26 de novembre de 2015
el món de la salut la teva aliança
notícies

 

31 d’octubre de 2015

CARLES CASTILLEJO I MARTA GALIMANY, VENCEDORS DE EL TAST DE LA MITJA CIRCUIT DIVINA PASTORA – L’ALIANÇA

El 31 d’octubre es va celebrar la quarta edició de El Tast de la Mitja Circuit Divina Pastora Assegurances - L’Aliança, desena prova del Circuit Divina Pastora Assegurances - L’Aliança 2015.

El tret de sortida de la cursa de 10K es va donar puntualment a les 10:30h, des de La Garriga. Quan els runners van arribar a Les Franqueses, es va donar la sortida a la cursa de 5K. Tots dos traçats es caracteritzaven per un pendent continu des de la línia de sortida fins a l’arc de meta, situat a les Pistes d’Atletisme de Granollers.

En poc temps aquesta prova ha esdevingut una de les més populars de la comarca i enguany va comptar amb la participació de 2.500 corredors, que van gaudir d’una primaveral matinal atlètica. Així mateix, la reputació d’aquesta cursa ha atret cada cop més atletes de renom, assegurant emoció i competitivitat a la prova. En aquest sentit, Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme i organitzador de la cursa va destacar “l’excepcional convivència dels atletes d’elit amb el caràcter popular de El Tast de la Mitja”.

Dissabte es va poder gaudir d’un disputat final que ha guanyat Carles Castillejo, que va aturar el crono en 29:37, sent el més ràpid en completar el traçat de 10K, després d’avançar a Mohamed Zarhouni, que va anar davant els primers cinc quilòmetres, i va finalitzar la prova en segona posició amb un temps de 29:45. El tercer classificat, Abdessaman Hemmi, va completar el podi masculí amb un temps de 30:54.

En categoria femenina, Marta Galimany es va adjudicar el triomf després d’acabar la cursa en 33:32. Montse Mas va entrar en segona posició (35:15) mentre que la tercera plaça va ser per a Hasna Bahom (35:25).

La victòria en la cursa de 5K va ser per a Manel Antequera, amb un temps de 16:36, en un disputat final amb el segon lloc per a Eric Reull (16:38) i Noel Bolos (16:54) en tercera posició. El podi femení el va encapçalar Vanessa Sancho (19:28), seguida per Anna De Rivas (20:12) i Mireia Boix (21:51).
 

22 d’octubre de 2015

ISABEL LÓPEZ REP EL PREMI "MUJERES A SEGUIR"

La directora de Màrqueting i Comunicació, Isabel López, va rebre ahir el premi "Mujeres a Seguir en Marketing, Publicidad, Medios y Empresa", en una emotiva gala presentada per la periodista i escriptora Charo Izquierdo, que es va celebrar ahir a la tarda al NH Eurobuilding de Madrid.

El jurat que atorga aquests premis, compost per la junta directiva de WomenCEO, ha valorat en la directora de Màrqueting i Comunicació de Divina Pastora Seguros "no només la renovació actual de la imatge de marca d'una companyia asseguradora tradicional sinó la seva experiència en accions below the line i Sponsorship, a més del seu desenvolupament professional en companyies multinacionals i nacionals i especialment per desenvolupar la seva carrera professional en un dels sectors més marcadament masculí, un club de futbol de Primera Divisió, i per col·laborar activament, entre d'altres, amb l’Associació Valenciana de l'Alzheimer i la Càtedra d'Esport Adaptat de la Universitat de València ".

"Per a mi és un honor tenir aquest reconeixement que m'impulsa a seguir treballant amb la mateixa il·lusió. Jo sempre dic que quan treballes en una cosa que t'agrada fins i tot deixa de ser una feina i la veritat és que això reforça la meva teoria" va manifestar la directora de Màrqueting i Comunicació al recollir el guardó.

