28 de juny de 2016
el món de la salut la teva aliança
notícies

 

7 de febrer de 2016

ELS KENYANS S’IMPOSEN EN LA 30A EDICIÓ DE LA MITJA DE GRANOLLERS

Aquest matí s’ha celebrat la 30a edició de La Mitja marató de Granollers, on gairebé 10.000 atletes han creuat l’arc de meta, entre les tres distàncies que s’hi disputaven. Tot i el caràcter popular de la cursa, que compta amb el patrocini de Divina Pastora Assegurances – L’Aliança, hi han participat noms destacats de l’atletisme mundial, fet que ha convertit la cita atlètica en una de les més atractives del calendari català.

El tret de sortida de La Mitja s’ha donat puntualment a les 11:00h. Els atletes kenyans han protagonitzat un disputat i emocionant final en el qual Alex Korio s’ha imposat amb un crono d’1:01:01, tercer millor temps de la història de la prova. El segon lloc ha estat per a Enmanuel Bor, que ha finalitzat la prova en 1:01:04, i el tercer classificat, Edwin Kipsang Rotich, ha completat el podi masculí amb un temps d’1:01:10. El gran favorit, l’actual rècord mundial de marató, Dennis Kimetto, ha quedat finalment en setena posició amb un temps d’1:04:52.

Igualment emocionant ha estat la final femenina, en la qual Nancy Jepkosgei Kiprop s’ha adjudicat el triomf després d’acabar la cursa en 1:11:30. Olha Kotovska ha entrat en segona posició (1:13:35) mentre que la tercera plaça ha estat per a Hasna Bahom (1:17:11).

Prèviament, la prova més matinera ha estat la cursa de 10K, que s’ha celebrat aquest any per primer cop. La victòria ha estat per a Arturo Casado, excampió d'Europa en 1.500 metres, amb un temps de 32:58, en un disputat final amb el segon lloc per a Marc Fenwick (32:59) i Alberto Viera Marmol (35:24) en tercera posició. El podi femení ha estat també molt renyit, amb victòria de Nidia Borget (40:30), seguida de ben a prop per Montserrat Rovira (40:38) i Anabel Gracia (42:04).

“El Quart de La Mitja”, de 5K, l’ha guanyat Omar Es Salmouny (15:41) en categoria masculina, mentre que la victòria en dones ha estat per a Nury Morillas (18:59).

Totes les proves s’han desenvolupat en un ambient festiu, en una jornada en la qual el temps amenaçador de primera hora ha donat treva a les curses de 10K i 5K, però finalment la pluja ha fet acte de presència afegint dificultat a la prova de 21K

Classificació completa aquí: Mitja, 10k i 5k.

 


Sortida 10K


L'actual rècord mundial de marató, el kenyà Dennis Kimetto


Sortida 21K


Arribada 10K homes


Arribada 10K dones


Guanyador 5K homes


Arribada 21K homes


Podi 10K


Podi 21K

 

26 de gener de 2016

DIVINA PASTORA SEGUROS PORTA L’EFECTE PIGMALIÓ A LA SOCIETAT

Divina Pastora Seguros emet des del 26 de gener i fins al 9 de febrer, la seva campanya publicitària més social. Per primera vegada una companyia asseguradora cedeix els seus espais publicitaris a persones anònimes que han aplicat el ja famós Efecte Pigmalió en les seves vides i els està funcionant.

Sota el nom "Comparteix l’Efecte Pigmalió" l’entitat dóna veu a tres històries reals, els protagonistes de les quals expliquen des del positivisme que tot allò que algú es proposi en la vida ho pot aconseguir.

Els missatges escollits han estat seleccionats mitjançant un càsting en el qual es donava la possibilitat d’enviar un missatge d’ànims al familiar, amic o causa que es considerés que més ho necessitava i, d’aquesta manera, apliquessin "L’Efecte Pigmalió" en les seves vides. Un jurat va triar les tres històries que van considerar que millor reflectien aquest efecte que en psicologia descriu com les paraules i la forma en què es diuen les coses pot influir en el comportament i el rendiment dels altres.

Un total de tres espots publicitaris conformen aquesta campanya. Els nens del curs de primer d’ESO de l’Institut d’Educació Secundària Nuestra Señora de los Remedios de Santander seran els protagonistes d’un d’aquests anuncis, amb un missatge amb que animen a tots els joves a convertir-se en el que realment volen ser (enginyers, astronautes, metges, etc.) i lluitin per aconseguir-ho.

