30 de gener de 2015
el món de la salut la teva aliança
notícies de l'aliança

 

20 gener 2015

CONVENI AMB SISTEMAS GENÓMICOS

Divina Pastora Seguros ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa Sistemas Genómicos gràcies al qual els seus assegurats i els de L'Aliança podran beneficiar-se de condicions avantatjoses en serveis d'anàlisis genètiques com el diagnòstic genètic molecular, el diagnòstic genètic prenatal i la citogenètica constitucional.

Els assegurats que vulguin utilitzar aquests serveis amb aquestes condicions especials simplement s'han d'identificar com a tals en el punt d'atenció de Sistemas Genómicos.

Hi ha un important nombre de malalties que només es poden diagnosticar gràcies als estudis genètics i, d'aquesta manera, oferir als que la pateixen un tractament adequat. Gràcies a aquest acord, proporcionem als nostres clients la possibilitat de realitzar aquest tipus de proves amb condicions especials, contribuint a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties hereditàries.

El conveni amb Sistemas Genómicos respon al compromís de l'entitat per la salut i el benestar dels clients, adaptant-nos a les seves necessitats i millorant la cartera de serveis que posem a la seva disposició.

Sistemas Genómicos és una companyia valenciana dedicada a la investigació, desenvolupament i aplicació d'eines per al diagnòstic genètic i seqüenciació d'ADN. Creada el 1998, va ser pionera a Espanya i Europa en l'aplicació de la tecnologia de Seqüenciació massiva (NGS) per al diagnòstic genètic.


 

 

notícies
arxiu de notícies