I ha afegit: "No sé si sóc un exemple de dona a seguir, però sí aspiro a ser, almenys, un exemple el dia de demà per al meu fill, que comprengui que quan un treballa i s'esforça, les coses s'aconsegueixen. Amb això em conformaria ".

Finalment, Isabel López va dedicar el premi MAS a la seva família, especialment al seu fill, al seu equip, al nostre president per la confiança dipositada en ella i a totes les persones que conformem Divina Pastora Seguros.

La directora de Màrqueting i Comunicació ha rebut aquest guardó en la categoria "Anunciant". Al seu costat, han estat premiades set dones professionals més: Sara Ramis, Chief Màrqueting Officer de Barceló Hotel Resorts, també a la categoria "Anunciant"; Ana Castro, directora de Comunicació i directora general d'Havas Media Group i Havas PR, i Mónica Moro, directora general creativa de McCan, en la categoria "Agència"; Silvia Dudda, sòcia de Openlands, i Kika Samblas, consellera delegada de Consultors Publicitat, en categoria "Empresària" i en la categoria "Mitjà de Comunicació", les premiades van ser Marisa Manzano, directora general de Disneymedia, i Marta Rojo, directora d'investigació d'audiències de Atresmedia Publicitat.

Els Premis Mas van néixer amb l'objectiu de reconèixer les dones professionals amb una major projecció en la comunicació comercial, la publicitat i el màrqueting. Tenen el suport d’un grup de mentors de diferents disciplines: Isabel Coixet, directora de cinema; Marcos de Quinto, director mundial de Màrqueting de Coca Cola; Montserrat Domínguez, periodista i directora de Huffington Post; Eva Levy, presidenta d'Eva Levy & Partners; Carmen Pérez de Armiñán, degana de la Facultat de Ciències d'Informació de la UCM, i Almudena Román, directora general ING Direct.

Enhorabona per aquest merescut premi! 

18 d’octubre de 2015

L'ESTAND DE DIVINA PASTORA ASSEGURANCES - L'ALIANÇA, PREMIAT A LA FESTA DELS SÚPERS

L'organització li concedeix el premi en la categoria "Superactivitat amb més valors" per tenir el millor tema, valors i adaptació

L'organització de la Festa dels Súpers ha premiat l'estand de Divina Pastora Assegurances -L'Aliança en la categoria de "Superactivitat amb més valors" per considerar que tenia el millor tema, valors i adaptació. Tots els que s'han acostat a aquesta Festa, l'esdeveniment infantil més gran d'Europa, han pogut gaudir de més de 150 activitats ofertes per més de 60 empreses col·laboradores.

La directora de Màrqueting d'Infantils i Juvenils, Elisabet Herrero, ha lliurat el guardó aquest migdia a Luisa Germán Foz, Directora Territorial Catalunya-Aragó de Divina Pastora Assegurances - L'Aliança.

Durant tot el cap de setmana Divina Pastora Assegurances - L'Aliança ha participat en aquesta Festa dels Súpers amb un estand de 200 metres en què reptava a pares i fills a completar de manera conjunta al Circuit "No t'aturis". Es pretenia, a través de les quatre zones que completaven el circuit, conscienciar sobre la importància de tenir cura de la salut i animar els més petits a superar els reptes i no rendir-se davant les dificultats.

Aquesta acció s'emmarca en la nova estratègia de comunicació que Divina Pastora Assegurances -L'Aliança està desenvolupant amb l'objectiu d'apropar-se els nous perfils dels clients més joves, però sent fidel als seus valors corporatius. Per primera vegada, una asseguradora no reclama prudència i apel·la a la por, sinó que insta la societat a viure la vida al màxim sota el lema "No t'aturis". 

