01 de setembre de 2015
el món de la salut la teva aliança
notícies de l'aliança

 

18 de juliol de 2015

LA MEDITERRANI NIT RUN ACOMIADA EL CIRCUIT L’ALIANÇA FINS DESPRÉS DE VACANCES

El Canal Olímpic de Catalunya, situat a Castelldefels, va acollir la primera edició de la Mediterrani Nit Run L’Aliança, setena cursa del Circuit L’Aliança 2015, i última abans de l’esperada aturada estival.

El tret de sortida de la cursa es va donar puntualment a les 20:00 hores i els atletes van seguir els traçats de 5k o 10k, que transcorrien íntegrament pel Canal Olímpic, amb desnivell 0, en un recorregut popular i a l’abast de tots, homologat per la Federació Catalana d'Atletisme.

Juan Manuel Álvarez Ramos, atleta habitual del Circuit L’Aliança, va ser el més ràpid en finalitzar el traçat de 10K amb un crono de 33:26, mentre que en categoria femenina, Laura Domínguez Díez es va adjudicar el triomf després d’acabar la cursa en 41:13.

La victòria en la cursa de 5K va ser per a Carles Lladó Cobo, amb un temps de 16:27, i en dones la més ràpida va ser Albada Blay, amb una marca de 19:12.

Després de creuar l’arc de meta, els runners es van unir a la Pasta Party i van poder celebrar la seva fita atlètica amb un merescut plat de pasta tot escoltant música en directe, per agafar les vacances amb bon ritme.

El Circuit L’Aliança tornarà amb la Reentré L'Aliança, amb una única distància de 5K, el proper 26 de setembre a Badalona.


 

16 de juliol de 2015

RESULTATS DE L'EXERCICI 2014

El Grup Divina Pastora va tancar l'exercici 2014, amb un benefici de 7,4 milions d'euros. Aquests resultats han estat presentats en la seva assemblea general ordinària, en la qual s'han aprovat els comptes anuals de l'exercici passat que es poden consultar en la Memòria anual 2014.

L'any 2014 ha estat el primer exercici complet després de la fusió per absorció, l'octubre de 2013, de l'entitat Quinta de Salut L'Aliança.

El volum de negocis del grup al tancament de l'exercici 2014 va ser de 237 milions d'euros dels quals 221 milions d'euros corresponen a primes d'assegurances, 15 milions d'euros corresponen al negoci hospitalari i la resta a ingressos per lloguers. El patrimoni net al tancament d'exercici se situava en 191 milions d'euros, mentre que els actius gestionats van arribar als 1.532 milions d'euros. A més, el Grup va presentar un marge de solvència del 250,6%.

Des de la seva constitució el 1957, el Grup Divina Pastora ha presentat beneficis de manera ininterrompuda. Per al president de Divina Pastora Seguros, Armando Nieto, 2014 ha estat un any que ens ha suposat el repte de consolidar el creixement dels exercicis anteriors i planificar les vies de creixement futur".

"El nostre compromís amb l'assegurat ens marca la pauta a seguir, valorant minuciosament la gestió que realitzem a tots els nivells, desenvolupant noves cobertures i serveis i, en l'àmbit de les inversions, sent especialment curosos i prudents, obligats a respondre amb solvència davant d’ell ", ha afegit.

Divina Pastora Seguros disposa de la gamma més completa d'assegurances amb una excel·lent relació preu-cobertura: Accidents, Vida, Salut, Decessos, Legal, Estalvi/0Jubilació i Llar.

Amb més de mig segle d'experiència, és una de les entitats asseguradores més solvents del país i compta amb una xarxa comercial amb 70 oficines repartides per tot Espanya.


 

1 de juliol de 2015

AVANTATGES A VISIONLAB

Divina Pastora Seguros i Visionlab han signat un acord de col·laboració gràcies al qual els clients de l'asseguradora podran gaudir d'avantatjoses condicions econòmiques en les compres efectuades en la companyia òptica.

Els clients de Divina Pastora Seguros que es vulguin beneficiar d'aquests nous avantatges i dels descomptes de 20 € per compres superiors a 100 € i de 30 € per compres superiors a 300 €, s’hauran d'identificar com a clients de Divina Pastora Seguros en qualsevol centre Visionlab.

Visionlab està format per 145 centres de visió repartits al llarg de tota la geografia espanyola, porta 26 anys sent líder en òptica, i compta amb més de 800 professionals al servei dels seus clients. Entre els seus productes destaquen les ulleres graduades i de sol de totes les marques, i les lents de contacte. És la primera empresa òptica a Europa a lliurar les ulleres graduades en 1 hora.


 

24 de juny de 2015

ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB GAES

Divina Pastora Seguros ha signat un conveni de col·laboració amb GAES, empresa líder en el sector de la correcció auditiva, mitjançant el qual ofereix els seus assegurats descomptes i condicions avantatjoses.

