, han assistit el president de l'entitat esportiva, Cristóbal Malet, i el director de Màrqueting d'Aliança, Leo Martínez. A més de cobrir els accidents, Aliança introduirà una secció de salut i esport en l'Anuari de la Federació i dissenyarà els nous carnets oficials. D'altra banda, la Federació organitzarà un campionat ProAm entre treballadors i clients d'Aliança i dissenyarà un circuit especial per als socis de la mutualitat.

Tot i ser una entitat molt jove, la Federació compta actualment amb uns 7.750 esportistes amb llicència i 110 clubs federats. L'any 2010 més de 13.000 jugadors es van inscriure en competicions oficials, i es preveu un fort creixement durant els propers anys.

Aquest acord mostra, una vegada més, l'aposta d'Aliança, primera mutualitat de Catalunya, per l'esport de base, conscient que aquesta és la millor manera de fomentar els hàbits de vida saludables.

 

Barcelona, 11 de març de 2011

ALIANÇA PATROCINA EL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA

Aliança, mútua de salut, en la seva aposta per la cultura catalana, signa un conveni de patrocini amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i s’involucra en el seu projecte per apropar el teatre a tots els públics durant tot l’any 2011.

A la signatura, que es va realitzar a la seu del TNC, van assistir el President del Consell d’Administració, Romà Cuyàs, i  l’Administrador General del TNC, Alfred Fort, juntament amb Joaquín Gómez, director Comercial i de Màrqueting d’Aliança. Cuyàs i Fort van traslladar el seu agraïment “pel reconeixement social que dóna al teatre el patrocini d’una entitat civil com Aliança”.

Els representants del TNC destaquen que el públic del teatre té una mitjana d’edat de 45 a 55 anys. Per això, consideren que és important treballar amb nous valors pedagògics i des de fa 12 temporades realitza un programa que inclou  activitats escolars. L’objectiu és conscienciar al públic més jove sobre que el teatre també és per a ells. “Aquest any han passat pel TNC més de 360 centres de tot Catalunya amb més de 36.000 escolars”, comenta Cuyàs, qui explica que a banda de visitar les instal·lacions, els alumnes assisteixen a una representació juntament al públic habitual del Teatre i fan un treball abans i després de la visita.

A més, TNC i Aliança són entitats involucrades en la responsabilitat social corporativa amb especial sensibilitat per les persones més desprotegides i amb risc d’exclusió social. Per això, les dues entitats participen en campanyes específiques per apropar la cultura a aquest col·lectiu.

 

Barcelona, 10 de març de 2011

ALIANÇA CONSOLIDA LA SEVA COL·LABORACIÓ AMB L'ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE LES COMARQUES DE L'EBRE

Aliança, mútua de salut, i l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) celebren dos anys d’acord amb una valoració molt positiva de la seva col·laboració. En una trobada a la seu de l’AECE a Tortosa, representants de les dues entitats han destacat el treball de la mutualitat per consolidar la seva xarxa comercial amb les diferents associacions de professionals i la millora dels serveis que posa a disposició d’aquestes.

D’aquesta manera, Joaquin Gómez, director Comercial i de Màrqueting d’Aliança, i Josep Garcia, director de l’oficina de Tortosa i encarregat d’impulsar i fer seguiment del conveni, han fet balanç de l’activitat que s’ha portat a terme amb AECE des de 2008, juntament amb el seu President, Emilio Castellà, i el tresorer de l’entitat, Mario Abelló. La conclusió és un resultat molt positiu en relació a les prestacions sanitàries rebudes, tant a Catalunya com a la resta del territori espanyol.

Destaquen l’estabilitat del preu del producte d’Aliança en el temps, que ha sofert únicament els increments anuals per sota de l’IPC. Un altre avantatge per als socis de la mutualitat es la seva renuncia a anular la cobertura per edat o sinistralitat. En aquest sentit, durant la trobada s’han remarcat també els valors solidaris d’Aliança, que aplica increments menors en les primes per a majors de 60 anys (que representen el 40% dels seus mutualistes).

 

Barcelona, 8 de març de 2011

ALIANÇA, UNA APOSTA PER LA IGUALTAT

Aliança, mútua de salut, es preocupa i treballa per a tots els seus socis per  igual. Per això no discrimina per sexe, edat o territori i manté els preus en totes les seves pòlisses, ampliant els seus serveis constantment. D'aquesta manera, Aliança és l'única mutualitat que compleix ja amb la nova normativa del Tribunal de Justícia de la Unió Europea que prohibeix tenir en compte el sexe de l'assegurat com a factor de risc en els seus contractes.

Precisament l'aposta d'Aliança per la igualtat fa que més del 50% de la cartera de salut estigui formada per dones. D'aquestes, el grup majoritari té entre 30 i 60 (un 55%), seguit pel menor de 14 anys (24%) i el d'entre 15 i 29 anys(18%).