8 d’octubre de 2015

EL LICEU ACULL LA PRESENTACIÓ EN SOCIETAT DE LA NOVA DIVINA PASTORA ASSEGURANCES - L’ALIANÇA

Divina Pastora Assegurances - L’Aliança ha celebrat al Gran Teatre del Liceu de Barcelona un emotiu acte en el qual ha volgut retre un homenatge als seus mutualistes, agraint-los la seva fidelitat, i ha presentat als seus clients la nova marca de la companyia, revelada el passat mes de setembre a la seu central de València, juntament amb la nova campanya publicitària de la companyia.

L’equip nacional de Gimnàstica Rítmica ha inaugurat l’esdeveniment per sorpresa, amb els exercicis que li va merèixer la medalla de bronze al Mundial de Sttutgart, i els va assegurar la participació en els propers Jocs Olímpics de Rio 2016.

Després de les gimnastes, s’ha donat a conèixer la nova imatge de l’entitat, en la qual L’Aliança s’integra definitivament en la marca matriu del grup i passa a denominar-se Divina Pastora Assegurances - L’Aliança. Una nova marca que segueix reflectint la unió entre les dues companyies que, en paraules del president, Armando Nieto, "tenen l’obligació de seguir millorant i avançant, sempre amb la mirada posada en els nostres mutualistes".

Els assistents han pogut gaudir d’un recital de lieder i àries d’òpera, interpretades per la soprano Saray García acompanyada al piano per Armando Nieto, que també ha posat el punt final a l’acte, interpretant a Schubert en una emotiva actuació de les gimnastes, en el marc incomparable que ofereix el Gran Teatre del Liceu.

Dins de la seva aposta per l’esport com a mitjà per fomentar un estil de vida saludable, Divina Pastora Assegurances - L’Aliança s’ha convertit aquest any en patrocinadora de la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica, de manera que l’entitat estarà present en totes les competicions de les seleccions nacionals adscrites a la Federació durant aquest any i 2016.


Exhibició de la selecció nacional de gimnàstica rítmica al Liceu


Armando Nieto, president del grup Divina Pastora, acompanya al piano la soprano Saray García

Emotiu vídeo sobre l’evolució de L’Aliança

Anunci de la campanya de Divina Pastora Assegurances – L’Aliança

 

18 de juliol de 2015

LA MEDITERRANI NIT RUN ACOMIADA EL CIRCUIT L’ALIANÇA FINS DESPRÉS DE VACANCES

El Canal Olímpic de Catalunya, situat a Castelldefels, va acollir la primera edició de la Mediterrani Nit Run L’Aliança, setena cursa del Circuit L’Aliança 2015, i última abans de l’esperada aturada estival.

El tret de sortida de la cursa es va donar puntualment a les 20:00 hores i els atletes van seguir els traçats de 5k o 10k, que transcorrien íntegrament pel Canal Olímpic, amb desnivell 0, en un recorregut popular i a l’abast de tots, homologat per la Federació Catalana d'Atletisme.

Juan Manuel Álvarez Ramos, atleta habitual del Circuit L’Aliança, va ser el més ràpid en finalitzar el traçat de 10K amb un crono de 33:26, mentre que en categoria femenina, Laura Domínguez Díez es va adjudicar el triomf després d’acabar la cursa en 41:13.

La victòria en la cursa de 5K va ser per a Carles Lladó Cobo, amb un temps de 16:27, i en dones la més ràpida va ser Albada Blay, amb una marca de 19:12.

Després de creuar l’arc de meta, els runners es van unir a la Pasta Party i van poder celebrar la seva fita atlètica amb un merescut plat de pasta tot escoltant música en directe, per agafar les vacances amb bon ritme.

El Circuit L’Aliança tornarà amb la Reentré L'Aliança, amb una única distància de 5K, el proper 26 de setembre a Badalona.


 

16 de juliol de 2015

RESULTATS DE L'EXERCICI 2014

El Grup Divina Pastora va tancar l'exercici 2014, amb un benefici de 7,4 milions d'euros. Aquests resultats han estat presentats en la seva assemblea general ordinària, en la qual s'han aprovat els comptes anuals de l'exercici passat que es poden consultar en la Memòria anual 2014.