Així, els clients de Divina Pastora Seguros es podran beneficiar d'una revisió auditiva anual gratuïta que inclou anamnesi, otoscòpia, audiometria tonal aèria, audiometria tonal òssia, audiometria vocal, llindar d'inconfort i morfologia del canal auditiu: longitud, forma i volum.

A més, gràcies a aquest acord entre ambdues empreses, els assegurats també gaudiran de descomptes en la compra d'audiòfons i es podran adherir als avantatges i beneficis que ofereix el club GAES als seus usuaris. La companyia també disposa d'un servei d'assistència en els més de 600 centres auditius repartits per Espanya, Portugal, Xile, Argentina, Equador i Turquia.

 

22 d’abril de 2015

CONVENI AMB CRIO-CORD

Divina Pastora Seguros ha signat un conveni amb Crio-Cord, empresa espanyola pionera en la conservació de cèl·lules mare del cordó umbilical, mitjançant el qual els seus assegurats es podran beneficiar de condicions especials en el servei de conservació de les cèl·lules mare de la sang i teixit del cordó umbilical.

Crio-Cord és la marca del Grup Esperite a Espanya que també compta amb Genoma, líder europeu en anàlisi genètica, diagnòstic i consultoria. Gràcies al conveni signat entre ambdues empreses, els assegurats de Divina Pastora Seguros podran beneficiar-se també de condicions especials en els productes i serveis que ofereix Genoma. Entre aquests, 'Verity', el test més complet del mercat que permet la detecció primerenca de 111 desordres metabòlics des de les 48 hores fins passats els 5 anys de vida amb només una petita mostra d'orina i 'Tranquility' el test prenatal no-invasiu més precís que permet detectar la síndrome de Down i altres anomalies cromosòmiques a partir de la setmana 10 de gestació.


 

1 de febrer de 2015

KIPSANG ACONSEGUEIX LA SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA A LA MITJA DE GRANOLLERS

Granollers va viure una nova edició de la Mitja Marató i Quart de Marató, que va reunir prop de 10.000 corredors. Aquesta prova forma part del Circuit L'Aliança 2015 format per onze de les millors curses del calendari atlètic català.

El kenyà Wilson Kipsang, amb un temps de 1:02:39 va tornar a fer-se amb el triomf en aquesta prova tot i que no va poder millorar la seva marca de l'any passat. El kenyà va vèncer en una cursa molt disputada amb Javi Guerra que es va quedar només a cinc segons de la primera plaça. El podi masculí el va completar Sentahey Legese, amb un crono de 1:02:57.

En categoria femenina, la victòria va ser per a la ucraïnesa Olga Kotovska que va completar els 21.097 metres del traçat en 1:13:18. La segona i tercera posició van ser per l'etíop Embat Etea (1:14:03) i la kenyana Ednah Kimayo (1:14:23), respectivament.

Juntament amb la Mitja Marató de Granollers es va celebrar “el Quart”, en què un total de 807 corredors van creuar l'arc de meta, després d'un recorregut de cinc quilòmetres.

La Mitja de Granollers és la segona cita del Circuit L'Aliança i una de les proves més multitudinàries de les onze que componen aquest Circuit. La propera cursa del Circuit serà la Mitja de Gavà L'Aliança 21k, 10k i 5k, que se celebrarà l'1 de març.


 

20 gener 2015

CONVENI AMB SISTEMAS GENÓMICOS

Divina Pastora Seguros ha signat un conveni de col·laboració amb l'empresa Sistemas Genómicos gràcies al qual els seus assegurats i els de L'Aliança podran beneficiar-se de condicions avantatjoses en serveis d'anàlisis genètiques com el diagnòstic genètic molecular, el diagnòstic genètic prenatal i la citogenètica constitucional.

Els assegurats que vulguin utilitzar aquests serveis amb aquestes condicions especials simplement s'han d'identificar com a tals en el punt d'atenció de Sistemas Genómicos.

Hi ha un important nombre de malalties que només es poden diagnosticar gràcies als estudis genètics i, d'aquesta manera, oferir als que la pateixen un tractament adequat. Gràcies a aquest acord, proporcionem als nostres clients la possibilitat de realitzar aquest tipus de proves amb condicions especials, contribuint a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties hereditàries.

El conveni amb Sistemas Genómicos respon al compromís de l'entitat per la salut i el benestar dels clients, adaptant-nos a les seves necessitats i millorant la cartera de serveis que posem a la seva disposició.

Sistemas Genómicos és una companyia valenciana dedicada a la investigació, desenvolupament i aplicació d'eines per al diagnòstic genètic i seqüenciació d'ADN. Creada el 1998, va ser pionera a Espanya i Europa en l'aplicació de la tecnologia de Seqüenciació massiva (NGS) per al diagnòstic genètic.


 

 

notícies
arxiu de notícies