05 de juliol de 2015
el món de la salut la teva aliança
notícies de l'aliança

 

1 de febrer de 2015

KIPSANG ACONSEGUEIX LA SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA A LA MITJA DE GRANOLLERS

Granollers va viure una nova edició de la Mitja Marató i Quart de Marató, que va reunir prop de 10.000 corredors. Aquesta prova forma part del Circuit L'Aliança 2015 format per onze de les millors curses del calendari atlètic català.

El kenyà Wilson Kipsang, amb un temps de 1:02:39 va tornar a fer-se amb el triomf en aquesta prova tot i que no va poder millorar la seva marca de l'any passat. El kenyà va vèncer en una cursa molt disputada amb Javi Guerra que es va quedar només a cinc segons de la primera plaça. El podi masculí el va completar Sentahey Legese, amb un crono de 1:02:57.

En categoria femenina, la victòria va ser per a la ucraïnesa Olga Kotovska que va completar els 21.097 metres del traçat en 1:13:18. La segona i tercera posició van ser per l'etíop Embat Etea (1:14:03) i la kenyana Ednah Kimayo (1:14:23), respectivament.

Juntament amb la Mitja Marató de Granollers es va celebrar “el Quart”, en què un total de 807 corredors van creuar l'arc de meta, després d'un recorregut de cinc quilòmetres.

La Mitja de Granollers és la segona cita del Circuit L'Aliança i una de les proves més multitudinàries de les onze que componen aquest Circuit. La propera cursa del Circuit serà la Mitja de Gavà L'Aliança 21k, 10k i 5k, que se celebrarà l'1 de març.


 

 

20 gener 2015

CONVENI AMB SISTEMAS GENÓMICOS

Divina Pastora Seguros ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa Sistemas Genómicos gràcies al qual els seus assegurats i els de L'Aliança podran beneficiar-se de condicions avantatjoses en serveis d'anàlisis genètiques com el diagnòstic genètic molecular, el diagnòstic genètic prenatal i la citogenètica constitucional.

Els assegurats que vulguin utilitzar aquests serveis amb aquestes condicions especials simplement s'han d'identificar com a tals en el punt d'atenció de Sistemas Genómicos.

Hi ha un important nombre de malalties que només es poden diagnosticar gràcies als estudis genètics i, d'aquesta manera, oferir als que la pateixen un tractament adequat. Gràcies a aquest acord, proporcionem als nostres clients la possibilitat de realitzar aquest tipus de proves amb condicions especials, contribuint a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties hereditàries.

El conveni amb Sistemas Genómicos respon al compromís de l'entitat per la salut i el benestar dels clients, adaptant-nos a les seves necessitats i millorant la cartera de serveis que posem a la seva disposició.

Sistemas Genómicos és una companyia valenciana dedicada a la investigació, desenvolupament i aplicació d'eines per al diagnòstic genètic i seqüenciació d'ADN. Creada el 1998, va ser pionera a Espanya i Europa en l'aplicació de la tecnologia de Seqüenciació massiva (NGS) per al diagnòstic genètic.


 

 

notícies
arxiu de notícies