L'any 2014 ha estat el primer exercici complet després de la fusió per absorció, l'octubre de 2013, de l'entitat Quinta de Salut L'Aliança.

El volum de negocis del grup al tancament de l'exercici 2014 va ser de 237 milions d'euros dels quals 221 milions d'euros corresponen a primes d'assegurances, 15 milions d'euros corresponen al negoci hospitalari i la resta a ingressos per lloguers. El patrimoni net al tancament d'exercici se situava en 191 milions d'euros, mentre que els actius gestionats van arribar als 1.532 milions d'euros. A més, el Grup va presentar un marge de solvència del 250,6%.

Des de la seva constitució el 1957, el Grup Divina Pastora ha presentat beneficis de manera ininterrompuda. Per al president de Divina Pastora Seguros, Armando Nieto, 2014 ha estat un any que ens ha suposat el repte de consolidar el creixement dels exercicis anteriors i planificar les vies de creixement futur".

"El nostre compromís amb l'assegurat ens marca la pauta a seguir, valorant minuciosament la gestió que realitzem a tots els nivells, desenvolupant noves cobertures i serveis i, en l'àmbit de les inversions, sent especialment curosos i prudents, obligats a respondre amb solvència davant d’ell ", ha afegit.

Divina Pastora Seguros disposa de la gamma més completa d'assegurances amb una excel·lent relació preu-cobertura: Accidents, Vida, Salut, Decessos, Legal, Estalvi/0Jubilació i Llar.

Amb més de mig segle d'experiència, és una de les entitats asseguradores més solvents del país i compta amb una xarxa comercial amb 70 oficines repartides per tot Espanya.


 

1 de juliol de 2015

AVANTATGES A VISIONLAB

Divina Pastora Seguros i Visionlab han signat un acord de col·laboració gràcies al qual els clients de l'asseguradora podran gaudir d'avantatjoses condicions econòmiques en les compres efectuades en la companyia òptica.

Els clients de Divina Pastora Seguros que es vulguin beneficiar d'aquests nous avantatges i dels descomptes de 20 € per compres superiors a 100 € i de 30 € per compres superiors a 300 €, s’hauran d'identificar com a clients de Divina Pastora Seguros en qualsevol centre Visionlab.

Visionlab està format per 145 centres de visió repartits al llarg de tota la geografia espanyola, porta 26 anys sent líder en òptica, i compta amb més de 800 professionals al servei dels seus clients. Entre els seus productes destaquen les ulleres graduades i de sol de totes les marques, i les lents de contacte. És la primera empresa òptica a Europa a lliurar les ulleres graduades en 1 hora.


 

24 de juny de 2015

ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB GAES

Divina Pastora Seguros ha signat un conveni de col·laboració amb GAES, empresa líder en el sector de la correcció auditiva, mitjançant el qual ofereix els seus assegurats descomptes i condicions avantatjoses.

Així, els clients de Divina Pastora Seguros es podran beneficiar d'una revisió auditiva anual gratuïta que inclou anamnesi, otoscòpia, audiometria tonal aèria, audiometria tonal òssia, audiometria vocal, llindar d'inconfort i morfologia del canal auditiu: longitud, forma i volum.

A més, gràcies a aquest acord entre ambdues empreses, els assegurats també gaudiran de descomptes en la compra d'audiòfons i es podran adherir als avantatges i beneficis que ofereix el club GAES als seus usuaris. La companyia també disposa d'un servei d'assistència en els més de 600 centres auditius repartits per Espanya, Portugal, Xile, Argentina, Equador i Turquia.

 

22 d’abril de 2015

CONVENI AMB CRIO-CORD

Divina Pastora Seguros ha signat un conveni amb Crio-Cord, empresa espanyola pionera en la conservació de cèl·lules mare del cordó umbilical, mitjançant el qual els seus assegurats es podran beneficiar de condicions especials en el servei de conservació de les cèl·lules mare de la sang i teixit del cordó umbilical.