Aliança, a més d'oferir cobertures de salut amb accés a més de 18.000 metges en 570 centres, ha incorporat la pòlissa vitalícia als seus serveis, renunciant a la possibilitat de rescindir qualsevol cobertura per qüestions d'edat o sinistralitat, pràctica que la mutualitat porta a terme des de fa anys. Mostra d'això és que més del 40% dels socis d'Aliança tenen més de 60 anys.

 

Barcelona, 24 de febrer de 2011

ALIANÇA I LA FEDERACIÓ CATALANA DE RUGBY PROMOCIONEN LA MODALITAT TOUCH

Aliança, mútua de salut, i la Federació Catalana de Rugby analitzen l’evolució i el futur del rugby en una nova jornada sobre la salut en l’esport, iniciativa de la mutualitat per respondre a les inquietuds de les diferents entitats esportives catalanes entorn de les malalties i els accidents en la pràctica esportiva. Durant la trobada, celebrada a les instal·lacions de la Federació, representants de les dues entitats van intercanviar impressions sobre el treball conjunt que s’ha realitzat durant l’últim any i la necessitat de continuar apostant per l’esport de base per fomentar els hàbits de vida saludables.
Joaquín Gómez, director Comercial i de Màrqueting d’Aliança, Ignasi Planas, President de la Federació Catalana de Rugby, i Àlex Miró, del departament de màrqueting de la UFEC, van destacar la promoció d’una nova modalitat de rugby, el Touch Rugby, més accessible al públic general pel seu menor risc de lesions.
“Aquesta és una modalitat més social perquè només amb que et toquin has de deixar anar la pilota, pel que no es fan placatges. A més, la pràctica d’aquesta modalitat de rugby es podrà promocionar a les escoles, ja que no calen camps de gespa per esmorteir els cops”, destaca Ignasi Planas. Joaquín Gómez afegeix que “des d’Aliança incidirem en la promoció d’aquesta nova modalitat i alhora tindrem cura de tots els seus adeptes”.    

La Federació Catalana de Rugby i l’Associació Catalana de Touch, presidida per Olivier Guitart, ja ha començat a promocionar aquesta modalitat i compta amb 300 esportistes. A més, ja s’ha constituït la selecció catalana que participarà en la propera Copa del Món d’Edinburg.

 

Barcelona, 22 de febrer de 2011

ALIANÇA I SEAE SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

Aliança, mútua de salut, continua treballant per incorporar els serveis de salut en l’àmbit esportiu. En aquest context, la mutualitat signa un acord de col·laboració amb Servei d’Ensenyament i Assessorament Esportiu (SEAE), entitat que representa els interessos de més de 23 empreses, 24 centres esportius i més de 25.000 socis en centres de gestió integral.

El conveni el van signar Joaquín Gómez, Director Comercial i de Màrqueting d’Aliança, i Guillermo Burguete, Conseller delegat de SEAE. Ambdós van destacar que gràcies a aquest acord, els treballadors de les empreses associades, els abonats i l’equip directiu podran beneficiar-se d’ofertes en les pòlisses de salut i assegurances per accidents per esportistes no federats. Aliança també durà a terme accions de Sponsoring vinculades a la targeta d’accés als centres de SEAE.

SEAE és una empresa privada de serveis i productes que actua en l’àmbit de l’esport municipal, l’oci i la salut. A més, aquesta entitat ofereix quatre línies d’actuació molt ben diferenciades: la gestió d’instal·lacions esportives, l’organització, planificació i assessorament; la formació i l’equipament integral d’instal·lacions esportives.

 

Barcelona, 15 de febrer de 2011

ALIANÇA I L'ESPORT CATALÀ UNIVERSITARI REPRENEN LES JORNADES SOBRE LA SALUT EN L'ESPORT

Aliança, mútua de salut, i l’Esport Català Universitari (ECU), organitzadora dels Campionats de Catalunya Universitaris, reprenen les jornades sobre la salut en l’esport, iniciativa de la mutualitat per respondre a les inquietuds de les diferents entitats esportives catalanes entorn de les malalties i els accidents en la pràctica esportiva. Durant aquesta primera trobada, celebrada a la Universitat de Lleida (UdL), representants de les dues entitats van intercanviar impressions sobre la importància d’apostar per l’esport de base per fomentar els hàbits de vida saludables.

En aquest sentit, Joaquín Gómez i Leo Martínez, directors Comercial i de Màrketing d’Aliança, i Josep Romero, Coordinador Esports UdL, de l’ECU, van obrir el debat sobre les dificultats que suposa la reforma universitària per la pràctica esportiva de competició. “Els graus són menys flexibles que les diplomatures o llicenciatures del sistema anterior. Aquesta exigència en el compliment d’hores lectives fa que els alumnes tinguin menys opcions de participar en competicions esportives que requereixen temps d’entrenament”, explica Joaquín Gómez.

Aliança cobreix tots els participants als Campionats de Catalunya Universitaris amb una assegurança mèdica pionera a Catalunya que garanteix un tracte personal i de màxima qualitat. A més, la mutualitat patrocina les samarretes oficials del campionat.

 

 

notícies
arxiu de notícies