El segon anunci transmet un missatge d’esperança a través dels pares de Nayra, una nena que va néixer amb una cardiopatia congènita complicada, que només es podia operar als EUA, amb un cost de 700.000 euros. La mobilització i esforç de la família, que va fer nombroses accions sota el lema "Un batec per Nayra", va fer que, gràcies a la solidaritat de moltes persones, s’arribés a aquesta quantitat i la petita de cinc anys pogués ser operada el passat mes de juliol.

I finalment, el tercer espot explica la història de Juan Dual, un noi que al costat d’un amic està recorrent en bicicleta els 7.000 quilòmetres que separen Nicaragua d’Ushuaia. Aquest valencià ha hagut de passar per diverses operacions en les quals li han extirpat el còlon, el recte, l’estómac (per evitar un càncer) i la vesícula biliar. Amb la seva història vol transmetre com ha anat sobrevivint a cada adversitat que se li ha presentat i com, malgrat viure sense aquests tres òrgans vitals, no es posa cap tipus de límit.

Les històries completes estan disponibles al canal de Youtube i a la pàgina web de Divina Pastora Seguros.


 

22 de gener de 2016

BALANÇ POSITIU DEL CIRCUIT DIVINA PASTORA ASSEGURANCES - L’ALIANÇA 2015 DE CURSES POPULARS

S’ha celebrat l’acte de clausura del Circuit Divina Pastora Assegurances - L’Aliança 2015 a la seu de la Federació Catalana d’Atletisme, en el qual s’han donat cita representants institucionals, organitzadors i atletes guanyadors de la tercera edició de l’esmentat circuit.

L’esdeveniment ha comptat amb la presència de Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d'Atletisme, Marga Giol, del departament de Màrqueting i Comunicació de Divina Pastora Assegurances - L'Aliança, Joan Morell, assessor de l’àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona i Josep Maria Antentas, vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme i conductor de l’acte.

El Circuit Divina Pastora Assegurances - L’Aliança 2015 va estar format per un total d’onze curses amb distàncies de 5k, 10k i 21k, que el feien apte per a tot tipus de corredors, fet que es demostra amb els més de 31.000 runners que van creuar els arcs de meta al llarg de les competicions.

En aquest sentit, tot i el caràcter popular i festiu de les proves, la participació d’atletes destacats en moltes d’elles, com Carles Castillejo, Mohamed Zarhouni, Lidia Rodríguez o Marta Galimany, entre d’altres, va aportar emoció i competitivitat al circuit.

En les intervencions s’ha destacat la tasca de les institucions dels municipis que han acollit les curses del circuit, i dels organitzadors i voluntaris que han fet possible el bon funcionament de les proves, i s’ha agraït l’afany de superació i fidelitat dels corredors, autèntics protagonistes del circuit.

L’acte ha finalitzat amb el lliurament de trofeus als guanyadors del Circuit Divina Pastora Assegurances - L’Aliança 2015, tant en homes com en dones, en les distàncies 5k, 10k i 21k de les categories absoluta, promeses, sèniors, veterans A, veterans B i veterans C.

PREMIS CIRCUIT DIVINA PASTORA ASSEGURANCES - L'ALIANÇA 2015

GUANYADORS ABSOLUTS

 

5K MASCULÍ

5K FEMENÍ

1r:

Xavier Chicot Ceballos

Albada Blay Lanero

2n:

Antoni Baltar Fernandez

Teresa Puig Gaixa

3r:

Teo Rubiano Granados

Mª Carmen Casanova Albalat

 

 

 

 

10K MASCULÍ

10K FEMENÍ

1r:

Miguel Angel Rodriguez Carrasco

Ana Maria Cote Benitez

2n:

Antonio Paniagua Sevillano

Rosa Maria Piñeiro Espin

3r:

José Manuel Llamas Luna

Maria Marcè Mata

 

 

 

 

21K MASCULÍ

21K FEMENÍ

1r:

Carlos Llorca Fuentes

Maria Arantzazu Suau Bordas

2n:

Javier Llorca Fuentes

Linda Arnott

3r:

Israel Perez Macaya

Carolina Jimenez Romaguera

 

Classificació general del Circuit aquí 

 

notícies
arxiu de notícies