Crio-Cord és la marca del Grup Esperite a Espanya que també compta amb Genoma, líder europeu en anàlisi genètica, diagnòstic i consultoria. Gràcies al conveni signat entre ambdues empreses, els assegurats de Divina Pastora Seguros podran beneficiar-se també de condicions especials en els productes i serveis que ofereix Genoma. Entre aquests, 'Verity', el test més complet del mercat que permet la detecció primerenca de 111 desordres metabòlics des de les 48 hores fins passats els 5 anys de vida amb només una petita mostra d'orina i 'Tranquility' el test prenatal no-invasiu més precís que permet detectar la síndrome de Down i altres anomalies cromosòmiques a partir de la setmana 10 de gestació.


 

1 de febrer de 2015

KIPSANG ACONSEGUEIX LA SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA A LA MITJA DE GRANOLLERS

Granollers va viure una nova edició de la Mitja Marató i Quart de Marató, que va reunir prop de 10.000 corredors. Aquesta prova forma part del Circuit L'Aliança 2015 format per onze de les millors curses del calendari atlètic català.

El kenyà Wilson Kipsang, amb un temps de 1:02:39 va tornar a fer-se amb el triomf en aquesta prova tot i que no va poder millorar la seva marca de l'any passat. El kenyà va vèncer en una cursa molt disputada amb Javi Guerra que es va quedar només a cinc segons de la primera plaça. El podi masculí el va completar Sentahey Legese, amb un crono de 1:02:57.

En categoria femenina, la victòria va ser per a la ucraïnesa Olga Kotovska que va completar els 21.097 metres del traçat en 1:13:18. La segona i tercera posició van ser per l'etíop Embat Etea (1:14:03) i la kenyana Ednah Kimayo (1:14:23), respectivament.

Juntament amb la Mitja Marató de Granollers es va celebrar “el Quart”, en què un total de 807 corredors van creuar l'arc de meta, després d'un recorregut de cinc quilòmetres.

La Mitja de Granollers és la segona cita del Circuit L'Aliança i una de les proves més multitudinàries de les onze que componen aquest Circuit. La propera cursa del Circuit serà la Mitja de Gavà L'Aliança 21k, 10k i 5k, que se celebrarà l'1 de març.


 

20 gener 2015

CONVENI AMB SISTEMAS GENÓMICOS

Divina Pastora Seguros ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa Sistemas Genómicos gràcies al qual els seus assegurats i els de L'Aliança podran beneficiar-se de condicions avantatjoses en serveis d'anàlisis genètiques com el diagnòstic genètic molecular, el diagnòstic genètic prenatal i la citogenètica constitucional.

Els assegurats que vulguin utilitzar aquests serveis amb aquestes condicions especials simplement s'han d'identificar com a tals en el punt d'atenció de Sistemas Genómicos.

Hi ha un important nombre de malalties que només es poden diagnosticar gràcies als estudis genètics i, d'aquesta manera, oferir als que la pateixen un tractament adequat. Gràcies a aquest acord, proporcionem als nostres clients la possibilitat de realitzar aquest tipus de proves amb condicions especials, contribuint a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties hereditàries.

El conveni amb Sistemas Genómicos respon al compromís de l'entitat per la salut i el benestar dels clients, adaptant-nos a les seves necessitats i millorant la cartera de serveis que posem a la seva disposició.

Sistemas Genómicos és una companyia valenciana dedicada a la investigació, desenvolupament i aplicació d'eines per al diagnòstic genètic i seqüenciació d'ADN. Creada el 1998, va ser pionera a Espanya i Europa en l'aplicació de la tecnologia de Seqüenciació massiva (NGS) per al diagnòstic genètic.


 

 

notícies
arxiu de notícies